פורום טיפול בכאב - עמוד 33
אבנר מן
-
כאב בצלעות
רועי 08/11/2020 | 09:17שלום רב, לפני שלושה שבועות קיבלתי מכה בצלעות-לא חזקה במיוחד-לפני שבוע התחילו כאבים שאני מרגיש נגיד רק בלילה שנשכב על הצד או כשאגע במקום ארגיש כאב קל.בנתיים עבר שבוע והכאב לא חלף-הכאב לא מפריע לי במהלך היום ומתנהל כרגיל-עד מתי לחכות ולראות שהכאב חולף מעצמוהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בצלעות
מר גבעון פלד 08/11/2020 | 20:54אם אין כאב בתנועה רק במגע או שכיבה על האזור שימוש בקינזיוטייפ יכול להועיל... פשוט ומהיר.הוסף תגובה
-
-
כאב ממושך בחזה
משהו 05/11/2020 | 20:21בגדול בא והולך , ללא קשר לפעילות גופנית , מתגבר בנשימה , כבר כמעט חודשיים , בן 23 ,4 חודשים אחרי החלמה מקורונה (לא נראה לי שרלוונטי, אבל מציין ) ,לעתים מוקל אחרי פעילות גופנית , ממוקד בחזה השמאלי בחלק העליון שלו בצד הקיצוני ביותר (כלומר בחלק שהכי קרוב ליד ) לעיתים כאבים בכל הצלעות ולא רק בחזה , אקג תקין והרופא טוען שאין סיבה לבדוק את הלב למרות שביקשתי (טוען שזה נראה שרירי כי זה מתגבר בנשימה עמוקה , וגם במאמץ של שריר החזה ), סובל מהשמנת יתר קלה בנוסף וממקרה קל של pectus excavtumהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המשך
משהו 05/11/2020 | 20:22מציין שזה התחיל היו גם כאבים בכתף שמאל בנוסף, שהיו מלווים בהגבלה של ממש בטווח תנועה שלה , שכבר נעלמו ועכשיו זה רק בחזההוסף תגובה
-
נ"ב
נתן 05/11/2020 | 20:28זה קרה לי בעבר גם לפני הקורונה , חשוב לי לציין כדי שזה לא ילך לכיוון הזה , אבל זה לרוב קרה אחרי התקפי אסטמה , ובתקופה האחרונה האסטמה שלי דווקא די רגועההוסף תגובה
-
נ"ב נוסף
מישהו 05/11/2020 | 20:34זה לא מחמיר שאני רוכב על אופניים בדרך כלל , גם בעליות שאני מעלה בהם דופק ממש , היום פעמים שכן ,אבל זה רק שעברתי לנשימה מהירה בגלל האסטמההוסף תגובה
-
נ"ב הפעם באמת אחרון
מישהו 05/11/2020 | 23:43אם אני מחזק את הבטן אני מרגיש כאב גם בחלק התחתון של הצלעות , זה כאילו הצלעות שלי כואבות מכל תנועה אבל מרוכב בעיקר בחזה שמאל למעלההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ממושך בחזה
מר גבעון פלד 06/11/2020 | 07:33שלום רב. הדבר הנכון הוא כמו שעשית קודם כל לשלול אופציות חמרות יותר לבביות. התיאר שלך של כאבים משתנים יחד נוכחות אסמתית מכוון אכן לכיוון שרירי או ליתר דיוק רקמות חיבור. ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי או איזון רקמות רכות. נעילת מערכות רקמ רכה עקב כיווץ של טריגרים עלול לייצר כאבים מעין אלו.הוסף תגובה
-
-
כאב בבטן בקו הטבור ליד הירך
מיכל 05/11/2020 | 00:03שלום רב, אני סובלת מכאב עמום אבל לעיתים חד בצד ימין בבטן ליד הירך.,נשללה דלקת בתוספתן. נמצאה גם אבן קטנטנה בכליה אך אורולוג סובר שהכאב גם לא מזה. בנוסף, גם גניקולוג לא מצא סיבה הקשורה למומחיותו. נותרתי חסרת אונים. אני סובלת גם מכאבי גב תחתון כרוניים ותוהה אם יש קשר או אולי רעיון למקור אחר? בברכה מיכלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בבטן בקו הטבור ליד הירך
מר גבעון פלד 05/11/2020 | 13:30ראשית חשוב לבתע בדיקה לשלול דברים חמורים יותר כפי שעשית. תאורך מציין כאבים משתנים באותו אזור אך בתחושה משתנה. זה תואם בעיות של טריגרים ברקמה רכה שניתן לטפל באמצעות שיקום אורטופדי או איזון רקמות רכות. נעשה על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
-
כאבי גב
יהודית 29/10/2020 | 11:58האם שינה על מיזרון עם מגנטים יכול לעזור? ויותר חשוב...האם זה יכוך ל להזיק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי גב
מר גבעון פלד 01/11/2020 | 13:46להזיק סביר להניח שלא, לא נתקלתי בזה. לעזור.... יש דיווחים שזה עוזר ויש אנשים שמוכנים להשיבע כי מגנטים העלימו להם כאבים..... לא יודע לענות לך על זה.הוסף תגובה
-
-
כאב באזורי מגע
פפה 25/10/2020 | 15:55היי,מה יכול לגרום לתופעה כזו, בזמן שינה, פלג גוף עליון כואב לא חד אלא עמום באזור המגע עם המזרון או ספה אחרי זמן של 10 דקות,הופך צד כנל, יושן על הגב כנל.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב באזורי מגע
מר גבעון פלד 25/10/2020 | 16:10האם יש בעיות רקע רפואיות או אחרות?הוסף תגובה
-
לא
פפה 25/10/2020 | 16:34לא, גם בדיקות דם תקינות.גיל 31, עבודה לא פיזית, פעילות גופנית סדירה, אוכל מאוזן.תופעה החלה לפני 5 שנים בערך. רופא משפחה טען שאולי זו פיברומיאלגיה. אולי עוד כיוונים אפשריים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב באזורי מגע
מר גבעון פלד 25/10/2020 | 18:48פיברואמיאלגיה הוא כיוון אחד. עומס על מערך רקמות רכות הוא כיוון אחר, יכול להיות תלוי עומס רגשי או נפשי או אחר. האם בישיבה במהלך היום על כסא יש את אותה תופעה בגב או בישבן?הוסף תגובה
-
אתה מקצועי
פפה 25/10/2020 | 19:08תשמע אתה מנהל איתי דיון וזה לא מובן מאליו כל הכבוד לך, שירבו רופאים כמוך. יש לי עומס מנטלי לחץ נפשי כי אני קצת רגיש באופי חושב הרבה, אני מהנדס יש לחץ מהאחריות,יש לי כאבים בצוואר ct תקין, תסמינים מוזרים שאני חש סוג של ריקנות בעצמות/שרירים/מפרקים לפני יומיים הייתה לי חולשה וכאב ברגליים ממש מתחת לאגן, עשיתי ריצה זה נעלם, אזור הצוואר כואב בכמה נקודות, רגיש לרעש, אם אני מניח את היד שלי על השולחן היא תכאב אחרי זמן כמו הכאב שתארתי בזמן שכיבה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב באזורי מגע
מר גבעון פלד 26/10/2020 | 13:53התאור שלך עלול להצביע על טריגרים הננעלים ממגוון סיות של לחץ, עומס ומתח. נעילת טריגרים גורמת לעומס על רקמות רכות וגם על מערכת העצבים הפריפריאלית ובכך עלולה לייצר את הכאבים שאתה מתאר. אתה יכול לגשת לאיבחון וטיפול מתחום הטריגר פוינטס או איזון רקמות רכות. נעשה על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
תודה רבה
פפה 26/10/2020 | 14:31תודה רבההוסף תגובה
-
-
כאבים שורפים מתחת לחזה ובבטן
צביה 25/10/2020 | 09:45יו הכליות בסדר גם סוכר התאזן והפסקתי תרופות לסוכר, בדיאטה. נוטלת אמלודיפין חמישה מג. מנסה תרגילי מתיחות כח וקצת אירובי אופניים. לפני שנים אובחנתי בםיברו אבל גם שקיעת דם מוחשת יכל להיות שכרגע עוד בעיה. הכאבים הופיעו עם הורדת פרדניזון.. הכאבים מגיבים טוב למגע יד וקרח . נוטלת ליריקה ותוספי תזונה כורכומין מגנזיום, ויטמין די, בי 12, סידן, חומצה פולית ו קואינזים קיו 10. מה יכל לסיע מעבר לזה שמן cbd מומלץ? אלו עוד פתרונות מומלצים ולא רק תרופתיים.. מה יכולה להיות הבעיה מעבר לפיברומיאלגיה.. יש לי גם גסטריטיס.. מטופלת בנק יום, הפסקתי רוזבסטטין זמנית שמא גרם את הכאביםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים שורפים מתחת לחזה ובבטן
מר גבעון פלד 25/10/2020 | 10:39פירטת את בעיות הרקע והטיפול. אשמח להרחבה על הכאב הקיים. מתי מופיע, מתי מתגבר, מתי נחלש איך הוא מורגש, מתי הוא מורגש....הוסף תגובה
-
-
כאבים בשרירי הבטן
מיכל 15/10/2020 | 12:20שלום רב, בת 41 סובלת מכאבי בטן כבר חצי שנה לאחר בירור של רופאת משפחה ורופא גסטרו וכל הבדיקות הכל תקין אובחן שיש לי מעי רגיז כרגע בניסוי שלישי של כדורים שעדיין לא עוזרים לי. בבדיקה אצל רופא מומחה לכאבים ואנדומיטריוזיס לשלול אם הכאבי בטן קשורים לזה הוא חושב שהכאב נובע מכאב בשרירי הבטן. האם יכול להיות דבר כזה? ואם כן האם אתם מטפלים במקרה כזה? ומה הטיפול? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בשרירי הבטן
מר גבעון פלד 15/10/2020 | 13:06אשמח לגובה, משקל והאם היו בעבר או בהווה בעיות רפואיות אחרות. האם את פעילה גופנית? האם יש כאבי גב או נוקשות בשרירי גב?הוסף תגובה
-
המשך לכאבים בשרירי הבטן
מיכל 19/10/2020 | 06:48גובה 1.60 משקל 60 לא היו לי בעיות רפואיות. כן סובלת מכאבי גב תחתון בבוקר ולפעמים בגב עליון וצוואר.הוסף תגובה
-
המשך
מיכל 19/10/2020 | 06:51כן עושה פעילות ספורטיבית. הליכה 3-4 פעמים בשבוע,זומבה ועכשיו התחלתי יוגה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בשרירי הבטן
מר גבעון פלד 19/10/2020 | 10:19שאלה נוספת: האם הכאבים קבועים או האם הם משתנים במהלך היממה או בשינוי תנוחות?הוסף תגובה
-
המשך
מיכל 19/10/2020 | 21:00מרגישה את הדפיקות כל הזמן במיוחד שאני שוכבת במיטה או יושבת אז יותר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בשרירי הבטן
מר גבעון פלד 20/10/2020 | 06:50מתשובותיך סביר להניח כי ניתן לטפל ולהפיג את הכאב באמצעות טריגר פוינטס או איזון רקמות רכות. אם תשלחי לי מייל פרטי עם אזור מגורייך, אנסה להמליץ לך על מטפל באזור שלך.הוסף תגובה
-
המשך
מיכל 23/10/2020 | 16:19מה אתה חושב שזה יכול להיות? ומה המייל שלך? תודה רבה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בשרירי הבטן
מר גבעון פלד 24/10/2020 | 21:18טריגרים ברקמות השריר והחיבור בגב עלולות לייצר כאבים כגון אלו שתיארת ולכן הפנתי אוך לטיפול בהתאמה. את יכולה לשלוח לי מייל ל givonpeled@gmail.comהוסף תגובה
-
-
כאב באזור האגן
שלום 08/10/2020 | 02:02שלום לך אשמח לעזרה בנושא שאני איתו כבר הרבה זמן. הכל התחיל לפני כשנה בערך כאשר הרמתי דברים כבדים לצורך מעבר דירה. כמה ימים אחרי הרגשתי כאב עמום ברצפת האגן עם יציאות צואה שהיו עם דם, שבהמשך התברר כפיסורה. לאחר החלמת הפיסורה, הכאב העמום ותחושת כבדות ברצפת האגן לא עברו. לאחר כמה חודשים הכאב התפשט בהדרגה גם למפשעה, אשכים, אשך שמאל או ימין שעולים לבטן תחתונה ומחזיר אותם בנגיעה למטה לשק האשכים, ברך רגל שמאל חלשה, צידי אגן עליון כואבים, קושי לרוקן שתן ולוקח הרבה זמן עד שיוצא שתן, זרע מועט, ואגן שמרגיש כבד או מכווץ, כאב עמום בנקודה רגישה ברצפת האגן כאשר אני יושב. הייתי לוקח הרבה זמן ארקוקסיה וכדורים להרפיית שרירים שהקלו עליי קצת. עברתי כמה צילומים ביניהם: אולטראסאונד רצפת האגן : ללא ממצאים חריגים MRI אגן: ללא ממצאים חריגים רנטגן עצם הזנב: ללא ממצאים חריגים אולטראסאונד אשכים: ווריקוצלה משמאל רוחב הוורידים עד 2.8 ממ וחשד לבקע מפשעתי מימין. הייתי אצל אורולוג פרוקטולוג וכירורגיה כללית ועדיין אין אבחנה. עובר כרגע טיפולי דיקור סיני שמעצימים את הכאב בצידי האגן ואין שיפור. בקרוב הולך לאולטרסאונד אשכים שוב פעם לוודא שהכל תקין עקב ההחמרה בכמות הזרע. בנוסף בקרוב הולך לאולטרסאונד כליות דרכי השתן עקב אצירת השתן. העבודה שלי בעיקר בישיבה מרובה. לא עושה ספורט בן 27 משקל 70 גובה 1.85 אשמח לעזרה כיוון שזה משפיע על חיי וגם בעבודה. תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב באזור האגן
מר גבעון פלד 08/10/2020 | 07:57שלום רב. הייתי מחכה לאיבחונים שציינת ובודק במיוחד את החשש לבקע. במקביל ניתן לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי או איזון רקמות רכות מכיוון שמערכות שריר כמו המותן ככסל עשויים לפתור חלק מהסימפטומים שציינת וכנראה מעורבים בתסמינים.הוסף תגובה
-
כאב באזור האגן תגובה
שלום 08/10/2020 | 11:00לדעתך בקע יכול לגרום לסוג של התכווצות וכאבים באגן ורגישות רצפת האגן כמו כן גם להיחלשות ברך הרגל? עוד דבר ששכחתי לציין זה צריבה במשך היום בפין וכאבים עמומים בפין גם כן. הבנתי מקריאה באינטרנט על אפשרות לנקודת הדק האם אתה משער שזה יכול להיות? תודה רבה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב באזור האגן
מר גבעון פלד 11/10/2020 | 13:13נקודות הדק, טריגר עלולות לייצר סימפטומים מעין אלו ולכן ציינתי את הטיפול האמור.הוסף תגובה
-
-
כאבים שבאים והולכים
שרון 08/10/2020 | 10:46שלום רב, אני בן 52 ובזמן האחרון יש לי כאבים בצד ימין מתחת לצלעות קרוב יותר לגב, זה מסתמן בזה שכול מכה שאני מקבל באם זה התקלות במשהו ואו נשימה, אני מרגיש חוסר אויר. קראתי טיפה על הנושא שזה יכול להגיע אפילו מהכליות. אני לוקח כדורים נגד לחץ דם ונגד שומנים בדם, וכן יש לי עור יבש באזור הקרסוליים והתכווצויות שרירים לא תמיד בלילות.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים שבאים והולכים
מר גבעון פלד 11/10/2020 | 13:10כדאי לגשת לביקורת רפואית פיזית לפני הכל.הוסף תגובה
-
-
בעקבות ניתוח
גולי 29/09/2020 | 16:18אין מילים, אני גרה בירושלים, יש לך המלצות על מטפלים שיכולים לעזור במקרה כשלי??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בעקבות ניתוח
מר גבעון פלד 29/09/2020 | 21:53שלחי לי הודעה במייל לgivonpeled@gmail.com ואנסה לחבר אותך למטפל/ת מתאיםהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פלדנקרייז
-
הרפיית שרירים הדרגתית
-
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
-
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
-
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
סומטי
פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס