פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 111
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
כאב לאחר ניתוח ארתרוסקופיה
חיים 12/12/2018 | 11:54שלום ד"ר בוצע לי ב 17.7 ארתרוסקופיה בכתף שמאל לאחר שאובחנתי כסובל מקרע בלברום. עברתי שיקום ופיזיותרפיה אינטנסיבית וכיום אני עובד על הכתף עם הגומי הכחול (לאחר שהתחלתי עם האדום ואחכ המשכתי לירוק). הבעיה שעדיין אני מרגיש כאב בעיקר בכתף קדמית קרוב לחור שהכניסו לי את המכשיר שקרוב יותר לחזה. למה זה עדיין כואב? עבר דיי הרבה זמן... מה אני אומר לעשות? ארקוקסיה עזר לשבועיים אך חזר הכאב. האם זה ימשיך לכאוב לי תמיד? מתי זה ייפסק? תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב לאחר ניתוח ארתרוסקופיה
דר' ירון סלע 23/12/2018 | 10:57שלום רב חיים, ותודה על פנייתך ! בראש ובראשונה - יש להתייעץ עם המנתח ! הוא מכיר אותך הכי טוב. על מנת שאני אוכל לעזור לך... אני חייב לבדוק אותך ולעבור על המידע הרפואי שצברת עד כה. אשמח לעשות זאת. לאחר הבדיקה הגופנית ומעבר על שלל החומר הרפואי שצברת עד כה, אוכל לתת לך המלצה מכוונת. בפורום זה אינני יכול לתת המלצות ספציפיות, למטופל כזה או אחר, ללא בדיקתו. רפואה מקצועית ורצינית מתחילה ונגמרת בבדיקה הגופנית. במידה ותחפוץ בעזרתי, אני זמין ישירות לתקשורת בערוצים המקובלים באתר זה. אאחל לך בריאות שלמה ומציאת מזור במהרה !הוסף תגובה
-
-
טניס אלבו או שבר במרפק
דורון 20/12/2018 | 23:04הי דוקטור, אני סובל מספר שנים מכאבים במרפק ובזמנו אובחן טניס אלבו - קרע בגידים המיישרים. לפני מספר חודשים לאחר צילום רנטגן איבחן האורטופד שבר באפקונדיל במרפק. אורטופד שלישי טען שיש סתירה בין אבחון של טניס אלבו לאיבחון של שבר במרפק. רציתי להבין מדוע יש סתירה בין 2 הממצאים??? תודה!!!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טניס אלבו או שבר במרפק
דר' ירון סלע 23/12/2018 | 10:54שלום רב דורון, ותודה על פנייתך ! אשמח לעזור. לשם כך אני צריך לבדוק את המרפק שלך ולעבור על בדיקות הדימות שבוצעו (צילומי רנטגן ו US -אולטרסאונד, במידה ובוצע). לאחר הבדיקה הגופנית ומעבר על שלל החומר הרפואי שצברת עד כה, אוכל לתת לך המלצה מכוונת. בפורום זה אינני יכול לתת המלצות ספציפיות למטופל כזה או אחר ללא בדיקתו. רפואה מקצועית ורצינית מתחילה ונגמרת בבדיקה הגופנית. במידה ותחפוץ בעזרתי, אני זמין ישירות לתקשורת בערוצים המקובלים באתר זה. אאחל לך בריאות שלמה ומציאת מזור במהרה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בידיים וברגליים
גרסי יוכי 12/12/2018 | 03:08מזה זמן יש לי כאב ביד ימין בצעדי המרפק ומתגבר לאורך היד לפני מספר ימים עבר גם ליד שמאל טופלתי בארקוקסיה סל קוקס ואתופו ללא תוצאות והכאבים חזקים מאד נשלחתי לצילוםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
כאבי ידיים ורגליים
גרסי יוכבד 12/12/2018 | 03:20ונכתב שם עיוות מה של ראש הרדיוס שבר ישן הסתיידות הריקמה רכה רישמית להוצרוס רחיקני פרט לכך ללא ממצא פתלוגי גרמי גס אחר זה בהמשך לקודם בטעות נשלח קודם ללא תוצאת הצעלום ברגל ימין בוצע mri שחיקת סחוס טוטלית ועוד מלא דברים וגם פה עבר לרגל שניה עם כאבים חזקים מאד לגבי היד נשלחתי לct התור 1.1 מה עושים אין אף כדור שמרגיע והכאבים חזקים מאד מה עושיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ידיים ורגליים
דר' ירון סלע 23/12/2018 | 10:44שלום רב יוכבד, ותודה על פנייתך ! יוכבד יקרה, אינני מצליח להבין ממה שנכתב, את בעייתך. בפורום זה איננו עוסקים בבעיות ברגליים. ובאשר למרפק, אינני מצליח להבין את מיקום הבעיה. אשמח לעזור בבדיקה גופנית ישירה. לשם כך את יכולה לפנות אלי בערוצי התקשורת המקובלים והישירים באתר זה. ללא בדיקה גופנית ואנמנזה (תשאול רפואי) ברור, אינני מסוגל להיות מכוון איתך בהמלצתי. בברכה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
פענוח תוצאות mri כתף
אדם 21/12/2018 | 21:12יש לי כאב בכתף של הלך כמעט 3 חודשים עשיתי צילום רנטגן לא ראו כלום עשיתי אולטראסאונד היה תקין עשיתי mri וקיבלתי את התוצאה 1.טנדינוזיס של הגיד סובסקפולריס 2. טנדינוזיס של הגיד ביצפס בחלק הברוקסימלי 3. תהליך דלקתי משמועתי ב acj עם בצקת מח עצם בחלק החיצוני של הקלביקולה עם סימנים של שבר טרביקולרי הבעיה שאני יש לי מחלת אובאיטס בשתי עיניים ועם התקפים חוזרים בערך שנתיים וחשד למלת בכצט . ואני לוקח תרופת פרידנזון לתקופה ארוכה במינונים שונים ועשיתי את ה mri בחשד ל avn ... מה תוצאות הבדיקה אומרות לא מביןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פענוח תוצאות mri כתף
דר' ירון סלע 23/12/2018 | 10:41שלום רב אדם ותודה עם פנייתך ! ממליץ לך בחום להיבדק על ידי מומחה כתף. הבדיקה הגופנית תכוון ותלווה את הטיפול. מחלות הרקע שהצגת, מקשות על סוד התרופות האנטי-דלקתיות שאתה יכול לקחת... כמו כן, יתכן וטיפול ממושך בפרדניזון (במיוחד אם הוא במינון גבוה) ,יכול ליצור בעיות בעצם ובמפרקים. אינני אומר שזה המקרה שלך, אך יש לחשוד בכך , כגורם סיכון. חשוב לבצע בדיקה גופנית יסודית, לראות את מיקום הכאב ולהבין אם יש אסוסיאציה בין מיקום הכאב ובין ממצאי בדיקת ה MRI. הפענוח מעיד על דלקות סביב גיד בחלקו הקדמי של מפרק הכתף - הגיד הארוך של הבייספס וגיד המסובב הפנימי של הכתף (סב סקפולריס). במידה ויש לך כאב בסיבוב פנימי של הכתף ורגישות במגע בחלקו הקדמי של הכתף, במיוחד למול התנגדות לכיפוף המרפק... זה יכול להתאים לממצאי הבדיקה. נא גש למומחה כתף, להמשך בירור והערכה. בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
ניתוח שבר מרוסק בהומרוס
הני 22/12/2018 | 10:27אני כשלושה ימים לאחר ניתוח שבר מרוסק בו שמו לי פלטה וברגים בהומרוס. מתי אפשר להתקלח ולהרטיב את המקום?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ניתוח שבר מרוסק בהומרוס
דר' ירון סלע 23/12/2018 | 10:35שלום רב הני, ותודה על פנייתך ! יש להיצמד להמלצות הרופא המנתח. אינני רוצה לשנות המלצותיו. המנתח הוא המקור האמין ביותר, לאור העובדה שהוא מכיר אותך והוא ניתוח אותך. אין לי מידע על מיקום החתך, גודלו, מצב העור שלך וכו' וכו'. לאור זאת, במידה ויש לך שאלה בנושא, צרי קשר עם המנתח או צוותו. בהצלחה רבה ובריאות שלמה ומהירה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף ופירוש תוצאות mri
חן 10/12/2018 | 20:50שלום רב, אמשח לחוות דעתך לתוצאות של בדיקת הmri שעשיתי. לפני כשנה נפלתי וכאשר ניסיתי לבלום עם היד קיבלתי חצי קליק לא ברור אם פריקה מלאה ולאחר שניסיתי לקום זה קרה שוב והכאבים פסקו..לאחר נפילה זו אני חווה כאבים בכתף בזוויות מסויומות ולא יכול להתאמן באופן מלא(הכאב חוזר באופן רציני כאשר אני עושה עליות מתח) תוצאות הבדיקה- ממצאים: מפרק ה- C/A מודגם תקין. הבורסה הסוב-אקרומיאלית הודגמה שמורה. הגידים המסובבים הודגמו תקינים. גיד הביצפס הודגם שמור. מודגם קרע חלקי מינימאלי בבסיס הלברום הקדמי תחתון ללא עדות לניתוק הלברום. מודגם פגם לכל עובי הסחוס המכסה את הגלנואיד הקדמי תחתון בקוטר 3 מ"מ במישור הצדדי פנימי )חתך 14 סדרה 3 )ובגובה 7 מ"מ )חתך 10 סדרה 4 ,)ללא עדות לבצקת לשדית סוב-כונדרלית בסמוך. הקפסולה הודגמה שמורה. מודגם נזק היל-זקס שטוח עם מוקד ציסטי תת קורטיקלי בסמוך, כנראה נזק היל-זקס כרוני. סיכום: נזק היל-זקס ופגם בסחוס המכסה את הגלנואיד הקדמי תחתון כמתואר.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ופירוש תוצאות mri
דר' ירון סלע 23/12/2018 | 10:32שלום רב חן, ותודה על פנייתך ! ישנה התאמה בין הסיפור מקרה שתיארת ובין ממצאי בדיקת ה MRI. אגב, אני מקווה שהבדיקה בוצעה עם חומר ניגוד... אינני יודע איזה בירור והערכה עברת עד כה. במידה ולא נבדקת על ידי מומחה כתף, אני מייעץ לך להיבדק על ידי מומחה כתף. בדיקה גופנית יסודית תטה את הכף במקרה שלך בין טיפול שמרני (לא ניתוחי) ובין טיפול ניתוחי- תיקון יציבות הכתף. בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
פריקות כתף חוזרות
רון 08/12/2018 | 18:37היי יש לי פריקות חוזרות של הכתף. הייתי אצל הרופא והוא רשם לי מספר דברים והוא לא הסביר לי מה משמעותם אשמח אם תסביר לי מה מצבי לפי הסיכום הרפואי "כתפיים דו"צ:ללא סימני חבלה על העור,ללא נפיחות/בלט/אודם בהשוואה לכתף השנייה. סימן סלוקוס שלילי.ללא רגישות בSCJ- ולאורך הקלביקולה.ללא רגישות בACJ-ללא רגישות באספקט קדמי ואחורי של הכתף.ללא רגישות על הדלטואיד/טרפזיוס/גיד הבייספס. רגישות בהנעה אקטיבית ופסיבית של הכתף לכל הכיוונים. טווח תנועה-הרמת יד קידמית עד 160 מעלות. אבדוקציה עד 160 מעלות,ללא רגישות בסיבוב פנימי וחיצוני. מבחני צביטה( hawkins sign,neer impingement sign, jobes test)שליליים. מבחני ROTATOR CUFF שליליים. יציבות אנטרו פוסטריורית תקינה במבחני המגירה -APPREHENSION.שלילי. הנעת מרפק,כף יד ואצבעות תקינה.תחושה אקסילרית ודיסטלית שמורה,דופק רדיאלי ואולנרי נמושו. אבחנה משוערת: CONTUSION,UNSPECIFIEDהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פריקות כתף חוזרות
דר' ירון סלע 09/12/2018 | 12:57שלום רב רון, ותודה על פנייתך ! אינני יודע את גילך ואת בריאותך הכללית. כמו כן אינני יודע האם הפריקות מלאות או תת פריקות שחוזרות עצמאית. אינני יודע מה הטיפול שבוצע בך עד כה, ומה התלונות כעת מבחינת כאב והגבלה בתנועה. כמו כן לא בדקתי אותך- ככך שלסיכום - אינני יודע עליך בעצם כלום שיוכל לכוון אותי בעזרה ספציפית לך. במידה ותחפוץ שאבדוק אותך, נא פנה לערוצים הזמינים באתר זה לתקשורת ישירה למולי, ואשמח לכוונך. באשר לשאלתך. אתה מעוניין שאני אתייחס מלל של רופא אחר. אינני יודע מי הרופא, ומה עבר בקו מחשבתו, בעת כתיבת המילים המצוטטות. בגדול, נראה, כי הבדיקה הגופנית שלו "דלה" בממצאים פתולוגים מהותיים. אני שמח בשבילך שאלו הם ממצאיו. אאחל לך בריאות שלמה, והחלמה מהירה !הוסף תגובה
-
-
פענוח MRI לאחר פריקת כתף (בן 23)
עומר 07/12/2018 | 11:50היי ד"ר ירון אשמח אם תוכל עלזור לי בפענוח התוצאות התור שלי לאורטופד רחוק. בחודש ספטמבר עברתי תאונת דרכים וכתואצה מכך פריקת כתף שמאל . להלן הפענוח: של כתף שמאל: MR-ARTHROGRAPHY להלן תוצאות במישור קורונלי, אקסיאלי וסאגיטלי, T1, T2, SPIR בשקלול TSE הבדיקה בוצעה בטכניקת לאחר הזרקת גדוליניום מדולל לתוך המפרק. MR ARTHRO וכן בטכניקת סיבת ההפניה: פריקת כתף שמאל. הודגם לזיה על שם היל-זקס באספקט האחורי של ראש ההומרוס חלק עליון בגודל כ- 14 מ"מ ובעומק כ- 9 מ"מ. .RC ללא שינויים פתולוגיים בגידים הגיד ביצפס הודגם עם לוקסציה מדיאלית, מעובה. לברום: נראה קרע של הלברום התחתון קדמי: בנקרט. בסיכום: לוקסציה מדיאלית של הגיד ביצפס. היל-זקס יחסית גדול בראש ההומרוס בחלק האחורי. קרע של הלברום התחתון. נפיחות או קרעים חלקים של הליגמנט גלנו-הומרלי תחתון.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פענוח MRI לאחר פריקת כתף (בן 23)
דר' ירון סלע 08/12/2018 | 14:22שלום רב עומר, ותודה על פנייתך ! אתה בהחלט ראוי לבדיקת מומחה כתף. בחור צעיר בן 23 לאחר פריקת כתף ראשונה טראומתית (משמע, לא גמיש יתר ומסוגל לפרוק כתפיים עצמאית, אלא לאחר חבלה...), מצריך בדיקה יסודית של הכתף וקבלת החלטה על המשך טיפול - ניתוחי או שמרני. הספרות המקצועית שנים רבות דנה בסוגיה זו- האם מקרים כמו שלך ראויים לטיפול ניתוחי מיידי, על מנת למנוע את הפריקה הבא (אליה אתה חשוף באחוזים גבוהים, למשך שארית חייך) או לבצע פיזיותרפיה ולהיות מודע באורח חייך, למצבים המסכנים אותך לפריקה נוספת, ולנסות ולהימנע מהם... כמובן, שלא אוכל לפרט לגביך ספציפית, ללא בדיקתך. ה MRI ששלחת, לפחות לפי הפענוח שלו, מעיד על פריקה של הכתף עם פגיעה (היל זקס) בראש ההומרוס (עצם הזרוע) - זהו סוג של שבר שקיעה על העצם הרכה (חשוב על "קליפת ביצה") באזור זה של עצם הזרוע. כמו כן יש נזק (בנקרט) בלברום וגלנואיד ("המכתש" של הכתף). נא ראה שרשורים רבים בעמודים קודמים בפורום זה, בנושא פריקות כתף בצעירים. בהצלחה רבה, ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קליקים לאחר פריקת כתף
משה 05/12/2018 | 18:45שלום וברכה, אני בן 23 פעיל מאוד פיזית (איגרוף תאילנדי) לפני 8 חודשים פרקתי את כתף ימין בפעם הראשונה מתנועה חזקה מאוד עם היד לאחור. עברתי פיזותרפיה כחודשיים. חזרתי להתאמן באיגרוף תאילנדי לפני מספר חודשים. ההרגשה טובה ויציבה בכתף ללא לחץ וכאב. מאז הפריקה יש לי מעין "קליקים", (הרגשה של התחככות עצם בעצם באיזור הכתף) בטווח תנועות יחסית קיצוני כשהיד מאחורי הכתף. ללא כאבים. רציתי לשאול האם ריבוי הקליקים יכול לגרום לשחיקה של המפרק? והאם כדאי לעשות בדיקת mri? שוב אני מדגיש שהכתף מרגישה ממש טוב. תודה מראש משההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קליקים לאחר פריקת כתף
דר' ירון סלע 06/12/2018 | 11:33שלום רב משה ותודה על פנייתך ! אני שמח בשבילך שאתה עם טווח תנועה מלא, וללא כאב. למרות התעסקות בפעילות עם "סטרס" גבוה לכתף. אני ממליץ "בחום" להיבדק על ידי מומחה כתף. פריקת כתף אינה דבר של מה בכך... יש הרבה נזק רקמתי שמתרחש בעת הפריקה. במידה והיתה פריקה מלאה, אשר הוחזרה על ידי רופא, ולא תת פריקה קלה... אני ממליץ להיבדק ולקבל תשובה לגבי שאלת ה "קליקים". ללא בדיקתך, אינני רוצה לסכן אותך בעצה לא מדויקת. יש מקורות שונים לקליקים במפרק וחשוב לברר לעומק את מהותם. בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
פענוח mri ארתורגרפיה
נדב 26/11/2018 | 15:00היי, סובל במשך שנים מכאבים בכתף שמאל לאחר פריקת כתף. מאז פריקת כתף סובל באופן קבוע מפריקות רצוניות ולא רצוניות, הגבלת תנועה לצד נגדי ובייחוד מעל גובה הראש. תוצאות mri ממצאים: כמות סבירה של החומר הניגודי בתוך המפרק. מודגם וריאנט אנטומי בלברום-ריצס סוב-לברלי בהיקפו העליון, אין לזהות קרע. רושם לאי סדירות מינימלית של הסחוס המכסה באספקט תיכון-קדמי של הגלנואיד אשר בבדיקה הקודמת באותו המקום מודגמת חדירת חומר ניגודי לתוך הסחוס, יתכן lesion GLAD .ללא ממצאים סובכודנרליים חריגים בצמד. הדגמה תקינה של הגידים המסובבים ושל גיד הביצפס. הרצועות הגלנו-הומרליות שמורות. מרקם ונפח של השרירים תקינים. ללא הדגמת ממצא חריג במבנה הגרמי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פענוח mri ארתורגרפיה
דר' ירון סלע 02/12/2018 | 10:12שלום רב נדב, ותודה על פנייתך ! קשה להתייחס לפנייה ללא נתונים בסיסים כגון גיל, תפקוד כללי, רקע טיפולי - מה עזר, מה לא עזר, והכי הכי חשוב- בדיקה גופנית יסודית. לגבי הממצאים- אני זקוק לראות הבדיקה בעיניי. אך לפחות, לפי מה שרשום ,ישנה התאמה בין הסיפור החבלתי ותלונות של אי יציבות בכתף ובין הממצאים. ממליץ להיבדק על ידי מומחה כתף בשאלת אינדיקציה לניתוח שיפור היציבות. שילוב של ה MRI ביחד עם נתוני המידע שחסרים לי... יהוו את מכלול המידע לקבלת החלטה על ניתוח למול טיפול שמרני. בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
אבחון תוצאות mri arthurgraphy
נדב 02/12/2018 | 10:29היי. אני בן 19, בעבר הייתי משחק כדורסל מקצועי במשך שנים. הפציעה נגרמה בעת משחק כדורסל וביצעתי טיפולי פיוזטרפיה אינטנסיבית במשך חצי שנה(כמובן שגם בבית המשכתי התרגילים). גם לאחר כל הטיפולים המשיכו לי תת-פריקות והכאב לא חלף ואפילו התגבר. אני נפגשתי עם מומחה כבר והוא טען בתוקף שאני זקוק לניתוח. לפי ניסיונך, האם אחרי כל הטיפולים שעברתי והמשך תתי פריקות, הגבלת תנועה שמלווה בכאב עז לצד הנגדי, מחייב ניתוח ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אבחון תוצאות mri arthurgraphy
דר' ירון סלע 02/12/2018 | 10:46שלום רב נדב, ותודה על המידע הנוסף שסיפקת. הוא אכן מבהיר את המצב טוב יותר. נטיית ליבי, לפי כל מה שציינת, היא אכן לפנות לכיוון ניתוחי. כמובן, כמובן, בעירבון מוגבל, ולא לגופו של מקרה , אלא באופן תאורטי. מטופל בגילך, ברמת פעילותך, עם משך הזמן הרב של תלונות, עם הטיפול השמרני שנוסה (ללא הטבה מספקת), עם בדיקת ה MRI שביצעת - כל זה מקדם אותנו לכיוון המלצה ניתוחית. לא בדקתי אותך, ואם תחפוץ בחוות דעתי "לגופו של מקרה" , נא פנה אלי בדרכים המקובלות באתר זה לפנייה ישירה לרופא, ולא דרך הפורום. אאחל לך, כך או כך, בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
אוסטאופניה
-
פריקת כתף
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
איחוי מפרק
-
יישור שיניים שקוף
-
בדיקות קשורות
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
-
אנדוסקופיה
-
מונחים קשורים
-
אוסטאופיט
-
פילאטיס
רופאים בתחום
ד"ר פיליפ רוזינסקי
אורתופדיה
5.0
( 40 חוות דעת )
"בנאדם מקסים שעזר לי מאוד לפני הניתוח ואחרי הניתוח שעשה לי הרגשתי בידים ממש טובות ושפשוט היה כיף"
ד"ר ירון ברין
אורתופדיה
4.9
( 40 חוות דעת )
"חווית הטיפול הייתה נעימה. ד״ר היה נעים והסביר על כל התהליך והיה זמין לכל שאלה.
ממליצה בחום"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג