פורום פסיכותרפיה - עמוד 10
הדרך של רונית תעסוקה: 2023-2024 ועד היום ספקית משרד הבטחון ומרכז חוסן עד היום ומתנדבת בתחילת המלחמה עם מתחם מפונים. 2014-2024 ועד היום עצמאית, בעלת מרכז לפסיכותרפיה אינטגרטיבית וטיפול בחרדה טראומה וטראומה מורכבת התמכרויות וחולי כרוני. 2003-2015 - עובדת סוציאלית במרכז הרפואי ע"ש א. וולפסון, תפקידים: מרכזת אלימות במשפחה ותקיפות מיניות, וועדות להפסקת הריון, מרפאת סוכרת נעורים ומבוגרים, מרפאה בריאטרית- כולל העברת סדנאות תמיכה בתוך ומחוץ לביה"ח למבוגרים וילדים וטיפול בהפרעות אכילה. טיפול נמרץ ילדים. בעבר: התפתחות הילד, מחלקה פנימית, מחלקת נשים ואם ועובר ומרפאת מג"ן (מטבולית גנטית נוירולוגית - ילדים), וכן כחלק מדרישת התפקיד פעילה בכוננויות בהם עובדת במרכז לנפגעות תקיפה מינית של ביה"ח, ילדים בסיכון, טראומות, אירועים רבי נפגעים, אבל פתאומי ועוד. 2013 - קבלת תעודת הכרה משרד הבריאות ועדה לאלימות במשפחה. מחקר בתחום המצב הנפשי של חולי סוכרת. 2010-2023 ועד היום- מלמדת NLP CBT MINDFULNESS ודימיון מודרך 2012-2023 ועד היום קליניקה פרטית- טיפול בעיקר בהפרעות אלמ״ב חרדות וטראומות. 2010-2011 - מדריכה סטודנטים לעבודה סוציאלית מכללת תל-חי. 2008-2010 – מדריכה סטודנטים לעבודה סוציאלית אוניברסיטה ת"א 2002-2003 – עובדת סוציאלית במרכז הרפואי סוראסקי מחלקה פנימית 2001-2002 עובדת סוציאלית בשירות למען הילד, איחוד משפחות פליטים, Brent Children Social Services, Wembley, London, England 2000-2001 עובדת סוציאלית במרכז הרפואי ע"ש א. וולפסון מחלקות: פנימית, א.א.ג, אורולוגיה, עיניים, סוכרת, וכן כחלק מהתפקיד פעילה בכוננויות בהם עובדת במרכז לנפגעות תקיפה מינית של ביה"ח, אלימות במשפחה, ילדים בסיכון, טראומות, אבל פתאומי ועוד.
אמא במצב סופני שושי 10/03/2014 | 13:53אמי אובחנה כחולת אלצהיימר בסוף שנת 2005 . החל מלפני כשנה וחצי היא ונשמת כרונית . לפני כשבוע וחצי חלה החמרה במצבה , היא במצב של אי ספיקת כליות וריאות , האלבומין נמוך מאוד ולכן היא בצקתית בכל הגוף בצורה חריגה למעט הרגליים . נשימתה מאומצת מאוד וכבדה . מקבלת פוסיד פעם ביום מאחר ולחץ הדם שלה נמוך ודורמיקום 75 מ"ג בקביעות לוריד . למרות שהיא מורדמת נראה כי הסבל נורא ומצבה בלתי נסבל , פשוט עינוי ! האם ישנה דרך חוקית לאפשר לה למות בכבוד ולהפסיק עם העינוי הזה ? (סירבו לתת לה מורפיום )הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה אמא במצב סופני ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 11/03/2014 | 08:36לשושי שלום, תודה שפנית לפורום שלנו. הצטערתי מא לקרוא על מצבך הקשה של אימך. יחד עם זאת הפורום שלנו לא עוסק בבעיות משפטיות אלא בפסיכותרפיה. אני בטוח שיש באיטנרנט פורומים מתאימים שבהם תוכלי לקבל תשובה משפטית.הוסף תגובה
בורדרליין טל 28/01/2014 | 12:24שלום רב.יש לי מספר שאלות לגבי אישיות גבולית: 1.האם ייתכן שאדם יאובחן כבורדרליין על אף שבחלק מתחומי החיים הוא כן מצליח להתמיד לאורך זמן - כמו עבודה וטיפול? 2.האם יכול להיות שאדם יאובחן כבורדרליין בשל בעיות זהות,מחשבות אובדניות,חרדת נטישה קשה, אכילת יתר ופגיעה עצמית, גם אם אין התנהגות אימפולסיבית והתקפי זעם? 3.האם מחשבות אובדניות יכולות לחלוף? 4.האם נפוצה דיסתמיה בקרב בורדרליין. 5.מהי אישיות בעלת "קווים בורדרלינים"? 6.האם מטפל ימנע מלומר לאדם שהוא מאובחן כבורדרליין ואם כן למה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה בורדליין ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 28/01/2014 | 14:12לטל שלום- תודה שפנית לפורום- אנסה לענות שאלה שאלה שאלה ראשונה: התשובה היא כן, אף אחד לא טוען שאדם המאובחן כסובל מהפרעת אישיות גבולית איננו מסוגל לתפקד. יש המון אנשים שמתאימים לאבחנה זאת ועובדים ומנהלים חיים עם קשיים כאלה או אחרים, אך מתפקדים בתחומים רבים של החיים. זאת הנורמה לא היוצא מן הכלל. שאלה שנייה: התשובה היא שוב כן, הדברים שאתה מציין הן חלק מאפייוני ההפרעה הגובלית שאלה שלישית: אני מקווה שכן. לעיתים אנשים הסובלים מהפרעת אישיות גבולית סובלים ממה שמכונה "אובדנות כרונית". תחושה מתמדת שאין טעם לחיות, אך היא בהחלט משתנה מרגע לרגע ולא חייבת להיות כל הזמן. עם עוברים טיפול ממושך ויעיל האובדנות יכולה להתחלף ברצון לחיות. שאלה רביעית: כן שאלה חמישית: בעיקר אישיות שמאופיית בחוסר יציבות יציבה. תנודות בולטות במצב הרוח, מצבים של שינוים בתחושה עצמית ובתחושות כלפי העולם, כאשר הכל מתנהל בקיצוניות ובקפיצות מיום ליום או לפעמים באותו היום. שאלה שישית: אין תשובה ברורה וחד משמעית לשאלה, תלוי מי המטפל ומהן נסיבות המקרה. היום הנטייה הכללית היא כן לשתף את המטופל ב"אבחנה", אך חשוב להבין שה"אבחנה" איננה עובדה, זאת רק צורה של דיבור, שפה מוסכמת. אבחנה של הפרעת אישיות גבולית איננה דומה לאבחנה של דלקת ראות, דהיינו איננה עובדתית. זהו מושג תאורי שמטפלים משתמשים כדי לתקשר בינם לבין עצמם, אך כל אדם המאובחן באבחנה פסיכיאטרית הוא עולם ומלואו והוא שונה מכל אדם אחר, אפילו אם יש להם את אותה האבחנה. האבחנה היא לא ממש חשובה. היא רק צורה של שפה בין מטפליםהוסף תגובה
החלפת טיפול תרופתי קרן 21/01/2014 | 16:22אני צריכה להחליף טיפול תרופתי ואני מפחדת, האם זה נורמלי? בפעם הקודמת זה היה סיוט.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה החלפת טיפול תרופתי ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 21/01/2014 | 21:56פחד בפני הלא נודע זה טבעי, להניח שאם פעם הקודמת זה היה סיוט גם הפעם זה יהיה סיוט, זאת הכללת יתר. לכל תרופה את הכללים שלה ולא בהכרח השפעות תרופות קודמות תהיה דומה למצב הנוכחי. בהצלחההוסף תגובה
מחשבות אובדניות בתיה 12/01/2014 | 12:55שלום, רציתי לשאול לגבי אחי. בחודשים האחרונים הוא מצוי בהליך גירושין מאוד כואב, לאחר תקופה קצרה של נישואין במהלכה נולד לו ילד. לאחרונה הוא בדכאון, לא עובד, וכמעט לא יוצא מהחדר, לפני יומיים גילינו שהוא כתב לנו מכתב פרידה בו הודיע שהוא הולך להתאבד מרוב צער וסבל.(לפני כן הוא היה אומר את זה בצחוק ונותן תחושה שלא התכוון ברצינות) איך צריך להתייחס למכתב? מה צריך לעשות בכדי לעזור לו לצאת מזה שלא יבצע חלילה את זממו? (קרוב לוודאי שלא נצליח לשכנע אותו להפגש עם פסיכיאטר/ פסיכולוג, לכן אני שואלת מה אנחנו יכולים לעשות בשבילו) אודה לתשובתך, בתיה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מחשבות אובדניות ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 12/01/2014 | 19:13תודה על פנייתך לפורום ומביע את צערי על הבעיה הקשה שאת מתארת. התשובה היחידה שאני יכול לתת במסגרת פורום אינטרנטי היא שעליו להתייעץ עם איש מקצוע, עדיף פסיכיאטר. במידה שהוא לא מסכים, אז תתיעצו עם רופא המשפחה או תזמינו רופא פסיכיאטר לביקור בית. שיהיה בריאהוסף תגובה
מחשבות אובדניות המשךבתיה 12/01/2014 | 20:08תודה. דוקטור. האם זה כשלעצמו מצביע על חולי נפש? או שזה יכול להיות משהו חולף ועכשיו התחרט כבר?הוסף תגובה
תשובת מומחה מחשבות אובדניות המשך ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 12/01/2014 | 20:23כל האפשרויות אפשריות, זה ממש לא נושא לפורום אינטרנטיהוסף תגובה
סיום טיפול שיר 02/01/2014 | 11:16יש לי מטפל נחמד מאוד ואני מרגישה שהגיע הזמן לסיים את הטיפול אך מאוד קשה לי עם הרעיון הזה. רציתי להבין למה נקשרים למטפל??תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה סיום טיפול ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 02/01/2014 | 20:41לשיר שלום תודה על פנייתך לפורום. השאלה שלך כללית מאד. אמונה חשובה בטיפול בבני אדם היא שלא כולם שווים ולא כולם אותו הדבר. תופעה מסוימת כמו קושי להיפרד ממטפל עשויה להיות קשורה לגורמים שונים, גם מבחינת אישיותו של המטופל, אישיותו של המטפל, סוג הטיפול, אורך הטיפול, מצב נפשי בזמן הפרידה וכו'. מהזווית של הגישה הקוגניטיבית הייתי מציעה לבדוק מה טיב ועוצמת הרגש ומה המחשבות שעומדות מאחוריו. אם הרגש הוא עצב מתון, אז זאת תגובה נורמטיבית וטבעית. אם הרגש זה דיכאון או ייאוש או חוסר תקווה, אזי יש לבדוק מה האמונות שמביאות אותך לרגשות כאלה, יתכן שיש מחשבות ש"אני לא יכולה בלי הטיפול", או אולי רגשות משניים ש"רגש הגעגוע הוא קשה ממסור". על כל מקרה, אם החלטתם שהגיע זמן סיים את הטיפול נסי לראות בנקודת משבר הזדמנות לגדילההוסף תגובה
עבודה יהודית 16/11/2013 | 14:22בימים האחרונים אמרו לי בעבודה שאין עבודה כרגע.התחושה שלי שיכול להיות שיש אבל לי לא נותנים.אני עובדת שם 7 שנים ויש לי בוס די הזוי. קבלתי גם קצבת נכות לפני 7 שנים ורק שם עבדתי.אני חווה קשיים כרגע מבחינה זו שאני לא יודעת איפה אני עומדת. לא נאמר לי שפוטרתי, לעזוב אני יכולה אם אני רוצה, אני תלויה ויש לי כאבי ראש .מה לדעתך לעשות?נאי נוטלת טיפול תרופתי שנים ואני די מתוחה.בת 51הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה עבודה ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 16/11/2013 | 22:13ליהודית שלום, תודה שפנית לפורום שלנו, אך אני לא מצליח להבין מה את שואלת או איזה תגובה את רוצה. אם את מקבלת טיפול פסיכיאטרי, כפי שאת מספרת, כדאי שתדברי ע הקשיים שלך בעבודה עם המטפל שלךהוסף תגובה
טרנקסל 15 מ"ג אנונימי 29/10/2013 | 14:10ד"ק שלום רב. עקב איבחון ב OCD אני מטופל בטרנקסל 15 מ"ג אני נוטל את התרופה במשך כ חצי שנה בערך והתרופה עוזרת לי מאוד. היום נגשתי לקחת את התרופה מבית המרקחת והרוקחת שאלה אותי כל מיני שאלות מוזרות ( למה אני לוקח הייתה צריך מרשם כפול גם מקור וגם העתק וכו....) שאלתי אותה מדוע היא שואלת את השאלות הללו והיא טענה שהיא חייבת לדווח למשרד הבריאות. מדוע יש חובה לדווח למשרד הבריאות? האם רישיון הנהיגה שלי עלול להיפגע מכך?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טרנקסל 15 מג' ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 16/11/2013 | 22:12לגבי חובת דווח אני לא יודע, צריך לשאול רוקח. באופן כללי טרנקסל הינה תרופה השייכת לקבוצת התרופות הקרויה בנזודיאזפינים. זאת תרופה מהסוג של ווליום, אסיבל, לוריבן, קסנקס או קלונקס. זאת תרופה מאד יעילה להפחתת חרדה לטווח קצר. כאשר ניתנת לטווח ארוך באופן קבוע היא יוצרת התמכרות כמו כל קבוצת התרופות הזאת. תרופה זאת משמשת לטיפול במצבי חרדה אקוטיים ולא מקובל לטפל בה בעיות חרדה באופן ממושך.הוסף תגובה
תופעה בלתי מוסברת . האם מוכרתת לך והאם יש הסבר מקצועי כי קשה אנדראס 05/10/2013 | 17:44מילןלית להסביר אותה אבל ברור לי שזה בהחלט מציאות. אבקש להבין מה הכלים להתיחסות מבחינה מקצועית. אנחנו עובדים עם מנהל שעובד בשיטה של פגישות אישיות. בשנים האחרונות הוא פיתח מעין סגנון של ארוח של יין ואלכהול וכו. בחדרו. הוא קר רוח לכאורה שתלטן פסיבי אגרסיבי. מאוד מנומס. עם הזמן הבנו שיש כאן בעיה סמויה. שהוא מנסה להכניס אנשים לתחביב השתיה שלו על בסיס יוםיומי. מה שהבנתי שזה כביכול דרך להצדקת ההתמכרות לא? כולל גינוני סטייל שויסקי כוסות וכו. הבעיה היא שאנשים מסוימים פתאום מוזמנים בתדירות גבוהה לפגישות עבודה ארוכות. ואחרי זה הם פשוט נהיים חולים. עם עיפות מיגרנות חולשה. יש אנשים שבלי לדבר ממש עושים הכל לא לבוא לפגישות. זה נראה שממש יש לוח תכנון שאחת העובדות הגדירה יצור חסר חיים ערפד אנושי. זה מצחיק אבל זו המציאות. כאיל ניזון מהאנרגיה של הקורבנות. באמצעות תהליך השתיה המשותפת הגבולות מוסרים . נאמר שערפד זה מטאפורה אבל זה לא יתכן שכל האנשים מרגישים אותו דבר. אם זה מכור רגיל אף אדם ביוםיום לא מתקרב אבל כאן זה במסגרת מקצועית. עטופה בצלופן. אבל בלי להגדיר מושגים אנרגיה וכו. העובדות שאנשים יוצאים בלי אנרגיה מהפגישות. זה פשוט מפחיד וכל כמה זמן נהיים ממש חולים בהתאמה. האם מוכרת תופעה כזו!? אני מרגיש אותו דבר. יש איזה הסבר לכך? זה לא פחות מערפדות מטאפורית אבל זה קורה. בנוסף אשתו מתאשפזת כל הזמן ולא מוצאים לה שום בעיה . האם תופעה כזו מוכרת לכם באיזה מסגרת הבנתית ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תופעה בלתי מוסברת . האם מוכרתת לך והאם יש הסבר מקצועי כי קשה ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 05/10/2013 | 18:19אין לי מושג על מה את כותבת אני לא חושב שאוכל להתייחס או לעזור. אם יש חשד שהמנהל פגוע בעובדים, כדאי לדווח לממונים או למשטרההוסף תגובה
תלות יעל 09/09/2013 | 18:41מתי הייעוץ הופך לתלות? איך מונעים הגעה למצב של תלות?תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תלות ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 09/09/2013 | 18:52באופן כללי מצב של תלות מוגדר כמצב ש"אי אפשר בלי". בטיפולים מסוימים התלות תנפסת כחיובית כיוון שמאפשר חזרה לקשרים ראשוניים. זה יהיה נכון על פי אסכולות מסוימות כאשר הטיפול הוא ארוך טווח מאד ומתאפשר כניסה למצב של רגרסיה ויציאה ממנו לאט לאט. בטיפולים מודרנים יותר, כגון הטיפול התנהגותי קוגניטיבי, המטפלים עובדים ביחד עם המטופל בשיתוף פעולה, כאשר המטופל הוא הגורם הפעיל בטיפול. בטיפולים מסוגים אלו תהיה פחות יצירה של תלות והמטפלים מאומנים לעודד עצמאות ועבודה עצמית של המטופלים על הבעיות שלהם. מה שבטוח שאם את מרגישה שהגעת למצב של תלות במטפל או מטפלת שלך כדי לפתוח את הנושא איתו או איתה ולדבר על הדברים. במסגרת שיחה כזאת אפשר יהיה להבין כיצד המצב הזה קשור לחוויות מהעבר הרחוק שלך. ד"ר סרג'יו מרצ'בסקיהוסף תגובה
מבקשת הכוונה בבקשה נעמה 03/09/2013 | 03:35שלום אני סובלת מכמה "הפרעות" ביחד במשך שנים כולל שני אישפוזים ארוכים שמסתכמים ביותר משנתיים כולל טיפולי חשמל שרק עשו אותי יותר אובדנית וניסיתי להתאבד... בין היתר PTSD נרחב, דיכאון מג'ורי עמיד לתרופות, חרדה, הפרעת אכילה, הפרעת אישיות גבולית וכו'... מזה כמה שנים התחלתי להרגיש שמסתכלים עלי כל הזמן ומרגישה שיש עיניים בכל דבר ושהגוף לא שלי ושכל חלק ממנו הוא יישות בפני עצמה, למשל האצבעות והזרוע לא שייכים לאותו יצור... ושאין לי הורים, באתי בדרך אחרת... ואם אני מדברת עליהם או עושה משהו לא נכון מהחוקים אז יקרה משהו רע למישהו שאכפת לי ממנו... וההגשה הכי גרועה היא שאני נמצאת בעולם בין שני עולמות לבד, כמו חלום, סיוט, שמסרב להסתיים ושכל האנשים הם פרי דמיוני ושכל פעם שאני מדברת עם מישהו או כותבת אני מרגישה מטומטמת שאני מדברת עם יישות שלא קיימת באמת... אני חתכתי במשך 16 שנים וזה עזר לי להירגע, לנקות את הגוף קצת מבפנים, להתמודד עם הדחפים להתאבד, להירגע כשאני מתעצבנת, בקיצור בכל דבר... ומזה חודש וקצת הדברים האלה שמסתכלים עלי ואני מרגישה שמדברים איתי אבל זה לא קולות פיזיים יותר כמו מחשבות חופרים לי בראש ללא הפסקה מאיימים שייפגעו במישהו אם אני אפגע בעצמי... ואני לא מצליחה לישון יותר משעתיים רצוף בכל פעם לכן אני עייפה ועצבנית לרוב... אני לא יודעת מה קורה ולמה שום דבר לא עוזר, אני מקבלת תרופות והתחלתי לאחרונה אביליפיי בנוסף לוולבוטרין ולמיקטל אבל זה לא עוזר... ניסיתי כל תרופה אפשרית והדיכאון רק מחמיר את הקושי... אני רק חושבת על המוות כבר שנים מאז כיתה ג', בשנה בה חתכתי לראשונה ומאז ללא הפסקה... אני נלחמת עם הדחף להתאבד שרק מחמיר ומרים ראש כל יום מחדש... אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לי קוצר נשימה ואני מתעייפת ממש מהר והדופק שלי תמיד גבוה ומורגש אפילו בבטן מעל הטבור... האם זה יכול להיות מהתרופות? ועוד שאלה: מה יכול להיות שיש לי? כי אין לי ירידה בקוגניציה ואני לא זזה לאט וכו', יש לי קצת בעיה בזיכרון ביחד לזיכרון שהיה לי בעבר ויותר קשה לי להתרכז בגלל העומס שיש לי בראש כתוצאה מה- ECT שעשו לי לפני שנתיים וזה מתחיל להשתפר... אז סביר להניח שזה לא סכיזופרניה ואני יודעת שהכל אמיתי וזה לא משהו שרק בראש שלי... כיום אני סטודנטית באוניברסיטה וזה קצת מקשה למרות שקיבלתי ממוצע גבוה יחסית לכיתה אני ממש מתקשה במיוחד עכשיו בחופש ורק בא לי להתאבד... אני בטיפול פסיכולוגי וגם מעקב פסיכיאטרי מזה שש שנים כי לפני אין אף אחד ששם לב בגלל שהצטיינתי בלימודים אז חשבו שהכל "בסדר" אצלי ואני הסתרתי גם... שני המטפלים שלי מקסימים אבל הם לא ממש רוצים להגיד לי שאני דפוקה וחוץ מזה שאני מרגישה שהם לא אמיתיים... תודה מראש וסליחה שזה יצא ארוך... נעמההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מבקשת הכוונה בבקשה ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 03/09/2013 | 09:33לנעמה שלום תודה שפנית לפורום שלנו, אך לצערי הבעיות שאת מציגה נראות מורכבות ומתן יעוץ דרך האינטרנט על הרקע המורכב שאת מציגה יהיה מאד לא אחראי מצידי אני מציע שתמשיכי להתיעץ עם המטפלים שלך. החלמה מהירה ושנה טובה ד"ר מרצ'בסקיהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
חרדה, הפרעת חרדה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיה
-
דמיון מודרך
-
טיפול בחרדה, טיפול בחרדות
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
סומטי

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סיניתפורוםרפלקסולוגיה
בפורום רפלקסולוגיה ניתן להתייעץ עם גב' צילה סמל רצון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפלקסולוגיהפורוםטיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה
בפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה ניתן להתייעץ עם צוות המומחים של מכון נוירואקטיב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, ...
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
צילה סמל רצון
נוירואקטיב - טיפול נוירופידבק ללא תרופות ב-ADHD, חרדה וקשב