פורום טיפול בכאב - עמוד 9
-
צלעות כתוצאה ממכה חזקהליאור 06/09/2016 | 14:12שלום שלום, ותודה מראש על ההתייחסות . אני בן 26, ובמהלך משחק כדורגל, קיבלתי מרפק בעוצמה חזקה לאיזור הצלעות [צד ימני תחתון של הצלעות, וקצת באמצע , ב"מפתח הלב" אם אני אומר נכון] . לאחר המכה, המשכתי לשחק עוד כשעה [לא הרגשתי שזה כ"כ כואב,כנראה מהאדרנלין] , וכן לאחר כשבוע, למרות שמאד מאד כאב לי והייתי מוגבל התנועה ואפילו בנשימות קטנות, הלכתי שוב לשחק [לפני שהלכתי להיבדק, כי חשבתי שזה משהו קטן שיעבור]. שהלכתי לרופא, הוא שלח אותי לצילומים ,וכשהוא ראה אותם הוא אמר שזו מכה יבשה, וזה צריך לעבור תוך חודשיים גג [כך גם כל חבריי שאמרו שהיו פעם עם סדק בצלע...] כעת, עברה כבר חצי שנה מהמכה, וב"ה המצב הוקל הרבה יותר לעומת ההתחלה, אבל עדיין, אני ממש לא חזרתי לתפקוד מלא. כואב לפעמים סתם ככה באמצע היום גם בלי פעילות. אני מרגיש כאילו משהו זז שם. קשה לי להכופף יותר מדי, ובטח שלהרים דברים כבדים מדי [על פעילות ספורט אני בכלל לא מדבר, אני אפילו כבר לא רץ...] זה לא נראה לי נורמלי כ"כ ... ממש קשה לתפקד, ואפילו את ילדיי קשה לי להרים. לאיזה תחום רפואה אני צריך לגשת אם ארצה לראות מומחה בתחום ? כירורג ? אורטופד ? מה? סליחה על החפירה הארוכה, פשוט אני כותב מלבי, לאחר חצי שנה של כאבים... תודה רבה מראש !הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות בית החזה שבוע לאחר נפילה
מר גבעון פלד 28/11/2022 | 14:54שלום רב. ראשית מיקום הכאב ומקורו לא תמיד הים שנית אכן לעיתים הכאב מופיע אחרי כמה ימים ולבסוף אינני יודע עלייך פרטים כי לא ציינת מעבר לארוע אך בעיות רקע עלולות להיות חלק מהכאב. את יכולה לשלוח פרוט ואנסה להפנות אותך לטיפול מתאים.הוסף תגובה
-
רולי 27/11/2022 | 23:19לפני כשבוע נפלתי מהמדרגות והיה לי חשש לשבר במפרק היד. חבשו לי את היד בגבס. המצב של מפרק היד בסדר, אבל מה שמוזר זה ששבוע לאחר הנפילה, התחלתי להרגיש כאבים בצלעות מתחת לחזה. האם זה הגיוני, שארגיש כאבים לאחר שבוע מיום הנפילה?הוסף תגובה
-
הודעה פרטים
ליאור 08/09/2016 | 14:34שלחתי בפרטי, תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב חצי שנה
מר גבעון פלד 08/09/2016 | 11:41הבעיה העיקרית במקרה של נעילת נקודות טריגר הוא שהן לא נרפות כמעט תמיד ללא טיפול ממוקד בלחץ איסכמי ולכן גם יכול לכאוב הרבה יותר במקרים מסויימים. פנה אלי בפרטי עם מקום מגורייך ואנסה להמליץ לך על מישהו בסביבתך.הוסף תגובה
-
תגובה
ליאור 08/09/2016 | 10:15שוב תודה על המענה המהיר, זה ממש חסד בשביל אנשים שנמצאים בכאב, לשמוע אפשרויות לפתרון . שני דברים : 1. האם זה נורמלי שהחלמה ממכה יבשה ייקח מעל חצי שנה ? ...[נכון שזה מה שקורה בפועל, אך אני שואל האם זה שכיח, או שבאמת יש פה משהו מעבר...] 2. האם תוכל להפנות אותי למקום כזה ?[תוכל לשלוח לי מייל]הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות
מר גבעון פלד 07/09/2016 | 16:25ראשית הוא צודק אך גם ניתן לזרז את הליך ההחלמה בטיפול במערכות הרקמה רכה ובתוכם השרירים באמצעות טיפול בגישת השיקום האורטופדי. הטיפול נעשה על ידי מטפלים שהוכשרו לכך ולצערי לא בקופות החולים והוא מנואלי בלבד.הוסף תגובה
-
תשובה
ליאור 07/09/2016 | 10:05שלום, ותודה על התשובה. אני בכלל ללא פעילות [כי אני לא יודע אם מותר, וכל דבר קשה שאני עושה, מכאיב לאחר זמן מועט] . לדוגמא, אתמול הרמתי משהו מעט כבד, ולאחר דקה-שתיים, הצלעות כאבו לי למספר רב של שעות ... בעליית מדרגות יש כאב קטן, ובעצם מן הגבלת תנועה מסוימת... אני חושב שאני גם מרגיש את הצלעות הפגועות טיפה נפוחות, אבל לא יודע לקבוע בוודאות שכחתי גם לציין, שלפני חודש הייתי שוב אצל רופא משפחה, שאמר שזה נורמלי ,ושאם כואב לי פחות מאשר לפני חודשיים שלושה, כנראה שזה יילך ויפחת... אבל זו לא תשובה מנחמת שוב תודה מראשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות
מר גבעון פלד 06/09/2016 | 15:46האם אתה בכלל ללא פעילות? האם בפעילות קלה של עליית מדרגות למשל יש כאב?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
-
כאבים בבטן עליונה צד ימין מתחת לצלעות.אור 30/10/2022 | 01:36שלום רב, לפני כ-10 חודשים עברתי ניתוח לכריתת כיס המרה כ-3 חודשים לאחר הניתוח היה לי כאב פנימי באזור בטן ימין למעלה מתחת לצלעות רופא כירוג במרפאה נתן לי אנטיביוטיקה ציפרודקס 500 שהעלימו את הכאב בתוך מספר ימים. כיום כ-10 חודשים מיום הניתוח חזרו פתאום הכאבים ניגשתי לבצע בדיקות דם ואולטרסאונד כולל בדיקה של התוספתן הכל תקין ולא מראה על שום בעיה אך אין הקלה בכאב כבר קרוב ל-3 שבועות ניגשתי לרופא כירוג ולרופא המשפחה כאשר הם לא ידעו לתת לי תשובות אני די מיואש וסובל מכאב בלתי מוסבר אציין כי לא מדובר בהתקפים שקשורים באוכל הכאב הוא פינימי ממש מאזור שבו היה הניתוח אך הכירוג טוען שכ-10 חודשים לאחר ניתוח אין קשר לניתוח אשמח לעזרה או ייעוץ אני מיואש ולא יודע כבר למי ניתן לפנות.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בבטן עליונה צד ימין מתחת לצלעות.
מר גבעון פלד 22/11/2022 | 08:42תודה על המענה לעיתים הגוף מייצר כאב סביב מה שהוא חושש ממנו בעיקר אחרי טראומה כגון ניתוח. אם כלל הבדיקות תקינות והכירורג מאשר שהכל תקין ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי או איזון רקמות רכות שעוסק בהפגת ומניעת כאבהוסף תגובה
-
תשובה
אור 21/11/2022 | 22:14היי, אין בעיות רפואיות מלבד ניתוח כיס מרה שעברתי לפני 11 חודשים לגבי פעילות גופנית אני אינני פעיל בכלל לא עושה פעילות בכלל הכאב הוא כאב עמום אינני יודע כיצד לתאר את הכאב לא יודע כיצד לתאר את הכאבהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מר גבעון פלד 31/10/2022 | 13:44שלום רב. האם יש בעיות רקע רפואיות, בעבר או בהווה? האם את.ה פעיל.ה גופנית?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
-
בליטה על צלעות בצד שמואל ממש מתחת לחזהאג'נסו 28/11/2018 | 09:29לאחרונה, גילתי כי ישנה בליטה מתחת לחזה על הצלעות בצד שמואל שלי, פניתי לרופאת משפחה והיא הפנתה אותי לכירורג. אני מאוד מאוד מודאגת מהמצב. על מה זה יכול להצביע?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בצד שמאל
מר גבעון פלד 20/11/2022 | 11:48האם הכאב קבוע כל הזמן, לא משנה באיזה תנוחה? (ישיבה, הליכה, שכיבה) או האם יש שינוי במהלך היום? חשוב לי להבין אם הכאב קבוע כל הזמן באותה עוצמה או האם יש שינויים.... אנא נסי לחשוב או להרגיש את זה.הוסף תגובה
-
כאבים בצד שמאל
רות 18/11/2022 | 17:08אני סובלת כבר שבועיים עם כאבים חזקים מאוד בצד שמאל וכאבים ביד השמאלית הרופא איבחן שזה דלקת בכתף ואני לוקחת נקסין ולא רואה שיפור ונגד כאבים רוקסט לא עוזר ואופטלגין בנוזל זה בדיוק רבע שעה של רגיעה וחוזר כל הכאב החד כמו סכין שחודרת לגב הכאבים מקרינים על החזה העליוןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בליטה בצד שמאל מתחת לחזה עם כאבים
מר גבעון פלד 24/10/2022 | 10:05הדלקת לא מסבירה את הבליטה אך מתיחה של שרירים ורקמות רכות בכלל אל העצם מייצרת חומר הנקרא אנטזופיט והא הבסיס ליצירת העצם ולבליטההוסף תגובה
-
vladi 23/10/2022 | 11:07יש לי בעיה זאת מעל עשר שנים. מפריעה לישון על צד שמאל. שנים עשיתי כל הבדיקות האפשריים, כולל US, CT. רופא משפחה ציין שבמקום זה ישנם הרבה גורמים לכאב. למדתי תוך קדי בדיקות שהסיכוי הוא לדלקת עצבים בין הצלעות. אך לא מסביר למה צלע תחתונה בולטת?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מר גבעון פלד 10/10/2022 | 22:11יש מספר כיוונים. מה כבר ביצעת?הוסף תגובה
-
Koko 10/10/2022 | 21:05מה סוג הבדיקות מטופל יכול לבצע כי אצלי אותם תופעות מלווים בכאבים של הצד השמאליהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בליטה מתחת לחזה
מר גבעון פלד 28/11/2018 | 19:31ראשית לא להכנס לפאניקה, העירנות שלך חשובה מאוד. גשי לביקורת כפי שהרופאה שלחה אותך, כדי לשלול דברים ואחר כך חפשי תשובות במקום אחר. קודם כל להיבדק.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצד שמאל
-
טיפול נגד כאבים לבת 84דניאלה 16/11/2022 | 10:37לום רב, אמא שלי בת 84 סובלת מכאבי כרוניים עקב בעיות אורטופדיות רבות (פריקת השתל במפרק לאחר החלפתו בפעם השנייה ) , אוסטאוארטריטיס בעוד מספר מפרקים נטלה זמן רב נורופן , יש לציין שמטופלת גם בווקטור וקרדילוק עקב לחץ דם . בבדיקות האחרונות נמצא שקיימת ירידה בתפקודי הכליות . בשנה אחרונה משתמשת באופטלגין כדור עד שניים ביום ללא הטבה משמעותית . בעבר ניסתה טרמדול עם תופעות לוואי . ניסתה BQ LASER ללא הטבה. איזו תרופה מומלצת ללא פגיעה משמעותית בכליות וללא תופעות לוואי קשות ? או אולי טיפול חיצוני ? תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טיפול נגד כאבים לבת 84
מר גבעון פלד 16/11/2022 | 15:56שלום רב. את מציגה מימדים רבים של התמודדות. ראשית אינני רשאי להמליץ על תרופות. מעבר לכך על מנת לבחון של אפשרות עזרה עם הכאבים הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי או איזון רקמות רכות. טיפול עדין על נקודות טריגר בהתאמה לאיבחון. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול נגד כאבים לבת 84
-
כאב בעקבות חבלהדינה 15/11/2022 | 13:44הבת שלי נחבלה קשות (הועפה כהולכת רגל ע"י מכונית) וסובלת כחודש כאב חזק בברך ובכתף. צילום הראה שאין שבר. מדוע הכאב מתמשך זמן כה רב ומה ניתן לעשות כדי שיוקל ויעבור?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בעקבות חבלה
מר גבעון פלד 15/11/2022 | 17:03קורה לא מעט שאחרי טראומה כגון זו שתיארת גם אם אין שבר או חבלה מאובחנת אחרת יש כאב מתמשך. מיעלול להיות אחראי זו מערת הרקמה, ניתן לבצע איבחון במגע שמערך הטריגרים על מנת לראות אם ניתן לעזור. חשוב כאמור קודם לשלול בעיות אקוטיות בצילומים ובדיקות רופא.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בעקבות חבלה
-
שריפה בגב העליוןדניאל 13/06/2017 | 22:35שלום, אני בן 53 וסובל כבר כחצי שנה מתחושת שריפה בגב העליון מצד ימין . בתחילה עשיתי בדיקות אורטופדיות רנטגן בגב העליון והאורטפד הפנה אותי לכירפרקט בטענה שאני לא עושה התעמלות לאחר שרופה המשפחה אמר לי שהוא מעולם לא שמע על התחושות שאני מתאר . בזמן האחרון הכאבים התגברו, נמשכים יותר שעות, מקרינים גם לזרוע וגם לרגליים כמין תחושות חום ואף מביאים את השכמות למצב של חוסר תחושה. שמעתי שייתכן ויש לי דלקת בעצב- האם זה יכול להמשך כל כך הרבה שנים ואף להחמיר? אילו בדיקות ניתן לעשות? האם ישנה תרופה כלשהיא שמטפלת בתחושה שציינתי במידה ומדובר בדלקת בגיד ? והאם זה נשמע הגיוני התיאור והאבחנה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אני סובלת מי כאבים בגוף ושריפות בגב ןהבטן
מר גבעון פלד 02/11/2022 | 08:34אצטרך הרבה יותר פירוט ותיאור של מיקום, זמני הכאב, כמה זמן קיים ופרטים עלייך של גובה, משקל, פעילות גופנית ובעיות רפואיות אם היו או ישהוסף תגובה
-
0535015457 31/10/2022 | 20:14הלכתי לרופאים קיבלתי הנטיביוטיקה לא עזר מה עושים במצב כרגעהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שריפה בגב
מר גבעון פלד 18/06/2022 | 11:08אצטרך הרבה יותר פירוט ותיאור של מיקום, זמני הכאב, כמה זמן קיים ופרטים עלייך של גובה, משקל, פעילות גופנית ובעיות רפואיות אם היו או יש....הוסף תגובה
-
שריפה בגב
אלימלך 18/06/2022 | 11:05יש לי שריפה בכל הגב מה עושים ועם יש פתרון אשמח לתשובההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שריפה בגב
מר גבעון פלד 20/12/2021 | 13:36אשמח לפירוט שלך, השיחה פה מ 2017... בנוסף אשמח לרקע עלייך ובעיות רקע אם קיימות על מנת שאוכל להתייחס ספציפית.הוסף תגובה
-
שריפה בגב
שושנב 19/12/2021 | 22:06גם אני מרגישה כך אשמח לעזרההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא ברור המענה
מר גבעון פלד 14/06/2020 | 06:38הוסף תגובה
-
תחושות השריפה בגב
אבי 14/06/2020 | 03:49בדיוק עובר עלי מה שאתה תיארת, רציתי לדעת מה עשית בנושא או שהמשכת לחיות כךהוסף תגובה
-
סליחה לא שמתי לב השארתי לך טלפון
דניאל 14/06/2017 | 20:48תודההוסף תגובה
-
תודה
דניאל 14/06/2017 | 20:23האם יש לך המלצה על מכון שמבצע את הטיפול ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תחושת שריפה
מר גבעון פלד 14/06/2017 | 20:15לרוב שינוי בתחושה מקורו ברקמה רכה, שרירים ורקמת חיבור. הטיפול שאני יכול להמליץ לך לנסות נקרא טריגר פוינט טראפי ועוסק בפשטנות מוחלטת בהורדת עומס ממערכות אלו על ידי לחיצות ידניות לאחר איבחון מתאים.הוסף תגובה
-
המשך
דניאל 14/06/2017 | 11:02שלום דוקטור תודה על המענה ההתקפים של השריפה באים והולכים מדי פעם לפעם .בשינה יש להדגיש אני לא מרגיש כלום .. ביום יום יש התגברות של השריפה באזור הגב העליון הימני וגולש לאזור הפנים בצד ימין מין גלי חום גבוהים .כמובן כמו שתארתי זה מתפשט לאזורים אחרים בגוף כולל בגב התחתון בצד ימין .דרך אגב היו לי מדי פעם סוג של סחרחורת קטנה שאני נאלץ לנוח וזה עובר לי .אני כרגע מטופל אצל כירופרקט אבל גם הוא לא יודע מה בדויק לעשות והיכן להתמקד ולכן הטיפול כללי .מצב בריאותי עפ בדיקות הדם בסדר ונמצאות בנורמה הרגילה מלבד ירידה מזערית בטסטוסרון .אלרגי למוצרי החלב ורגיש לפנצלין תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תחושת שריפה בגב עליון
מר גבעון פלד 14/06/2017 | 10:43כאבים מעין אלה נפוצים. הם עלולים להיות קיימים שנים, להעלם אך גם להתגבר תלוי בסיבות המקור. אשמח לשמוע מעט על הכאב, האם הוא קבוע או משתנה במהלך היום או בשינויי תנוחות ובנוסף מעט רקע עלייך, האם יש בעיות רקע שונות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
-
כאבים בצד ימין מתחת לצלעותעביר טאהא 05/06/2015 | 13:23הכאבים מופיעים בזמן ישיבה ממושכת במשרד ובאמצע שינה אני קמה ועומדת מכאבי תופת עד כדי בכי וצרחןת. עשיתי בדיקת סיטי אולטרא דם שתן קלונסקו וגסטרוסקופיה הכל תקין אני סובלת מעל חצי שנה כאבים לסירוגיןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בצד ימין מתחת לצלעות
מר גבעון פלד 25/10/2022 | 09:40אבקש פירוט אחרת לא אוכל לתת כיוון. תחושות מתי מופיע, בעיות רקע וכוהוסף תגובה
-
כאב בצד ימין מתחת לצלעות
שלום וטורי 25/10/2022 | 09:00יש לי כאב בצד ימין בדך כלל בלילההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצד ימין
מר גבעון פלד 05/06/2015 | 16:49לאור התוצאות השליליות של הבדיקות הייתי ממלי. לך לגשת לאיבחון מתחום טיפולי הנקרא שיקום אורטופדי. המקור יכול להיות טריגרים בשרירים הגורמים לנעילת שרירים והקרנות כאב מעין אלה שאת מתארת. חשוב לילציין שוב כי במקרים מעין אלו חשוב לברר ברור מעמיק כפי שעשית על מנת לשלול גורמים אחרים ולאחר מכן לגשת לאיבחון והטיפול שציינתי.הוסף תגובה
-
כאב צלעות צד ימין
עביר 05/06/2015 | 16:09הכאב כאילו מישהו לוחץ מתחת לצלעות הימניים ועובר הכאב לבטן למעלה לראש הקיבה.לחץ חזק כאילו גוש עד כדי קושי בנשימה.לא עשיתי לפני פעילות גופנית ואני בריאה בד"כ.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצד ימין
מר גבעון פלד 05/06/2015 | 15:40האם תוכלי לתאר מעט יותר את הכאב. מיקומו, איך הוא מרגיש (שורף דוקר...) וכו האם את מבצעת פעילות גופנית כלשהיא? האם ביצעת לפני שהכאב התחיל? האם יש בעיות רקע?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצד ימין מתחת לצלעות
-
שרירי הרגליים תפוסים למעלה מ 10 שניםשחר 17/10/2022 | 21:29שלום רב. לפני כעשר שנים התחילו לי כאבים ברגליים. רופאים שונים שלחו אותי לבצע סיטי וצילום בגב וגילו כי יש לי בלט דיסק קל עם לחץ על השק הדורלי. אני בן 40 ולא סובל ולא סבלתי מעוחם מכאבי גב. אבל הכאבים שיש לי ברגליים בלתי נסבלים. השרירים בשוק האחורי שכנראה אלה שרירי התאומים תפוסים בשתי הרגליים ואני ממש סובל מכאבים. מה אתה ממליץ לעשות אני ממש מיואש. מבקש עזרה. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שרירי הרגליים תפוסים למעלה מ 10 שנים
מר גבעון פלד 18/10/2022 | 08:58שלום רב. האם יש בעיות רקע רפואיות או אחרות? האם אתה פעיל גופנית ואם כן האם התחושה מחריפה בעת מאמץ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שרירי הרגליים תפוסים למעלה מ 10 שנים
-
כאבים במותן באזור התחתון שלהשירה 06/10/2022 | 07:08שלום רב בשלוש השנים האחרונות אני סובלת מכאבים במותן. הכאבים נחווים בשני צידי הגוף אך הרבה יותר מוחשיים וחזקים בצד ימין. מיקום הכאב הוא ברום עצם האגן, אבל המוזר הוא שהכאבים נודדים , לעיתים קצת למרכז ולעיתים יותר לצד. הם מאד פנימיים ואינם מחמירים במישוש, אבל כשהם מחמירים אני ממש מתקשה להרדם על הצד (וזו בעייה כי אני מצליחה לישון רק על הצד). עשיתי כבר בדיקות רבות- אולטרסאונד רקמות רכות וקשות, ct, בדיקה אצל גניקולוג ואפילו mri. עד כה לא מצאו דבר. יכול לכוון אותי, או להציע מה עוד אפשר לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים במותן באזור התחתון שלה
מר גבעון פלד 09/10/2022 | 09:32שלום רב. מתנצל על המענה האיטי עקב החגים והחופשות. אשמח למעט פרטים אישים: גובה, משקל, בעיות רקע רפואיות בעבר או בהווה. האם את מבצעת פעילות גופנית ואם כן האם יש החמרה בפעילות או אחרי. פציעות או תאונות בעבר גם הרחוק. האם את סובלת או סבלת מכאבי גב. כל ארוע גופני או רגשי(לא חייב פירוט רק איזכור אם כן) שעברת. אשמח להמשיך ולנסות לתת מענה אחרי. חג שמח,הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים במותן באזור התחתון שלה
-
כאב בצד ימין בחזה לילד בן 7אמא מודאגת 03/10/2022 | 22:32כמספר ימיים הילד מתלונן בפיתאומיות על כאבים חדים בפיתאומיות בצד ימין יותר של החזה, פעם אחד התעורר בלילה מהכאבים, אין קשר לשעות היום והכאבים, פעם בבוקר, פעם בערב ופעם אחת בלילה, כאב שבאה פיתאום וחולף אחרי דקה או שתיים, אבל בוכה מכאבים, לא כואב בלחיצה או בנשימה לטענתו... יש רקע של איוושה בלב במעקב בלבד... האם זה יכול להיות קשור ללב? יש צורך לגשת מייד לבדיקת רופא? אולי זה שריר שנתפס? אשמח להתייעצות. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בצד ימין בחזה לילד בן 7
מר גבעון פלד 04/10/2022 | 08:37שלום רב. ממליץ לגשת לביקורת רפואית קודם כל. אומנם תיאורך של כאב בא והולך, גם אם בעוצמה גבוה, מתאים לבעיה שרירית, אך קודם ממליץ לשלול בעיות לבביות או אחרות בביקורת רפואית.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצד ימין בחזה לילד בן 7
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- בורסיטיס
- היצרות תעלת עמוד השדרה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- עיסוי רפואי
- פיזיותרפיה
-
בדיקות קשורות
- תרבית נוזל סינוביאלי
- בדיקת MRI
-
מונחים קשורים
- אוסטאופיט
- אגן
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם