פורום רפלקסולוגיה - עמוד 30
צילה סמל רצון
צילה סמל רצון, בעלת הקליניקה "אלאורם" – קליניקה לרפלקסולוגיה, עיסויים, עיסוי לימפטי וטיפול אנרגטי מרחוק.
מפתחת הקורס הדיגיטלי "דואט עם אנדו" – להקלה על כאבים לחולות אנדומטריוזיס (בעבודה עצמית של עד 7 דקות ביום).
מומחית לבצקות ולמצבים פרודלקתיים, מומחית לסטרס פיזי ונפשי.
בעבר התמקצעתי בתחום העיסויים בכל הנוגע לגב תחתון, מחלת נהגים ועוד.
בנוסף לכל הנ"ל, אני גם ארומתרפיסטית במקצועי. למדתי טיפול באמצעות פרחי באך, עיסוי בקני במבוק, עיסוי בטכניקות מתקדמות, עיסוי הריון, טיפול באמצעות כוסות רוח כולל הקזת דם (חיג’אמה), דמיון מודרך, קינזיוטייפ ועוד.
הקליניקה מתמחה בעיסוי לימפטי לאחר ניתוחים אסתטיים, סטרס פיזי ונפשי ומצבים פרודלקתיים (פיברומיאלגיה, בצקות, מחלות אוטואימוניות, אנדומטריוזיס ועוד).
עיסוי לימפטי הוא למעשה עיסוי למערכת ניקוז הרעלים של הגוף. כאשר היא בעומס, מצטברים רעלים (טוקסינים) שעלולים לגרום לבצקות או להחמיר כאב ממחלה קיימת.
בטיפול בסטרס אני משלבת רפלקסולוגיה, ארומתרפיה, עיסויים, דמיון מודרך ועוד.
במסגרת הטיפול האנרגטי אני מתמחה בפירוק והרכבה של חוזים נשמתיים – לשחרור דפוסים ישנים ויצירת חוזים מיטיבים.
האני מאמין שלי...
אני מאמינה ביחס אישי לכל מטופל.ת – ממש שירות פרא-רפואי אישי.
עוזרת לנשים לאחר ניתוח למצוא את עצמן מחדש בתוך הגוף המנותח, להשתחרר מהבצקות ולהרגיש טוב יותר עם עצמן ועם גופן.
אני יושבת עם כל מטופל ומטופלת כדי להבין את מקור הבעיה, ועובדת לפי זה מתוך ידיעה שככל שנקלף את שכבות הבצל – נגיע לעומק העניין, ויהיה קל יותר לטפל בשורש הבעיה, בין אם היא פיזית או רגשית.
לאחר שנים של ניסיון בתחום הטיפולי, אני עדיין מתרגשת לראות את השיפור במטופלים – את שחרור הסטרס (באמצעות רפלקסולוגיה, ארומתרפיה ושיטות נוספות) ולראות א.נשים שרוצים לטפל בעצמם ולהרגיש טוב יותר.
-
תעודת מטפל
סיון 07/06/2012 | 13:02שלום רב, האם תעודת מטפל מחוץ לארץ רלוונטית לעבודה בארץ בתחום?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תעודת מטפל
גב' יעל רוקח 12/06/2012 | 09:46סיון, הייתי ממליצה לפנות לאיגוד הרפלקסולוגים הישראלי, עם כל הפרטים (מאיפה התעודה, מס' שנות לימוד וכו').. יעלהוסף תגובה
-
תעודת מטפל
גלית 13/07/2012 | 15:02שלום לכולם שמי גלית למדתי שנתיים רפלקסולוגיה אצל ד"ר ענת גרינשטיין. היה לנו סטאז מדהים במרכז אסיף שבבית חולים אסף הרופא,שם נפגשנו עם ילדים חולי שיתוק מוחין,למדתי המון וניתנה לי ההזדמנות לפגוש מרצה מדהימה.... ממליצה בחום...הוסף תגובה
-
-
כאבי ראש וצוואר
מתן 31/05/2012 | 22:29שלום רב, כבר למעלה מארבעה חודשים יש לי כאבי ראש (באיזור הרכות והעורף) וכאב בעורף (עורף ושרירי צוואר), הכאב בראש הוא סוג של "לחץ" קל בראש, ביצעתי בתקופה האחרונה מספר בדיקות (MRI בעורף לבדיקת פריצת דיסק בחוליות צוואר), CT ראש, EEG בעירונות, US צווארי ואקו לב, לכל הבדיקות באלו הופנתי ע"י נויירולוג. כל הבדיקות חזרו תקינות. הכאב ממשיך....אשמח לדעת איך ניתן לטפל ברפלקסולוגיה? , באיזו איזור בכף הרגל נדרש לטפל?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי ראש וצוואר
גב' יעל רוקח 04/06/2012 | 10:22מתן, ניתן לטפל במיגרנות, ביעילות רבה, באמצעות הרפלקסולוגיה. העבודה בעיקר תתבצע בראש ובצוואר (הבוהן הגדולה). כמובן שיש ללכת לרפלקסולוג מומחה לשם אבחון וטיפול מדוייקים יותר. תרגיש טוב, יעלהוסף תגובה
-
חוה רוט רפלקסולוגית בכירה 05/06/2012 | 12:12מתן יקר, יעל צודקת בדבריה,ואכן טיפול רפלקסולוגי יכול מאוד לעזור, גם ברמה הפיזית של הזרמת דם וחמצן לאזור, ושחרור המתח. מטפל מנוסה סביר להניח שיפנה לטפל גם בהיבטים ריגשיים, כמו מתח, דאגה או טראומה (גם לא מודעת) שיכולים לבוא לידי ביטוי בסימפטומים פיזיים. הטיפול יכול לכלול רפלקסולוגיה בלבד, או לשלב מרכיבים הוליסטיים נוספים. בברכה, חוה רוט רפלקסולוגית בכירה, טיפולי גוף נפש קליניקה בכפ"ס 054-5873687 http://www.facebook.com/hava.rotהוסף תגובה
-
-
יולי
יולי 27/05/2012 | 15:22הורמון השחלה שלי נמוך, אני מקבלת כעת זריקה ומקווה שזה יעלה, אני גם עברתי בלי קשר טיפולי מסג רפואי אצל אידריאולוג, ורציתי בבקשה לדעת, היכן הנקודה בכף רגל מבחינת רפלקסולוגיה של השחלות והאם מסג עם שמן מתאים יכול לסייע לגרות את השחלה, מעבר למתן זריקה....אשמח לקבל תשובה חג שמח ופוריות לכל הנשים!@הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
יולי
גב' יעל רוקח 28/05/2012 | 17:22יולי, אני מבינה שאת מנסה להיכנס להריון. רפלקסולוגיה יכולה לעזור בנושא ולשפר את המערכת ההורמונלית. אך רצוי ללכת לטיפול אצל רפלקסולוג מומחה, שכן יש לדעת איך ומתי לטפל. זאת בהנחה שאין בעיה רפואית אחרת לך או לבן זוגך.. יעלהוסף תגובה
-
-
שאלה חשובה בקשר לטיפול הרפלקסולוגי
מטופלת 06/04/2012 | 15:48היי אני מטופלת ברפלקסלוגיה כבר 3 חודשיים בערך. מטרת הטיפול הוא שיפור ויעול בלוטת התריס שלי שכרגע נמצאת בתת פעילות. מאז הטיפול ואחרי הטיפולים אני מרגישה לפעמיים כאב בבלוטה שנמשך עד כמה ימים. אינני יודעת אם זה טוב להרגיש כך או שזה אומר משהו שלילי. כמו כן יש לי קושי ביציאות אחרי הטיפולים. האם זה אומר שהטיפול לא טוב לי? הסיבה כרגע שאני נשארת היא המטפל הוא מאוד נחמד ואני כן מרגישה שאנחנו עושים איזשהוא תהליך. ולמרות זאת כל הסימנים דיי משגעים אותי. אשמח לדעתך המקצועית. תודה פסח שמחהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הטיפול הרפלקסולוגי
גב' יעל רוקח 08/04/2012 | 15:28היי, לעיתים, הטיפול הרפלקסולוגי מלווה בריאקציות שאמנם לא כל כך נעימות, אך הן מעידות על תגובת הגוף לטיפול. מצד שני, זה אמור להתאזן באיזשהו שלב, לכן חשוב לי לדעת מהי תדירות הטיפול? כמה ימים נמשכים הכאבים והעצירויות (בעיקרון, ריאקציות טיפוליות נמשכות עד 3 ימים לאחר הטיפול..)? האם היו עצירויות לפני תחילת סדרת הטיפולים? האם את נוטלת כדורים לטיפול בבלוטה? טיב הטיפול נמדד בתוצאות הפיזיות והנפשיות- ולדבריך, את אכן מרגישה בתהליך שנעשה - כלומר כן ישנה תגובה לטיפול. האם את חשה בשיפור תפקוד הבלוטה? חג שמח, יעלהוסף תגובה
-
תגובות...
מטופלת 09/04/2012 | 04:28היי תודה על תשובתך המהירה אכן כמו שכתבת העצירויות הן 3 ימים בערך אחרי הטיפול אני לפעמיים מרגישה גם כאב בבלוטה עצמה. יש לי גם ליחות... לגבי התיפקוד, עשיתי בדיקת דם אחת לאחר חודש של טיפול(פעם או פעמיים בשבוע) ולא היה שינוי מאז עבר עוד חודש וחצי ועדיין לא בדקתי. אני אכן לוקחת כדורים והמטרה שלי היא להוריד אותם, או לפחות חלק. אני פשוט לא מבינה למה העצירות מלווה את הטיפול, האן רפלקסולוגיה אמורה לעזור לדברים הללו? האם טיפלת במישהוא שסבל מהבלוטה והצליח להוריד כדורים? אני מאוד מבולבלת גם באיך לבחון את זה, והאם לקחת סיכון ולהורידםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בלוטת התריס
גב' יעל רוקח 19/04/2012 | 16:59היי, ראשית, אני מתנצלת על התגובה המאוחרת.. רפלקסולוגיה אכן יכולה לעזור ולאזן את בלוטת התריס, כמובן שזה תלוי במידת הנזק שכבר נעשה, אך יש להתאזר בסלבלנות. לפי מה שאני מבינה עברו כשלושה חודשים מאז תחילת הטיפולים, והתדירות הינה פעם-פעמיים בשבוע, כך שאני ממליצה, בזמן הקרוב, לעשות בדיקה נוספת. אני אכן מטפלת בבעיות הבלוטה ואני יכולה לומר שיש שיפור, בחלק מהמקרים אפילו שיפור משמעותי, כולל הורדת מינון תרופות. יש לזכור כי את הנזק שנעשה בבלוטה אין להשיב, אך בהחלט ניתן להוריד מינון תרופתי. לא הייתי לוקחת סיכון! ממליצה להתייעץ עם רופא בנוגע להורדת מינון התרופות. תרגישי טוב, יעלהוסף תגובה
-
מתעניינת גם בנושא זה.
לימור 19/04/2012 | 22:07יעל שלום, עד כמה שאני למדתי, אם האדם כבר מטופל בכדורים, אז זה גורם לבלוטה כבר להפסיק לתפקד ואז רפלקסולוגיה לא יכולה לעזור. אולי זה תלוי בזמן שבו לוקחים את הכדורים.... לפי מה שאת אומרת, יש לך ניסיון עם מקרים שלוקחים כדורים והרפלקסולוגיה הביאה לירידה במינון של הכדורים. איך זה מסתדר עם זה שהבלוטה כבר מפסיקה לעבוד ברגע שהגוף מקבל מבחוץ את ההורמון? תודה, לימור.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בלוטת התריס
גב' יעל רוקח 19/04/2012 | 23:27לימור, זה לא מדוייק!, כמו כל איבר בגוף, ברגע שמתפעלים אותו חיצונית- הפעולה הטבעית שלו אכן מתנוונת (למשל, לאחר נטילת לקסטיבים למיניהם- מערכת העיכול, בדגש על המעי הגס, מתנוונת בפעולתה). אבל, בשביל שזה יקרה יש ליטול את התרופה במינון גבוה לאורך זמן רב! בין הפרמטרים, יש להתייחס לנזק שנעשה, למינון התרופות, לזמן נטילת התרופה, לפעילות הגופנית, לתזונה ועוד. יעלהוסף תגובה
-
אוקיי, תודה..
לימור 20/04/2012 | 06:46אז למשל אם לוקחים את התרופה פחות משנה במינון לא גבוה, אז עדיין יש מצב לשפר את תפקוד הבלוטה?הוסף תגובה
-
ועוד שאלה
לימור 20/04/2012 | 06:52אמרת לאיזה דברים צריך להתייחס, למה התכוונת ב"נזק שנעשה"? איך את יכולה לדעת את הנזק שכבר נעשה על ידי הכדור? - לפי שאר הפרמטרים שציינת? תודה!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ועוד שאלה
גב' יעל רוקח 21/04/2012 | 09:33לימור, כשאמרתי "הנזק שנעשה" הכוונה לנזק שנעשה לבלוטה בעקבות המחלה, ואת זה ניתן לדעת בבדיקה רפואית. סופ"ש נעים, יעלהוסף תגובה
-
אוקיי. תודה רבה יעל. סוף שבוע נעים.
21/04/2012 | 09:45הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בכיף :)
גב' יעל רוקח 21/04/2012 | 10:03הוסף תגובה
-
חוזרת לנושא בלוטת התריס.
לימור 17/05/2012 | 14:54שלום יעל, פנתה אלי עכשיו בחורה, לא שאלתי לגילה, אבל יש לה 3 ילדים. היא מטופלת תרופתית לתת פעילות של בלוטת התריס כבר 6.5 שנים. לדבריה, לאחר הלידה של הילד השלישי, היא יצאה מאיזון. הרופא החליף את התרופה מאלטרוקסין ליוטירוקס, תרופה חדשה. את האלטרוקסין לקחה במינון של 50 ובהריון לקחה יום 100 ויום 50 לסרוגין. אחרי הלידה של הילדה השלישי, הערך של הTHS שלה היה 25. היום עשתה שוב בדיקה כדי לראות האם כבר נמצאת באיזון. בתגובות הקודמות שלך לשאלות שלי בנושא אמרת שיש עניין שאת הנזק שכבר נעשה לבלוטה אי אפשר להשיב. אמרת שסיכויי העזרה של הטיפול הרפלקסולוגיה תלויים גם בנזק שנעשה כבר לבלוטה. אבל אני עדיין לא מבינה איך אנחנו יודעים מה הנזק שנעשה. מטופלים תמיד אומרים - "אני באיזון" , כלומר, הם באיזון בעזרת התרופה. הערכים נמצאים בנורמה. איך אפשר לדעת מה הנזק , באיזה מצב נמצאת הבלוטה ללא התרופה??? ובקיצור, לעניין הבחורה הנ"ל, האם את חושבת שטיפול רפלקסולוגיה יכול לעזור לה?? תודה רבה!!!הוסף תגובה
-
עוד נתון על הבחורה..
לימור 17/05/2012 | 14:56את התרופה של היוטירוקס היא לוקחת במינון של יום 200 ויום 100.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בלוטת התריס
גב' יעל רוקח 25/05/2012 | 14:36לימור, לשם החידוד, מבחינת הנזק- זה כמו בטיפול בפריצת דיסק- לא ניתן להחזיר את הדיסק למקומו אך כן ניתן לשפר את איכות החיים ולמנוע כאב. כלומר, מבחינת הבלוטה- לא ניתן להחזירה לתפקוד תקין ומלא, אך כן ניתן לשפר את תפקודה ואת האיזון ההורמונלי - הרעיון הוא לנסות להגיע למצב של ייצור תירוקסין, עד כמה שאפשר, מבלי להיות תלויים בתרופה או לפחות בסיוע של מינון נמוך יותר של התרופה. חג שמח, יעלהוסף תגובה
-
תודה יעל.
לימור 25/05/2012 | 19:08חג שמח.הוסף תגובה
-
-
כוליטיס
אפרת 15/05/2012 | 20:43יעל שלום הגיעה אלי מטופלת כבת55 שסובלת מכוליטיס קשה שלא מאפשר לה בשנה האחרונה לצאת מהבית בשל הצורך התכוף בשירותים. חולה בסוכרת אך מאוזנת על כדורים וכן בהיפותירואיד מאוזן גם הוא כרגע. בעברה דיכאונות ותקופות של בולימיה. כף הרגל בשרנית פלישה של האדמה לאיזור הגשר והכריות. לאחר שטיפלתי במערכת החיסון,ריאות ומע העיכול חוותה הרעה בשילשולים +דימומים. אשמח לחוות דעתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קוליטיס
גב' יעל רוקח 25/05/2012 | 14:51אפרת, ככל הנראה מדובר בריאקציה טבעית של הטיפול. כמה זמן עבר בין הטיפול לריאקציה? מה היתה עוצמת הטיפול? בטיפול הבא הייתי ממליצה לעבוד על אותן המערכות, אך בעוצמה מתונה יותר ולהמשיך לעקוב.. חג שמח, יעלהוסף תגובה
-
-
דקירת מחט חזקה בעומק כף הרגל
13/05/2012 | 12:13אני בת 55 דרכתי על מחט בצורה חזקה שדרכתי עלייה בכף הרגל אני בפחדים והאם ביגלל הידע שלך את יכולה להרגיע אותי שזה לא יכול פיתאום להביא כל מיני מחלות בגוףהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דקירת מחט
גב' יעל רוקח 24/05/2012 | 10:16היי, ראשית, אני מתנצלת על העיכוב בתשובה. לגבי המחט- כיוון שככל הנראה המחט אינה סטרילית, ולפי התיאור היא נכנסה עמוק, יש סיכוי לזיהום מקומי. אם אכן התפתח זיהום- ממליצה ללכת לרופא, הוא יחליט אם יש צורך באנטיטטנוס או במשחה אנטיביוטית אחרת. אם לא התפתח עדיין זיהום- אין מה לדאוג אלא רק להיזהר לפעם הבאה.. יעלהוסף תגובה
-
-
לימודי רפלקסולוגיה
אורטל 09/05/2012 | 09:45אני רוצה ללמוד רפלקסולוגיה ורציתי לדעת האם יש ביקוש בתחום, האם אחרי שנה א' אוכל למצוא עבודה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לימודי רפלקסולוגיה
גב' יעל רוקח 09/05/2012 | 23:15אורטל, אכן יש ביקוש לתחום במרכזי ספא ובקופות חולים. הדבר תלוי במיקום הגיאוגרפי, בשיווק/פירסום ועוד.. בהצלחה, יעלהוסף תגובה
-
קצת סדר
- 11/05/2012 | 08:30אורטל - לא קל למצוא עבודה בתחום אבל נתחיל מההתחלה: לא תמצאי עבודה אחרי לימודים של שנה כי בקופ"ח ובכל מקום שמכבד את עצמו דורשים לימודים של שנתיים (ולעתים גם כמה שנות נסיון) והתחרות קשה וגדולה. לגבי עבודה באופן פרטי- גם פה לא קל- יש המון תחרות וזה תלוי בהשקעה שלך, בהתמדה, בפרסום, בשיווק ולא פחות חשוב במקצועיות (שזהו נרכשת לאט לאט ובטח לא אחרי שנתיים של לימודים). ספא זה לא בדיוק מקום טיפולי ואף אחד לא מגיע לשם כדי לקבל טיפול לבעיותיו, מקסימום כדי שיפנקו אותו (מה שלא פעם מוציא שם מאוד רע לרפלקסולוגיה) הדבר נכון לא רק לרפלקסולוגיה אלא לכל תחום טיפולי מהרפואה המשלימה.הוסף תגובה
-
-
תחושת שריפה ברגל
כרמית 06/05/2012 | 19:46גבר בן 52 סובל מתחושת שריפה בכף רגל ימין מזה כשנתיים במיוחד מתחת לאצבעות 4 ו 5 . כף רגל חוורת עם יובש מאד משמעותי,בעבר יובש עם קילופים כיום רק יובש בעיקר באיזור תגובה לב, שכמות ועמוד שדרה צווארי. היובש מופיע גם ברגל שמאל בצורה מוחלשת.לדבריו ממש סובל מהשריפה בעיקר בקיץ , הצריבה נרגעת רק כשהוא חולץ נעליים וגרביים. כשאמרתי לו שאצבעות אלה מייצגים את השמיעה, סיפר שמזה מס' חודשים יש טנטון באוזן שלא ממש מפריע לו, בדיקת שמיעה תקינה, יש לו תור לאף אוזן גרון בקרוב. הבחור עבר משברים בשנים האחרונות כמו פינוי מגוש קטיף ועוד... בין האצבעות יובש וקלופים - פטריה? לא מרגיש גרוי ולא שם לב לממצאים אלה. אשמח לכיווני חשיבה ועבודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תחושת שריפה ברגל
גב' יעל רוקח 10/05/2012 | 00:53כרמית, לעיתים, תחושת שריפה המתוארת כאן, נובעת מבעיות כלי דם; הדם מגיע לאיזור, אך מתקשה לחזור ו'נכלא', ומכאן תחושת הצריבה/שריפה. הדבר נפוץ יותר בקיץ, שכן הדם זורם במרץ בגוף וחום הגוף גבוה יותר. מנסיון אישי, טבילת כף הרגל במים קרים, או הליכה על ריצפה קרה עוזרת מאד. יעלהוסף תגובה
-
שריפה ברגל
10/05/2012 | 09:52הבחור עובד בתפקיד רשמי, מה יעזור לו בטיפול כדי שלא ישתגע במהלך יום העבודה. כשהוא יחף זה נרגע. על אילו מערכות לעבוד?הוסף תגובה
-
שריפה ברגל
כרמית 10/05/2012 | 10:00הבחור עובד בתפקיד רשמי, מה יעזור לו בטיפול כדי שלא ישתגע במהלך יום העבודה. כשהוא יחף זה נרגע. על אילו מערכות לעבוד?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שריפה ברגל
גב' יעל רוקח 10/05/2012 | 19:45כרמית, הייתי עובדת על חוליות עמוד השדרה התחתונות, בדגש על חוליה L5, כיוון שזו אחראית, עפ"י המפה הכירופרקטית, על זרימת הדם לכפות הרגליים. אפילו הייתי מוסיפה עיסוי פיזי על הגב. יעלהוסף תגובה
-
תודה
10/05/2012 | 20:16הוסף תגובה
-
-
פיברומיאלגיה
כרמית 06/05/2012 | 20:01אשה בת 36 , הגיעה אלי עם תלונה של פיברומיאלגיה מאובחנת מזה מס' שנים, בשל המחלה הפסיקה לעבוד, שמנה מאד עם תלונות של עייפות, חוסר מצב רוח וויטליות, רגשות אשם על תפקוד לקוי וייאוש מכל המטפלים אליהם הגיעה. כף יד ימין פצע מאד מגרד נראה כמו אקזמה / פטריה? מקבלת משחה להרגעה מקומית כף רגל גדולה , בשרנית ללא סימנים מיוחדים, זרתות עולות על אצבע 4 , חריץ עמוק בקו הוושט, יובש סביב העקבים מתלוננת על תחושת אבק בידיים, צורך לשטוף ידיים כל הזמן. כאבים בתקופת ווסת, עצירות קשה וחוסר מוטיבציה לשטף פעולה עם שינוי תזונה . עובדת איתה על מער' חיסון, איזון הורמונאלי, פינוי, הרגעה האם יש כיוונים נוספים? האם ניתן לטפל בתופעה? במה להתמקד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פיברומיאלגיה
גב' יעל רוקח 10/05/2012 | 00:38כרמית, הכיוון שלך נכון. פיברומיאלגיה הינה מחלה של כאבי רקמות השרירים וסימפטומים של עייפות, קשיים במערכת העיכול ועוד, לכן הייתי מוסיפה לטיפול, במידה ואפשר, את האיזורים הכואבים וטיפול בסימפטומים הנוספים. עדיין לא יודעים מספיק אודות המחלה, הן ברפואה הקונבנציונלית והן ברפואה המשלימה, לכן, למיטב ידיעתי, לא ניתן לטפל במחלה, אך מנסיון ניתן לשפר את איכות החיים הקשה של החולים במחלה. יעלהוסף תגובה
-
תודה,
10/05/2012 | 09:50אכן כל מפגש יש תלונות על כאבים ויש התיחסות כמובן. מאד חשוב לה שאגדיר מס' טיפולים, האם זה אפשרי וכמה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בכיף ..
גב' יעל רוקח 10/05/2012 | 19:49כרמית, למיטב ניסיוני, לא ניתן להגדיר מס' טיפולים. אך כיוון שמדובר בהוצאה כספית אל מול הטבה פיזית- הייתי מנסה להביא אותה למצב רגוע, יחסית, מבחינת הכאבים, וכדי לשמר על המצב המאוזן- לעשות טיפול אחת לפרק זמן סביר מבחינתכן (שלושה שבועות/חודש..). יעלהוסף תגובה
-
-
קלקלוס
ארז 03/05/2012 | 11:23שלום, רציתי לשאול מה המשמעות של עצם הקלקלאוס שקועה בשתי כפות הרגליים לאישה בת 55 נשואה + 3 כמו כן, באזור הרחם צמח חתיכת עור ברגל שמאל. תודה, ארזהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קלקנאוס
גב' יעל רוקח 09/05/2012 | 22:34ארז, לאיזה צד העצם שקועה? (לצד החיצוני/הפנימי?) אם לחיצוני- יוצר "רגלי בננה" (ברכיים רחוקות ודריכה על החלק החיצוני של כף הרגל) - יוצר בעיות בברכיים, כתפיים, מרפקים, אגן. הליכה כזו הינה הליכה המגנה על האיברים הפנימיים ברמה הפיזית והרגשית של האיבר. נועדנו להתחכך בחיים ואין ספק שלעיתים גם יכאב לנו. בהליכה זו אנו מגוננים על עצמנו מפני חיכוך, כאב ונמנעים ממצבי חיים. אם לפנימי- יוצר רגלי X (ברכיים צמודות) - יוצר בעיות באגן, גב תחתון, איברי רבייה- הליכה זו למעשה גורמת, בכף הרגל, לדרוך עם איזור הלב וליצור עליו עור קשה. הלב נועד להתחכך עם החיים אבל במצב תקין, אין היווצרות עור קשה. עור קשה נוצר כהגנה על הלב. הלב סגור ומוגן מתקשה לאהוב ולקבל אהבה. לא ברור למה הכוונה בהיווצרות חתיכת עור באיזור הרחם. יעלהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
תרופות נוגדות דיכאון
-
הרפיית שרירים הדרגתית
-
פלדנקרייז
-
תרופות קשורות
-
פאמציקלוביר
-
פרופוקסיפן
-
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
סומטי
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
פיט סטפ פרו
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס