פורום טיפול בכאב - עמוד 49
אבנר מן
כאבים מצד ימין של הבטן ליאת 29/10/2019 | 06:08יש לי כאבים בצד ימין של הבטן למטה . הכאבים חוזרים כל בוקר בשכיבה שאני מתעוררת . אשמח לדעת מה פשר הכאב והם זה מכוון לכבד או לכיס המרה ומה עושים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים מצד ימין של הבטן מר גבעון פלד 29/10/2019 | 14:18למענה רלוונטי דרך האינטרנט אצטרך לפירוט רב ככל הניתן עלייך, על הכאב ובעיות רקעהוסף תגובה
לחץ דם אור 27/10/2019 | 14:07שלום האם לחץ דם לגבר בו44 111/67 הוא תקין או נמוך? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה לחץ דם מר גבעון פלד 27/10/2019 | 15:28לא מתאים לפורום ובכלל שאלה מנותקת מן האדם. זה תלוי בהמון פרמטרים אחרים. ממליץ לך לגשת לביקורת אצל רופא שמכיר אותך...הוסף תגובה
כאבי גב Koral 27/10/2019 | 10:54היי יש לי כאבים בצד שמאל בגב תחתון אני מצליחה לזוז אבל עם כאבים חזקים לפעמים משליך לבטן תחתונה מצד שמאל קיבלתי כדור השפיע יומיים ועכשיו כבר לאהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבי גב מר גבעון פלד 27/10/2019 | 12:51אצטרך פירוט רב יותר על הכאבים, מתי נמצא ומתי לא מתי התחילו, בעיות רקע וכמה שיותר פרטים. זה מאוד קשה לנסות לתת מענעה דרך הפורום.... נא לפרט...הוסף תגובה
כאבים בחזה בזמן מאמץ אסף 25/10/2019 | 20:11שלום רב, בן 41. פעיל ספורטיבית. רץ/הולך כ 40 קמ בשבוע. בריא בדרך כלל. במהלך השנב האחרונה יש לי כאבים הולכים ומתגברים בחזה בזמן מאמץ. הכאבין מרוכזים במרכז החזה בזמן פעילות גופנית. הם נחלשים עם הפסקת הפעילות אבל לא נעלמים. הכאב אף מחמיר בזמן נשימה. ממש דקירה חזקה בקצה הנשימה העמוקה. ביצעתי אקו לב במאמץ פעמיים ולא מצאו כלום. עובדות נוספות: 1. הכאב לפעמים מופיע בזמן סיבוב הגוף לצדדים. 2. לפעמים אף יש לי כאב וזרמים בעמוד השדרה בחלק העליון של הגב. 3. יש לי מגבלה להזיז את הראש שמאלה. 4. לעיתים יש לי כאבים בחזה בזמן הרמת הכתפיים. אודה להתייחסותך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בחזה בזמן מאמץ מר גבעון פלד 26/10/2019 | 20:15תודה על הפירוט המלא זה עוזר לי מאוד לנסות לתת כיוון. לאחר שלילת בעיות חמורות בבדיקה רפואית הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי או איזון רקמות רכות. ספציפית לתאור שלך יש שריר שנקרא סקלני שעלול לייצר כאב מעין זה אך הוא לא לבדו לרוב זהו סט של מספר שרירים.הוסף תגובה
כאב חזהאסף 26/10/2019 | 22:48תודה. 2 שאלות נוספות: 1. האם יתכנו כאבים במשך יותר משנה? 2. לקחתי במשך שבוע כדורי וולטרן 100 מג. לא עזר כלל. האם זה אומר משהו?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב חזה מר גבעון פלד 27/10/2019 | 12:50הכאבים כתוצאה מרקמה רכה ישולים להיות שנים מאחר ובמרבית המקרים הם לא מגיבים לעיסןי, מתיחה, פעילות גופנית או מנוחה ולעיתים גם לא לתרופות. זה גם עונה לשאלתך השניה...הוסף תגובה
כאבים בצד ימין של הגוף Spa 25/10/2019 | 11:09היי, אני בת 23 ובחודשיים האחרונים היו לי כאבים ממש חזקים בבטן התחתונה מצד ימין. נשלל בקע אצל כירורג אמר ייתכן ויש פגיעה באיזה גיד , יש רנטגן לפניי בעוד כשבועיים. בשלושה ימים האחרונים התחילו לי כאבי תופת בצלע התחתונה בצד ימין, מעיר אותי בלילות וממש פוגע לי בחיי היום יום, קושי בנשימה , מעבר משכיבה לישיבה וכ׳ו.. משככי כאבים לא ככ עוזרים ואני כבר עובדת עצות וסובלת יום יום ( אציין שלא נפצעתי או נחבלתי בדרך כזאת או אחרת ) הגובה שלי הוא 1.64 משקל 59 בריאה בדרך כלל מעשנת קצת אם רלוונטי.. אשמח לעצתך בנושאהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בצד ימין של הגוף מר גבעון פלד 25/10/2019 | 11:39אני רק רוצה לחדד נקודה: הכאב לא נמצא כל הזמן אם אני מבין נכון לפעמים כן ולפעמים לא או לפעמים יותר חזק ולפעמים פחות? השאלה היא האם הכאב קבוע או משתנה בין תנוחות או סמעברי תנוחות? מעבר לכך האם את פעילה גופנית?והאם יש רקע רפואי כלשהוא?הוסף תגובה
כאבים בצד ימין של הגוףSpa 25/10/2019 | 11:44הכאב קבוע ומורגש כל הזמן (כשאני בשכיבה לדוגמא הכאב נסבל )אך שאני זזה בכל צורה שהיא הוא מורגש הרבה יותר. אני לא מתאמנת , אבל עובדת בעבודה דיי פיזית . אך לא עבדתי בזמן האחרון עקב החגים והכאב התחיל ממש לאחרונה .. עברתי גרידה לפני שבועיים.. מעבר לזה אין עבר רפואיהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים בצד ימין של הגוף מר גבעון פלד 25/10/2019 | 12:15מה עם הכאב בבטן הוא נשאר ואלי הצטרף הכאב בצלע?הוסף תגובה
כאבים בצד ימין של הגוףSpa 25/10/2019 | 12:19זה קצת מוזר להסביר אבל ככל שהכאב בצלע גובר אני לא מרגישה את הבטן וכך להפך .. בכלמקרה אני מאוד בלחץ מהעניין ואני חושבת שזה לא מוסיף ..הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים בצד ימין של הגוף מר גבעון פלד 26/10/2019 | 20:12לעיתים עקב נעילת מערכות שריר יש תזוזת כאב כפי שאת מתארת. אם נשללו גורמים אחרים הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי או איזון רקמות רכותהוסף תגובה
. אופל 25/10/2019 | 11:53יש לי כאב בחזה הימיני למעלה ויש נקודה שבה אני לוחצת ואני מרגישה בעיקר את הכאב ונראלי שהוא די קשה מהחזה השמאליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בחזה מר גבעון פלד 25/10/2019 | 12:16אצטרך לבקש תמיד לפרט יותר כולל רקע על מנת אוכל להתיחסהוסף תגובה
שיעול טורדני מיכל 23/10/2019 | 16:23אני בחודש התשיעי להריון בעקבות שיעול נהיה לי כאבים בבטן ובגב כך שבכל שיעול הבטן שורפת וכואבת ממש ואי אפשר להמשיך להשתעל אני חושבת שנתפס לי הבטן כואב לי גם נקודה מסוימת בבטן מה עלי לעשותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שיעול טורדני מר גבעון פלד 23/10/2019 | 17:42מה שתיארת מוכר, לרוב הבעיה קשורה לסרעפת, שריר נשימתי כמעט מובהק. לצערי אין הרבה מה לעשות למעט עיסוי עדין ומקומי על הסרעפת מלפנים ומאחור. כמובן שהכל בכפוף לזה שההריון תקין.הוסף תגובה
נפילה מקורקינט נעה 22/10/2019 | 18:07היי אתמול בלילה נסעתי על הקורקינט אני בת 17 ופשוט עפתי ממנו ונפלתי על הקורקינט קיבלתי מכה מאוד חזקה בצלעות בצד ימין ועצם הירך ומאתמול אני עם כאבים מה אני צריכה לעשות ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נפילה מקורקינט מר גבעון פלד 22/10/2019 | 18:51לגשת לרופאת המשפחה לביקורת.הוסף תגובה
כאב ממוקד בשכמה ממקור עצבי ניר 12/10/2019 | 17:45שלום מר פלד, אני בן 61 בריא לחלוטין. מזה שנים אני סובל מכאב מתמשך וטורדני באזור נקודתי בשכמה השמאלית. בבדיקות שערכתי, המקור לכאב איננו עורי או שרירי, ומסתמן שמקור הבעיה הוא עצבי. אציין בנוסף כי יש לי עקמת באזור הגב העליון. בהנחה שמקור לכאב הוא אכן עצבי, האם וכיצד ניתן לטפל בהפחתת כאב זה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב ממוקד בשכמה ממקור עצבי מר גבעון פלד 13/10/2019 | 12:23האם הכאב קבוע כל הזמן או משתנה בזמני היום או במנחים שונים של ישיבה, שכיהב או הליכה? האם יש או היו בעיות רפואיות כלשהן? האם היו תאונות, נפילות או שברים, גם אם מהעבר הרחוק? אגב ההגדרה הרווחת של כאב עצבי לא ברורה , הכאב יכול לנבוע גם ממתיחה של רמה רכה המאופיינת בעיצבוב רב של מערכת העצבים הפריפריאלית ולכן כל השאלות שלי...הוסף תגובה
כאב ממוקד בשכמה ממקור עצביניר 16/10/2019 | 21:58תודה על תשובתך המהירה! א. הכאב לא קבוע, בעיקר בישיבה. ב.אין ולא היו בעיות רפואיות כלשהן (לא תאונות לא נפילות ולא שברים). ג. הכאב מחמיר באותם מקרים שיש פצע (אקנה) באזור השכמה, ואז הכאב חזק יותר ומקרין לכל אזור השכמה.הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בשכמה מר גבעון פלד 17/10/2019 | 06:59לאור תשובותיך ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי או איזון רקמות רכות שמהותן הפגת ומניעת כאב. מתבצע כל ידי מטפלים הוכשרו לכךהוסף תגובה
כאב בצלע ימין אלעד 06/10/2019 | 16:59לפני כמה ימים נרדמתי מול המזגן, כשהתעוררתי הצוואר שלי היה תפוס והתחיל כאב דוקר נקודתי בצלעות ימין התחתונות... לפעמים זה מרגיש שגם חלק מהגב כואב ולפעמים לא... זה כואב גם בנשימות (הכאב מרגיש כמו קיסם שדוקרים בצלע) האם זה יכול להיות שריר שנתפס בין הצלעות? או שיש ממה לדאוג?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בצלע ימין מר גבעון פלד 08/10/2019 | 14:36זה אכן נשמע מגעילה של רקמת רכה. בכל מ-רה יש לעקוב אחרי זה , אם לא נרגע אחרי חמישה או שישה ימים רצוי לגשת לאיבחון וטיפולהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
דמיון מודרך
-
הרפיה
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
פרופוקסיפן
-
נורטריפטילין
מונחים קשורים
-
דיקור (אקופונקטורה)
-
סומטי
פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס