פורום טיפול בכאב - עמוד 70
אבנר מן
-
כאבים בצלעות ימין מתחת לשד
איילת 27/09/2018 | 09:59בס"ד מר גבעון בוקר טוב, מזה כחודשיים בתי בת השבע עשרה מתלוננת על דקירות חזקות בצלעות ימין מתחת לשד ביקרנו אצל רופא המשפחה שעשה צילום ובדיקות דם תקינות תודה לאל, הדקירות הללו יכולות להופיע כל יום או אחת לכמה ימים למספר שניות חשוב לציין שהיא לא נחבלה האם לתת לזה זמן או להמשיך בבדיקות נוספות תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות
מר גבעון פלד 27/09/2018 | 13:03מעבר לציון של העדר חבלה, האם יש או היו לה בעיות רקע? האם היא פעילה גופנית? האם יש החמרה בפעילות?הוסף תגובה
-
כאבים בצלעות ימין
איילת 27/09/2018 | 17:56בס"ד אין לבתי בעיות רקע ורופאת המשפחה בדקה גם את השד ומסביב היא לא עוסקת בפעילות גופנית כלשהיא הקושי שיש לה הוא לקחת אוויר בזמן שזה קורההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות
מר גבעון פלד 30/09/2018 | 10:53אם לאחר ביקורת רפואית אין איבחון והכאב משתנה כפי שתיארת סביר להניח כי מקורו ברקמה רהככה, רקמת חיבור ושריר. איבחון וטיפול בגישה הנקראת שיקום אורטופדי יכולה לעזור להפגת הכאב. הטיפול מתבצע על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
-
כאב בגב צד ימין וחזה
נורה 28/09/2018 | 12:59הי הת 49 יש לי כאב חד הצד ימין מתחת לשכם המקרין לי לכל החזה.. (אולי זה ההפך..מהחזה לגב..) הרגשה של חולשה נוראית. אי יכולת לתפקד להרים לחתוך לקצוץ וכד.. עשיתי בדיקות דם והכל תקין.. מה עובר על הגוף שלי???הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בגב ובחזה
מר גבעון פלד 30/09/2018 | 10:02בעיות שונות באזור שכמה עלולות לייצר הקרנות כאב חולשה וכאבים שונים. זה מוכר ושכיח. על מנת לנסות ולתת לך מענה אצטרך פרטים נוספים: גובה ומשקל פעילות גופנית סגנון עבודה בעיות עבר או הווה מתי החל הכאב, האם החל ישר בעוצמה או בכללל מהצוואר תאור מפורט של הכאב והתחושה האם היו תאונות, נפילות או כל דבר אחר מהותי במהלך החיים, גם מהעבר הרחוק האם היה ארוע פיזי או רגשי לפני תחילת הכאבהוסף תגובה
-
-
כאבים בצד הירך העליונה
דניאל 27/09/2018 | 06:51בוקר טוב, לפני כחצי שנה נעלתי נעל לא נוחה, לאחר שבוע הופיעו כאבים בצד העליון של ירך שמאל, בצילום לא נראה כלום, הלכתי לראומוטולוג שהפנה לאולטרסאונד והכל יצא תקין- אין נוזל, בורסה שמורה וכו׳. לקחתי נרוסין לכאב וזה לא עוזר, וגם לא וולטרן. אציין כע כואב לי רק במנוחה, או כשאני מנסה לישון על צד שמאל. מדובר בכאב עמום, ללא דקירות, נימול וכו. האם זה הגיוני שאני סובלת מכאבים אלו כחצי שנה? האם מדובר בכאבי שרירים ? אני בת 33, בריאה בדרך כלל, נשואה ללא ילדים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אציין כי הכאבים מתחת לעצם בצד שמאל
דניאל 27/09/2018 | 06:54תודה על עזרתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בירך
מר גבעון פלד 27/09/2018 | 13:02הליכה עם נעל לא נכונה המשנה יצבה עלולה לייצר נעילות שרירים וכתוצאה מזה נעילת טריגרים ויצירת כאב שהמאפיין הכי ברור שלו שהוא משתנה, כלומר לא קבוע בכל מנח, מופיע רק במנחים או בתנועות שונות, כפי שתיארת. כאב מעין זה יכול להיות מוחזק גם שנים מאחר והטריגר עלול להיות נעול פרק זמן ארוך. אם אכן זו הבעיה ולאחר בדיקות כפי שתיארת אין בעיה אחרת הטיפול מתבצע באמצעות טיפול הנקרא שיקום אורטופדי ונעשה על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
-
כאבים חזקים בצלעות לאחר אימון כח
מוטי 25/09/2018 | 21:17שלום רב אני מתאמן 3 חודשים בחדר כושר, אימון משקולות. באימון האחרון לא הצלחתי לעשות חצי אימון בשל כאבים חזקים מאוד בצלעות (מרכז החזה). יש סיכוי שיש סדק או שפשוט העלאת המשקלים גרמה לכך תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי צלעות לאחר אימון
מר גבעון פלד 26/09/2018 | 11:02אשמח לפרטים שלך של גיל, גובה ומשקל. בנוסף אם יש או היו בעיות רקע והאם לפני תחילת האימון היית מתאמן, במשהו אחר ואם לא כמה זמן לא התאמנת. דבר אחרון, האם יש כאב במנוחה או בלילה? בגדול התשובה לשאלותיך היא כן. הגברת עומס לא מבוקר אואפילו גדול מדי רק עבורך או סדק בצלעות גם אם קטן עלול לייצר כאבים, לעיתים משמעותיים.הוסף תגובה
-
-
כאבים קלים בשני הצדדים בין הירכיים למפשעה
יוד 22/09/2018 | 12:11כאבים התחילו לפני כמה ימים כשגיליתי גם פטריה בירך שמאל ליד המפשעה מה שמוזר שהפטריה לא מורדת ולא שורפת אני יודע מה זה פטריות עוד מצבא ואחר כך בקיצור אני לא יודע אם יש קשר בין שני הדברים אבל כאבים האלה באים והולכים וזה דומה לתחושה כמו שיש בשפעת לפעמים ואין לי שום שפעת כרגע ולא חום אני לא יודע אולי זו דלקת קלה אני מדבר על העורק או השריר שמחבר בין בירך למפשעההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בין הירכיים למפשעה
מר גבעון פלד 23/09/2018 | 12:37אשמח למידע עלייך של גיל, גובה ומשקל, בעיות שהיו בעבר או קיימות, האם אתה מבצע פעילו גופנית וסגנון עבודה.הוסף תגובה
-
פרט נוסף ששכחתי
יוד 24/09/2018 | 01:34אני לא ממש עושה פעילות ספורטיבית.הוסף תגובה
-
אני מצטער. מילאתי לפני רגע פרטים שביקשת וזה לא הגיע אליך
יוד 24/09/2018 | 02:06אתחיל מחדש.גיל46 גובה 11.82.בעיות עצירות מידי פעם לא משהורציני כלומר בלי כאבי בטן. נטילת לוולק מידי פעם בגלל התי ועצירות.משקל78.2.רק אצייןשלפני כחודש שקלתי 84 .ואז חטפתי וירוס בבטן.ביום הראשון הקאתי פעמיים שלוש.וזה תקף אותי אחרי לילה לבן שעשיתי.אז בכלל הרגשתי שעוד שניה אני מת.ביום הראשון בקושי שתיתי.בשלושה ימים הראשונים לא אכלתי.כמובן גם הי לי חום 38.4.חוץ מזה זה היה תקופה ששמעתי שכמה אנשים חלו בזה.רק אצייין דבר נוסף.לפני שנה וחצי נטלו לי לוסטרל. ואחר כך ציפרלקס במשך כחצי שנה.בלי לשים לב אחרי שנים שהמשקל שלי היה 75,תוךהחצי שנה הזו עליתי9 קילו.תופעה ידועה בקבוצת תרופות האלו.רק חבל שהרופא הראשון שרשם לי את זה לא דאג לידע אותי.כשסיפרתי לרופאה על העליי במשקל. היא מיד אמרה דזה הציפרלקס. וביטלה את התרופה על המקום.רק מה שנה שלמה נשארתי עם ה84 קג האלה.עד הוירוס שתיארתי שבזכותו בנימה הומוריסטית,ירדתי2.5 קילו כשחליתי במשך כשבוע.מאז אני אוכל. אבל פחות.נוסף לכך אני מעשן קופסה ליום.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בירכיים
מר גבעון פלד 25/09/2018 | 09:58מתאורך הייתי ממליץ לך קודם כל לגשת לבדיקה רפואית פיזית אצל רופא המשפחה שלך. אתה מתאר מגוון של בעיות שעלולות להיות קשורות לכאבים וזו המלצתי המיידית.הוסף תגובה
-
-
שילוב בין מדבקת פנטה לסירופ אוקסיקוד
טל 22/09/2018 | 16:27סבתי בת 79 חולת סרטן, מקבלת באופן קבוע מדבקת פנטה 75. לאחרונה סובלת מהתפרצויות כאב עזות. נרשם עבורה אוקסיקוד סירופ לשימוש לכאב מתפרץ. האם השילוב מקובל?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שילוב מדבקות פנטה ואוקסיקוד
מר גבעון פלד 23/09/2018 | 12:39הדבר מקובל במקרים שאת מתארת. בכל מקרה שילוב התרופות צריך להיבדק על ידי הרופא המטפל של סבתך שמכיר את כלל הרקע הרפואי שלה.הוסף תגובה
-
-
דקירות בריאות בנשימה
Tom shelby 21/09/2018 | 07:53כבר כמה ימים מתעורר עם דקירות חזקות בריאות בנשימה בנשימות עמוקות הכאב מתחזק אחרי שעה שאני כם הכאב עוברהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דקירות בהתעוררות
מר גבעון פלד 21/09/2018 | 11:42אשמח לפרטים של גיל, גובה ומשקל וכן אם יש או היו בעיות עבר. לנסות ולתת כיווני פתרון דרך הפורום קשה גם כך, תמיד רצוי לפרט וכמה שיותר. מעבר לכך האם אתה ישן עם מזגן בלילה?הוסף תגובה
-
כאבים
Tomy 21/09/2018 | 14:29בן 24, 174 סמ, 65ג כן ישן עם מזגן מקפיא תמידהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 23/09/2018 | 12:36תנסה להפחית עם המזגן בלילה. מעבר לכך ממליץ לך אם לא עשית עד כה לבצע בדיקות תקופתיות אצל רופא המשפחה שלך.הוסף תגובה
-
-
כאבים בחזה ימין
חיים 19/09/2018 | 04:34שלום , אני בן 20 , לא מעשן סובל לעיתים קרובות מכאבים בחזה בצד ימין וזה מקרין לכיוון יד ימין . הכאב מרגיש כמו כיווץ של משהו בתוך,החזה כמו הלב ופחות כיווץ של שריר אך אולי זה נפוץ להתבלבל בינהם . יש לי גם דלקת במפרק היד . אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל הכאב במפרק מזכיר את הכאב בחזה . הכאב יכול להימשך אפילו יותר משעה . מה זה יכול להיות ?תודה לעזרה .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בחזה ועוד
מר גבעון פלד 20/09/2018 | 09:35אכן כלל הכאבים שתיארת יכולים להיות קשורים למערכות שריר צוואריות המייצרות בדיוק כאבים כגון אלו שתיארת, בחזה ולאורך היד ואותם סט שרירים עלול לייצר כאב דמוי תעלה קרפלית במפרק היד. האם יש או היו הגבלות תנועה או כאבים בצוואר?הוסף תגובה
-
תגובה
חיים 22/09/2018 | 09:47המגבלות תנועה היחידות הן במרפק משום הדלקת שיש לי שמה , ויש לעיתים כאבים בצוואר. הכאבים בחזה הם רק בחזה ימין (בכיוון הלב) .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי חזה ועוד
מר גבעון פלד 23/09/2018 | 12:04ממה שאתה מתאר עלול להיות קשר בין כל הכאבים. הייתי ממליץ לך לשת לאיבחון וטיפול אצ ל מטפל מתחום השיקום האורטופדיץ הטיפול הינו פרא-רפואי ומתבצע על ידי מטפלם שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
-
כאבים בנקודה בגב עליון ובחזה בו זמנית
לאחר לידה 18/09/2018 | 10:00אתמול החלו כאבים בגב עליון מימין לעמוד השדרה ובמקביל בחזה, באותו צד. בנוסף, יש לי כאב נקודתי וחד באיזור הצלעות בצד שמאל רק בעת לקיחת נשימה עמוקה. בת 37, אחרי לידה, לא מעשנת, 1.61 מ' , 58 ק"ג.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי בגב עליון
מר גבעון פלד 20/09/2018 | 09:32האם יש או היו בעיות רקע בכלל... גם אם לא נראה לך קשורות? האם במהלך היומיים האחרונים, בכיפור, היו שינויים בכאבים? האם הכאבים משתנים בעוצמתם בשינוי תנוחות?הוסף תגובה
-
כאבים בגב עליון
כאבי בגב עליון 20/09/2018 | 10:58לא היו בעיות רקע. בעבר סבלתי ממיגרנות... נוטלת ציפרלס 10 מ"ג . הכאבים באותה עוצמה במשך כל היום ובבוקר לאחר שינה הם פוחתים. בעת נגיעה באיזורים יש כאב, תחושה של שרירים תפוסים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בגב עליון
מר גבעון פלד 20/09/2018 | 15:04תמיד רצוי אם לא ביצעת תקופה, לבצע ביקורת כללית אצל רופא המשפחה שלך. בכל מקרה תאורך של כאבים המשתנים לאורך היום מעיד לרוב על בעיה ברקמה רכה, רקמות חיבור ושריר. במקביל לביקורת רפואית את יכולה לגשת לטיפול מתחום הטריגר פוינט טראפי. הטיפול מתבצע על ידי מטפלים שהוכשרו לכך והינו טיפול עדין אך יעיל בבעיות הנובעות מרקמה רכה.הוסף תגובה
-
כאבים בגב עליון
כאבי בגב עליון 20/09/2018 | 15:39אוקי, תודה רבההוסף תגובה
-
-
דקירות באזורים שונים בגוף
Yair 19/09/2018 | 23:31שלום. אני בן 28 בחור בריא ללא עבר רפואי. כבר במשך שנים אני חש אחת לכמה זמן רצף דקירות באזור שונה בגוף, כל פעם באזור אחר (מהראש ועד הרגליים) לאחרונה הדקירות שבו והתחזקו (כרגע בשוק רגל ימין) עד כדי כך שאני ממש מתקפל מכאבים, הכאב חד ומהיר. הדבר חוזר מידי פרק זמן ללא שום התראה.אני ממש מפחד שדבר כזה יקרה לי באמצע נהיגה ולא אוכל לשלוט במצב. אודה לך מאוד אם תעזור להגדיר את הבעיה שלי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דקירות משתנות בגוף
מר גבעון פלד 20/09/2018 | 09:36האם ביצעת ביקורות ובדיקות רפואיות כלשהן?הוסף תגובה
-
דקירות משתנות בגוף
yair 20/09/2018 | 10:21לפני כמה שנים הלכתי לרופא משפחה שטען שזה שום דבר.( אז עוד הדקירות היו חלשות יחסית). מעבר לזה לא ביצעתי בדיקות בנושא.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דקירות משתנות בגוף
מר גבעון פלד 20/09/2018 | 10:42אם כך המלצתי הראשונית היא לגשת לבירור מעמיק אצל רופא המשפחה ומשם להמשיך הלאה. תיאורך כוללני ולא מאפשר להתיחסות נאותה ורצינית דרך הפורום.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
עיסוי רפואי
-
הרפיית שרירים הדרגתית
-
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
-
תרופות קשורות
-
פרופוקסיפן
-
נורטריפטילין
-
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
דיקור (אקופונקטורה)
פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס