פורום שתלים דנטליים - עמוד 49
ד"ר ניצן שלזינגר ד"ר ניצן שלזינגר מנהל מרכז להשתלות שיניים ואסתטיקה במרכז יהלום ,ראש העין, בעל ניסיון רב בהשתלות שיניים ושיקום לסתות בשיטות שונות ALL ON 4-6 שתלים מוטים, שיקום לסתות ביום אחד, בנית עצם בשיטת SONIC WELD הרמת סינוס סגורה פתוחה - וזעיר פולשנית, בעל ניסיון רב באסתטיקה בשיקום פה ולסתות. 1994-1997 מרצה ומדריך בפקולטה לרפואת שיניים, האוניברסיטה עברית , הדסה ירושלים. 1994-1996 מתנדב ביד שרה - טיפול באנשים מבוגרים ושיקום לסתות. חבר וועד של העמותה הישראלית להשתלות שיניים . ד"ר ניצן שלזינגר מנהל פורומים מקצועיים בנושא השתלות שיניים: אינפומד- השתלות שיניים סטארמד- השתלות שיניים BE-OK- השתלות שיניים וטיפולי שורש 4SENIOR- השתלות שיניים. משתתף פעיל וקובע דרך בהשתלמויות וכנסים של העמותה הישראלית להשתלות שיניים. משתתף בכנסים רבים בארץ ובעולם ומרצה בכינוסים מקצועיים. כתבה במאקו: שיטת All at once להשתלת שיניים המצמצמת את משך הטיפול 039012411
סתימות לבנות מוטי 21/03/2014 | 16:53שלום ד"ר מה דעתך בקשר לסתימות לבנות? יש לי נסיון ממש רע איתן היו לי שתי סתימות לבנות קטנות שהתפתחה מתחתן עששת עמוקה אחרי שלוש שנים והייתי צריך טיפולי שורש לעומת זאת יש לי סתימות אמלגם גדולות בנות שלושים שנה שמחזיקות יפה עכשיו שוב הרופא משכנע אותי לעשות סתימות לבנות אבל אני כבר נחוש לא להסכים לאור הנסיון הרע שלי איתן לאישתי היה אותו דבר עם הסתימות הלבנות והיא עשתה אותן בכלל אצל רופא שונה משלי גם קראתי שהן מסרטנות ורעילות ונדבקים אליהן חיידקים ואילו האמלגם דוחה חיידקים מה אתה אומר על הנושא? הרופא לוחץ לסתימות לבנות אבל אלו שיניים שנמצאות עמוק בפה למה אני צריך שיהיו לבנות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה סתימות לבנות ד"ר נחום סאמט 23/03/2014 | 10:30שלום מוטי, שחזורים בצבע השן ("סתימות לבנות") קיימות כבר כמה עשרות שנים. הספרות מצביעה על כך ששחזורים כאלה מחזיקים לפחות כמו "סתימות" אמלגם. ההבדל העיקרי בעת הביצוע הוא, ששחזורים בצבע השן מחייבים סביבה יבשה לחלוטין תוך כדי הביצוע (דבר המקשה גם על הרופא וגם על המתרפא). כשהן נעשות נכון, הן יכולות להחזיק מעמד עשרות שנים. לעומתן - שחזורי אמלגם מחייבים הכנה אגרסיבית יותר בשן, וגם הם עלולים לגרור בעיות אם הם לא נעשים נכון. אם אתה לא מקבל את דעתו של הרופא ו/או אתה חושש שהתשובות שלו לא מתאימות לך, נראה לי נכון לפנות לקבל חוות דעת שניה לפני החלטה. מומחה לשיקום יתן לך את התשובות הטובות ביותר.הוסף תגובה
שן תותבת -פליפר אילנה 17/03/2014 | 02:23שלום לך. היום עקרו לי שן חותכת קדמית עליונה שהתנדנדה,ושמו לי פליפר.נאמר לי שעלי להיות איתו עד השתל כ-9 חודשים. יש לי נפיחות של צד ימין של האף,שקצת נראה מעוות. האם זו תגובה נורמלית והנפיחות תרד? למה אי אפשר היה לעשות מיד את ההשתלה? תודה יהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שן תותבת-פליפר ד"ר נחום סאמט 17/03/2014 | 08:04שלום אילנה, ההחלטה אם לבצע שתל מיד או לאחר זמן, כמו גם ההחלטה כמה זמן להמתין בין העקירה להשתלה תלויה בכמה גורמים: 1) מצב האיזור לפני העקירה, 2) כמות העצם הקיימת לאחר הריפוי, 3) כמות הרקמה הרכה (החניכיים) באיזור, 4) הידע והנסיון של הרופא. לדוגמא: כאשר השן נעקרת בגלל דלקת באיזור, עדיף שלא לבצע השתלה מיד לאחר העקירה. כאשר חסרות עצם או רקמת חניכיים במקום יש לעיתים לבצע פעולות מתקנות לפני ההשתלה (מדובר באיזור הקדמי, ולכן התוצאה צריכה להיות אסתטית מאד לטווח ארוך, דבר המחייב כמות עצם וחניכיים מספיקות), וכמובן שצריך לזכור שלא כל הרופאים מסכימים לבצע פעולות של השתלה מיד לאחר עקירה (על רקע נסיונם), ומעדיפים "ללכת על בטוח" ולהמתין לרקמה בריאה לפני ביצוע השתלה באיזור הקדמי האסתטי. במידה ואת מרגישה לא נוח עם התשובה שקיבלת מהרופא/ה שלך, תמיד יש אפשרות לקבל חוות דעת שניה. נפיחות ביום העקירה או יום לאחר מכן היא די נפוצה, ועדיין, לגבי השאלה הספציפית של הנפיחות, עדיף שיראה אותך הרופא שעקר את השן. הוא ידע טוב ממני מה היה שם ומה עלול לקרות לאחר העקירה. מסיבה זו, נראה לי נכון יותר לפנות אל אותו רופא/ה.הוסף תגובה
שן תותבת - פליפראילנה 17/03/2014 | 09:05תודה רבה לך על תשובתך היסודית ןהנדיבה. הבוקר,כמעט יממה אחרי הניתוח, הנפיחות מאוד מורגשת באיזור הימני של האף,מעל השן שנעקרה,ומעל השפה העליונה. זה ממש מעוות את מראה הפנים באותו אזור.האם זה נורמלי? כמו כן המבנה של הפליפר שצמוד לחייך העליון מגביל את תנועת הלשון ומפריע בדיבור. אשמח לשמוע את תגובתך. בברכה אילנההוסף תגובה
תשובת מומחה שן תותבת-פליפר ד"ר נחום סאמט 17/03/2014 | 12:56שוב שלום, ותודה. כפי שאמרתי, זה לא נדיר, ועדיין - הרופא שביצע את הפעולה ידע טוב ממני האם זה הגיוני או צפוי ומה לעשות. לגבי הפליפר - בהחלט לוקח זמן להתרגל אליו, ובהחלט אפשרי שהנפיחות לא תתן לו ל"התיישב" במקום באופן יעיל. סביר גם שתצטרכי להגיע לרופא לצורך התאמות של הפליפר לאורך שלבי הריפוי. לצערי, לתת תשובה מפורטת יותר במצב כזה מבלי לראות אותך יהיה מעשה לא אחראי מצידי.הוסף תגובה
שן תותבת-פליפראילנה 18/03/2014 | 14:42תודה רבה. הנפיחות אכן יורדת,נרגעתי. לגבי הפליפר.הוסבר לי שעלי להורידו בלילה ולשטוף אותו ולייבשו היטב,ולישון בלעדיו. לא עשיתי זאת כי חששתי שלא אצליח להחזירו. בעוד כשעה יש לי תור אצל הרופא,שעשה לי את המדידות,מקווה לטוב. שוב תודה אילנההוסף תגובה
שיקום הפה ירון 11/03/2014 | 22:12שלום, יש לי שאלה מעט כללית. האם אתה, בתור מומחה לשיקום הפה, מבצע גם טיפולים "רגילים" כגון כתרים וסתימות (הכוונה לא שיקום על גבי שתלים)? האם לך, בתור מומחה לשיקום הפה יש יתרון מבחינה ביצועית על פני רופא שאינו מומחה? אני שואל כי אני צריך לטפל בפי (טיפול של כתרים וסתימות) ואחרי כמה טיפולים לא מוצלחים אצל רופאי שיניים כלליים, אני שואל את עצמי האם לגשת למומחה על אף המחיר הגבוה יותר שיגבה ממני. תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שיקום הפה ד"ר נחום סאמט 12/03/2014 | 01:19שלום ירון, אני בהחלט מבצע טיפולים "רגילים" כמו כתרים ו"סתימות" ולא רק שתלים. לגבי היתרון שלי כמומחה - אתן לך להחליט: מומחה לשיקום הפה לומד כ-5 שנים נוספות, מעבר לשש שנות הלימודים הנדרשות לקבל תואר "רופא שיניים" כללי. לא הייתי רוצה לחשוב ששנים אלה בוזבזו לשוא... לכן, הגם שיש רופאי שיניים כלליים מצויינים, אני מאמין שמומחים לשיקום יודעים יותר. מעבר לכך, במקרה הספציפי שלי, אני מלמד ולימדתי את הנושאים האלה באוניברסיטאות בארץ, והייתי אחראי ללמד את תחום שיקום הפה בפקולטה לרפואת שיניים של הרווארד בבוסטון, ארה"ב. את הידע והנסיון האלה אני מביא איתי לקליניקה יום יום. מקווה שעזרתי.הוסף תגובה
הרשה לי קצת להקשות עלייך...ירון 12/03/2014 | 12:42קודם כל תודה רבה על התשובה. ענית שמומחים לשיקום יודעים יותר, וזה כנראה נכון, אך האם הם גם מבצעים טוב יותר? האם שנות הלימודים כוללים עבודה מעשית רבה על מטופלים? אני יודע למשל שבתחומים אחרים (לדוגמא, מערכות מידע, תחום אותו אני מכיר), ישנם לא מעט פרופסורים שמבחינה מעשית לא יודעים הרבה בתחומם, כי הם בעיקר קראו וכתבו על הנושא...ולא ביצעו עבודה מעשית. לדוגמא, מה היתרון שלך בהתאמת כתר על פני רופא שיניים כללי? אני שואל באמת מתוך רצון לדעת האם פנייה למומחה תוביל לכך שבשיניי יהיו כתרים מתאימים, נוחים, עמידים ואסתטיים יותר מאשר אצל רופא שיניים כללי. בהערכה, ירוןהוסף תגובה
תשובת מומחה הרשה לי קצת להקשות עליך... ד"ר נחום סאמט 13/03/2014 | 16:29שוב שלום, אתה לא מקשה. השאלות בהחלט רלוונטיות. ברפואת שיניים, בניגוד (כנראה) לתחום מערכות המידע, לימודי ההתמחות כוללים בהחלט עבודה קלינית נרחבת תחת השגחה ופיקוח כמעט ברמה של "אחד לאחד" ע"י צוות של מומחים בעלי ידע ונסיון של עשרות שנים. העבודה הקלינית היא כה משמעותית, עד שבכל בחינות ההתמחות המוכרות לי (בארץ ובחו"ל), קיים חלק בו על המועמד לקבלת תואר מומחה להציג מספר מקרים שהוא ביצע בעצמו. אז כן, התשובה היא שמומחה לשיקום לא רק ידע את התיאוריה טוב יותר, אלא ברוב המקרים יבצע את הטיפול טוב ונכון יותר מרופא שיניים כללי, וזאת מתוך הכרה והבנה שבהחלט ישנם רופאי שיניים כלליים מצויינים בארץ.הוסף תגובה
תודה רבה, עזרת לי מאוד.ירון 15/03/2014 | 18:28תודה רבה. בהחלט עזרת לי. אני אפנה למספר מומחים, בתקווה שבנוסף למקצועיות, הם גם יהיו אדיבים ונחמדים ובעיקר מקשיבים למטופל (עם כל הכבוד למקצועיות, לדעתי רופא שאינו מקשיב למטופל ולתלונותיו לא יכול להיות רופא טוב...גם אם יש לו תואר מומחה). ושוב תודה על התשובות המפורטות והבהירות, הן עזרו לי לקבל החלטה. ירון.הוסף תגובה
תשובת מומחה תודה רבה, עזרת לי מאד ד"ר נחום סאמט 16/03/2014 | 07:37בשמחה. בהצלחה.הוסף תגובה
עקירה ושתל שירה 15/03/2014 | 12:09שלום עקרו לפני 6 שבועות שן טוחנת בלסת תחתונה שהיתה מודלקת מאוד / סדוקה הבעייה שהרגישות / כאב קל לא עובר עדיין יש . בשבוע הבא יש לי תור לרופאה ואומר לה גם להסתכל על זה. השאלה אם במצב כזה של עדיין כואב מקום העקירה כדאי לדחות את ההשתלה בעוד כמה זמן כי נאמר מהעקירה בדרך כלל 3 חודשים , אבל אם עדיין כואב כדאי יהיה לחכות או כמה זמן מומלץ מהעקירה במצב של עדיין כואב לעשות את השתל?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה עקירה ושתל ד"ר נחום סאמט 16/03/2014 | 07:36שלום שירה, מאחר ולפי הסיפור שלך יתכנו כמה מקורות לכאב, נראה לי שהנכון ביותר הוא לאבחן קודם כל מה המקור האמיתי של הכאב ולטפל בו. אם אתר העקירה עדיין לא עבר ריפוי מספיק, בהחלט כדאי להמתין עוד כמה שבועות לריפוי, לפני ההשתלה. אבל כאמור, קשה מאד לתת תשובה מוחלטת במצב כמו שלך בלי לבצע בדיקה מקיפה ולאבחן נכון את מקור הכאב.הוסף תגובה
כתר על שתל דלית 09/03/2014 | 17:48שלום , רציתי לדעת מה ההבדל בין מבנה וכתר על שתל לבין מבנה וכתר על שן רגילה אחרי טיפול שורש?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כתר על שתל ד"ר נחום סאמט 10/03/2014 | 09:34שלום דלית, עולם השתלים הופיע שנים רבות לאחר שבוצעו בשיניים מבנים וכתרים, ולכן למעשה "הועתקו" טכניוקות שיקום משיניים לשתלים, ולכן השמות הדומים. מבנה על שן הוא שחזור המחזיק את עצמו על גבי מה שנותר מהשן בעזרת פין החודר לאחד השורשים. חומר השחזור יכול להיות אמלגם (החומר הכסוף המשמש ל"סתימות") או חומר מרוכב (שהוא חומר פולימרי הנקשר גם לחומר השן). לאחר ביצוע המבנה "משחיזים" את השן ואת חומר המבנה ונותנים להם צורה מיוחדת היכולה להחזיק את הכתר. הכתר עצמו הוא יחידה חלולה מבפנים ה"מתלבשת" על השן המושחזת ומקיפה אותה. בעולם השתלים, השתל עצמו מהווה תחליף לשורש. ה"מבנה לשתל" הוא יחידה המתחברת אל השתל, וכבר יש לה צורה כללית של "שן מושחזת". עליה מבצעים כתר הדומה באופן כללי לכתר רגיל. לסיכום - מדובר על תהליכים דומים בשיקום שן הרוסה (שממנה נותר בעיקר השורש) לבין שתל (שהוא תחליף לשורש), ולכן השמות דומים.הוסף תגובה
כתר על שתלדלית 10/03/2014 | 09:37ומבחינת המדידות זה אותו דבר המדידות לכתר לשן רגילה לעומת המדידות לכתר לשתל.הוסף תגובה
תשובת מומחה כתר על שתל ד"ר נחום סאמט 10/03/2014 | 09:42התהליך דומה אך לא זהה. בשני המקרים יש צורך ב"מדידה" (השם הנכון הוא "מטבע") של הלסת עם השן המיועדת לשחזור או עם השתל, ומטבע ללסת השניה. כאשר מדובר בשן בד"כ שמים חוט בחניכיים סביב השן המושחזת ויש להקפיד על קבלת מטבע הכולל את כל שולי השן. בשתלים מחברים אל השתל יחידה מיוחדת ובעת ביצוע המטבע היחידה הזו תאפשר מיקום נכון של השתל ביחס לשיניים האחרות והלסת בכלל.הוסף תגובה
כתר על שתלדלית 10/03/2014 | 10:49עוד שאלה לגבי המדידות : האם מספר המדידות , וכל מה שעושים בשן רגילה זהה בכתר ומבנה על שתל חוץ מהתהליך שהבנתי והאם זה משנה איזה שן זו כי אצלי זו טוחנת.הוסף תגובה
תשובת מומחה כתר על שתל ד"ר נחום סאמט 10/03/2014 | 14:26בעיקרון כן, התהליכים די דומים. התהליך יכול להיות ארוך קצת יותר בעיקר כשמדובר בשן קדמית, וזאת מכיוון שחשוב להתאים את הצורה והצבע באופן אופטמילי. לגבי טוחנת, זה תהליך של שתיים עד ארבע פגישות בד"כ.הוסף תגובה
עקירה ירדן 09/03/2014 | 18:12אני כבר 5 שבועות אחרי עקירה שן טוחנת שהייתה מודלקת מאוד על תחילת גבול הסדק השאלה היא עדיין יש הרבה פעמים רגישות / כאב קל במקום ושעשו לי שבוע שעבר חידוש בשן ליד שהייתי צריכה הרופא המומחה גילה שהרגישות / כאב עדיין מהשן שעקרו האם זה הגיוני כל כך הרבה זמן או שמשהו לא תקין?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה עקירה ד"ר נחום סאמט 10/03/2014 | 09:39שלום ירדן, חמישה שבועות לאחר עקירה את צריכה להרגיש טוב, אם כי הרבה אנשים מתלוננים שכאשר הם נוגעים במקום העקירה עם אצבע או עם הלשון האיזור עדיין רגיש מעט. במקרה שלך, לדעתי נכון לפנות לרופא שביצע את העקירה או למומחה לכירורגית פה ולסת כדי שיעריך מה המצב, האם הריפוי תקין או לא, ובמידת הצורך - יטפל בעניין.הוסף תגובה
עקיררהירדן 10/03/2014 | 10:51מדובר גם בשן טוחנת שהייתה דלקת חריפה האם מצב זה משנה את זמן ההחלמה?הוסף תגובה
תשובת מומחה עקירה ד"ר נחום סאמט 10/03/2014 | 14:24שוב שלום, העובדה שהיתה דלקת חריפה יכולה בהחלט להאריך את זמן ההחלמה, אולם עדיין, מאחר ועבר זמן די רב, כדאי שמשהו יראה אותך.הוסף תגובה
מבנה וכתר לשתל לילך 10/03/2014 | 00:06רציתי לשאול מי עושה את המדידות וההרכבה לשתל של המבנה והכתר וגם הסרת התפרים הרופא שעשה את התקנת השתל או הרופא הכללי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מבנה וכתר על שתל ד"ר נחום סאמט 10/03/2014 | 09:37שלום לילך, הדבר תלוי ברופאים המטפלים בך.במקרים רבים, הרופא המשתיל יהיה גם זה שיבצע את השיקום. ואולם, בהחלט קיימים מקרים רבים בהם הרופא המשקם (זה שעושה את המבנה והכתר) אינו מבצע את השתלה. במקרה כזה, את ההשתלה מבצע רופא מומחה בתחום כירורגית פה ולסתות, החניכיים או רופא העוסק בהשתלה עצמה, ורופא אחר מבצע את השיקום. שתי צורות העבודה מקובלות ונאותות. לדעתי את צריכה לברר את העניין עם הרופא שהחליט על תוכנית הטיפול בעזרת השתל.הוסף תגובה
צילום לפני שתל מירב 07/03/2014 | 18:13רציתי לשאול איזה צילומים עושים לפני שתל? האם צילום CT , או גם זה וגם עוד משהו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה צילום לפני שתל ד"ר נחום סאמט 08/03/2014 | 10:12שלום מירב, האמת היא, שאין צילום ספציפי אחד המקובל בכל העולם לפני ביצוע שתלים. ישנה נטיה הולכת וגוברת להשתמש בצילומי CT לפני השתלה, משום שצילומים אלה נותנים מידע רב מאד ביחס למבנה התלת-מימדי של הלסת. ואולם, צילום זה דורש רמת קרינה גבוהה יחסית לאלטרנטיבות, ולכן במקרים רבים רופא יחליט שהוא יכול להסתפק בצילום פנורמי. נדיר שמסתפקים בצילום מקומי של האיזור. בכל מקרה - ההחלטה תלויה בכמות העצם, בכמות השתלים ובממצאים אחרים אותם על הרופא לשקול. ולכן אין תשובה אחת נכונה לשאלה זו.הוסף תגובה
עקירה וחידוש שירה 06/03/2014 | 09:49שלום עקרו לי שן לפני חודש . בינתיים הייתי צריכה חידוש ושלשום עשו לי , ואני מרגישה רגישות/כאב חשבתי שזה בשן שאמורה לעשות את החידוש והרופא גילה שזה עדיין כאב קל / רגישות במקום העקירה , ואחרי החידוש ששמו את הכתר הזמני אפילו טיפה יותר , יכול להיות שהכתר הזמני מציק למקום העקירה ולכן זה כואב ? זה הגיוני אחרי חידוש טיפול שורש. אני יודעת שהמקום עדיין לא נסגר אבל זה הגיוני שיש רגישות כאב למרות שזה כבר נרגע קצת והאם יש משהו להקל?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה עקירה וחידוש ד"ר נחום סאמט 07/03/2014 | 13:07שלום שירה, אני לא כל כך מבין על איזה חידוש את מדברת... האם בוצע חידוש טיפול שורש בשן אחרת ליד איזור העקירה?הוסף תגובה
עקירה וחידוששירה 07/03/2014 | 13:19כן . בוצע חידוש לשן הצמודה לשן שעקרו . האם הגישות היא מהכתר הזמני של החידוש יכול להיות נוגע במקום העקירה ועושה גירוי ואם כן מה אפשר לעשות ?הוסף תגובה
תשובת מומחה עקירה וחידוש ד"ר נחום סאמט 07/03/2014 | 13:35כן, בהחלט יכול להיות שאתר אחד משפיע על אתר אחר, כמו גם שיכול להיות שהבעיה היא באחד האתרים. הכי נכון לפנות לאחד הרופאים שטיפל בך משום שהם ידעו הכי טוב מה צפוי ומה קורה.הוסף תגובה
שתלים וספורט מיכל 06/03/2014 | 21:16שמעתי שלא כדאי אחרי התקנת שתלים לעשות ספורט האם זה נכון? ויש עוד איזה פעילות רגילה שעושים שלא כדאי לעשותה אחרי התקנת שתלים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שתלים וספורט ד"ר נחום סאמט 07/03/2014 | 13:08שלם מיכל, האמת היא שאין מניעה לבצע פעילות ספורטיבית לאחר השתלות, אולם הדבר תלוי בכמות השתלים שבוצעו, וכן בפרמטרים אחרים התלויים במצב בריאותך. נראה לי שהכי נכון לפנות לרופא שביצע את השתלים. הוא מכיר אותך ויודע מה בוצע ויוכל לתת לך תשובה המתאימה ביותר למצבך.הוסף תגובה
שתלים וספורטמיכל 07/03/2014 | 13:22אבל באופן כללי לא כדאי לנוח מפעילות ספורטיבית אחרי התקנת שתלים שלא יהיה איזה סיכוי שיקרה משהו.הוסף תגובה
תשובת מומחה שתלים וספורט ד"ר נחום סאמט 07/03/2014 | 13:33אם לא מדובר במאמץ גדול וספורט אקסטרימי ו/או בבריכה (שם יש סכנה לזיהום בכמה ימים הראשונים שלאחר ההשתלה) - אז לא צריכה להיות בעיה. אבל שוב - הרופא שביצע את ההשתלה ידע טוב יותר.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
מחלת מיסב השן
טיפולים וניתוחים קשורים
-
יישור שיניים שקוף
-
ניתוח חניכיים
בדיקות קשורות
-
צילום פנורמי
תרופות קשורות
-
לידוקאין + פרילוקאין (אמלה)
מונחים קשורים
-
יישור שיניים, אורתודונטיה
-
סתימות

פורומים נוספים בתחום
פורוםשיקום הפה
בפורום שיקום הפה ניתן להתייעץ עם ד"ר אוהד שרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שיקום הפהפורוםשתלים דנטליים
בפורום שתלים דנטליים ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שתלים דנטלייםפורוםהשתלות שיניים ביום אחד
בפורום השתלות שיניים ביום אחד ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיניים ביום אחדפורוםהשתלות עצם חניכיים ושיניים
בפורום השתלות עצם חניכיים ושיניים ניתן להתייעץ עם פרופ' זיו מזור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות עצם חניכיים ושינייםפורוםטיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ
בפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל סביון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים ...פורוםציפוי שיניים
בפורום ציפוי שיניים ניתן להתייעץ עם ד"ר יואב ירון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ציפוי שיניים

ד"ר אוהד שרון
ד"ר ניצן שלזינגר
פרופ' זיו מזור
ד"ר אריאל סביון
ד"ר יואב ירון