פורום רפלקסולוגיה - עמוד 31
צילה סמל רצון
צילה סמל רצון, בעלת הקליניקה "אלאורם" – קליניקה לרפלקסולוגיה, עיסויים, עיסוי לימפטי וטיפול אנרגטי מרחוק.
מפתחת הקורס הדיגיטלי "דואט עם אנדו" – להקלה על כאבים לחולות אנדומטריוזיס (בעבודה עצמית של עד 7 דקות ביום).
מומחית לבצקות ולמצבים פרודלקתיים, מומחית לסטרס פיזי ונפשי.
בעבר התמקצעתי בתחום העיסויים בכל הנוגע לגב תחתון, מחלת נהגים ועוד.
בנוסף לכל הנ"ל, אני גם ארומתרפיסטית במקצועי. למדתי טיפול באמצעות פרחי באך, עיסוי בקני במבוק, עיסוי בטכניקות מתקדמות, עיסוי הריון, טיפול באמצעות כוסות רוח כולל הקזת דם (חיג’אמה), דמיון מודרך, קינזיוטייפ ועוד.
הקליניקה מתמחה בעיסוי לימפטי לאחר ניתוחים אסתטיים, סטרס פיזי ונפשי ומצבים פרודלקתיים (פיברומיאלגיה, בצקות, מחלות אוטואימוניות, אנדומטריוזיס ועוד).
עיסוי לימפטי הוא למעשה עיסוי למערכת ניקוז הרעלים של הגוף. כאשר היא בעומס, מצטברים רעלים (טוקסינים) שעלולים לגרום לבצקות או להחמיר כאב ממחלה קיימת.
בטיפול בסטרס אני משלבת רפלקסולוגיה, ארומתרפיה, עיסויים, דמיון מודרך ועוד.
במסגרת הטיפול האנרגטי אני מתמחה בפירוק והרכבה של חוזים נשמתיים – לשחרור דפוסים ישנים ויצירת חוזים מיטיבים.
האני מאמין שלי...
אני מאמינה ביחס אישי לכל מטופל.ת – ממש שירות פרא-רפואי אישי.
עוזרת לנשים לאחר ניתוח למצוא את עצמן מחדש בתוך הגוף המנותח, להשתחרר מהבצקות ולהרגיש טוב יותר עם עצמן ועם גופן.
אני יושבת עם כל מטופל ומטופלת כדי להבין את מקור הבעיה, ועובדת לפי זה מתוך ידיעה שככל שנקלף את שכבות הבצל – נגיע לעומק העניין, ויהיה קל יותר לטפל בשורש הבעיה, בין אם היא פיזית או רגשית.
לאחר שנים של ניסיון בתחום הטיפולי, אני עדיין מתרגשת לראות את השיפור במטופלים – את שחרור הסטרס (באמצעות רפלקסולוגיה, ארומתרפיה ושיטות נוספות) ולראות א.נשים שרוצים לטפל בעצמם ולהרגיש טוב יותר.
-
כאבים בגלל חוסר סידן
רחל 24/04/2012 | 20:53שלום, האם טיפול רפלקסולוגי יכול להקל על כאבים איומים בגלל חוסר סידן? האם טיפול אלטרנטיבי אחר יכול להועיל? אשמח לתשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בגלל חוסר סידן
גב' יעל רוקח 03/05/2012 | 15:24רחל, טיפול רפלקסולוגי אכן יכול להקל על כאבים הנובעים מחוסר/בריחת סידן. כמובן שזה תלוי בגיל, במצב/נזק שנעשה, אילו איזורים כואבים וכו'. תרגישי טוב, יעלהוסף תגובה
-
-
יסודות בכף הרגל
לימור 03/04/2012 | 09:33שלום, אני רפלקסולוגית ואני רוצה לשאול לגבי מטופלת חדשה שלי. אני מנסה לאבחן אם יש מצב של חוסר איזון מבחינת יסודות כפי שמאובחנים בכף הרגל. יש מצב כזה - מבחינת צבע - גם אצבעות (אוויר), גם אזור האש וגם אזור האדמה - בצבע אדום! אין השתלטות של אדום באזור המים. מבחינת טמפ' - האזורים האדומים הם דווקא קרירים ואזור המים חמים יותר יחסית אליהם. הבחורה בת 28, מטופלת בכדורים ללחץ דם גבוה מגיל 18 והגיע אלי בשל בעיה במחזור, שלא מקבלת ווסת כבר 3 חודשים. סובלת מעודף משקל, מגיל 22 , אחרי שנתיים עם גלולות, המחזור נהיה לא סדיר. לפני כשנתיים רופא נשים אמר לה שיש מצב של זקיקים בשחלות שלא מתפתחים לבשלות. לא טיפלה תרופתית. השאלה שלי היא מה זה אומר המצב הניגודי הזה מבחינת הסימנים של היסודות - צבע לעומת טמפ', אזור האש קצת תפוח. קשה לומר אם זה היסוד המולד שלה... תודה על העזרה!!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
יסודות בכף הרגל
גב' יעל רוקח 08/04/2012 | 22:50לימור, מעבר לצבע ולטמפרטורת אלמנט המים, איך האזור נראה? איך הטונוס? יש גלים/חריצים? (חריצים/גלים מעידים על עייפות הנובעת מרגשות המוחזקים בפנים, ואילו אלמנט מתוח מידי מעיד על התגוננות יתר..) החום המופיע באלמנט המים הוא סוג של פלישת אש למים (פלישה המתבטאת בחום ולא בצבע..) - עצבים המוחזקים פנימה, עולם רגש גועש.. התנהלות יותר החוצה מאשר פנימה- התעסקות יותר באש ובאויר ופחות בעולם הרגש. יש לחזק את האזור התחתון - בהיבטי האלמנטים, הצ'אקרות והאיברים. כמובן שיש להמליץ על ירידה במשקל ופעילות ספורטיבית, ובנוסף, לטפל בבעיית השחלות.. חג שמח, יעלהוסף תגובה
-
תודה יעל..
לימור 10/04/2012 | 05:27ומה לגבי זה שאזור האש והאדמה אדומים במיוחד? מה זה אומר? אמרת שאפשר לומר שהיא מתעסקת יותר באש ובאויר מאשר בעולם הרגש. אבל גם אזור האדמה בצבע אדום ולא חום? זה אומר השתלטות אש על האדמה? מה אפשר לומר על זה? תודה רבה!!הוסף תגובה
-
וגם...
לימור 10/04/2012 | 05:58מה אפשר לומר מזה שאזורי האוויר, האש והאדמה שהם אדומים - הם בטמפ' קרירה ולא חמה?? תודה!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יסודות
גב' יעל רוקח 19/04/2012 | 21:28לימור, השילוב של האודם עם הטמפרטורה הקרה, באלמנטים אלו, מעיד על תקיעות ועל בעיות בזרימת הדם. כלומר, הדם מגיע לאזור אך מתקשה לעלות חזרה. יכול לנבוע מבעיות בגב התחתון, בעיות כלי דם, לחץ דם, פחדים וחרדות. כאמור, חיזוק האזור התחתון יאפשר שחרור וחימום של החוליות התחתונות, הזרמת דם לכף הרגל, הורדת אנרגיות מלמעלה למטה. כדי להעמיק יותר בתשובה- הייתי שמחה לקבל יותר פרטים על מראה הרגל (חריצים/טונוס וכו'). מקווה שעזרתי, יעלהוסף תגובה
-
תגובה
לימור 19/04/2012 | 22:01הי יעל, לבחורה (בת 28) יש לחץ דם גבוה מגיל 18 והיא מאוזנת עם כדורים. לא ממש הבנתי את החשיבה של לחזק את האזור התחתון... צריכה לבדוק שוב נושא של טמפ', כי מה שהרגשתי היה אחרי שטבלה את הרגליים במים כמה דקות ואולי זה כבר שינה את המצב האמיתי. בינתיים, אחרי שני טיפולים, הבחורה קיבלה מחזור (לאחר ששלושה וחצי חודשים לא היה לי מחזור), כך שיש התקדמות. למדתי עליה גם שהיא חווה הרבה כעס בחייה ודיי מדחיקה תמיד ולא מתמודדת עם הרגשות שעולים, חוץ מאשר להגיב בחזרה בכעס. שוב, מאוד בולט הצבע האדם בחלק הכפי של האצבעות שממשיך לאזור האש וכן האדום באזור העקבים. כמו כן, בכפות הרגליים יש באזור הראות וקנה הנשימה/וושת יובש ממש עמוק. יש יובש בעקבים בחלק המדיאלי של העקב - באזור העקב עצמו. עושה קבוע פדיקור, אחרת סובלת מכאבים מהמקומות היבשים. לא זוכרת כרגע נושא של חריצים או טונוס.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
גב' יעל רוקח 19/04/2012 | 23:53היי, בבסיס התחתון נמצאים- אלמנט האדמה, הצ'אקרות הראשונה והשניה, גב תחתון, מערכת המין ועמוד שדרה תחתון - הם המשפיעים, ברמה ההוליסטית, על הבסיס הקיומי שלנו, שם נמצאים הפחדים הקשים והחרדות, שמחת החיים שלנו, סקרנות לחיים וחדוות היצירה. נראה כי יש שם תקיעות (לבחורה קושי ביצירה הכי חשובה - יצירת החיים...) ולכן חשוב לשחרר את האזור. בנוסף, שחרור הגב התחתון מאפשר זרימת דם משופרת לרגליים. לגבי הטמפרטורה- חשוב לבדוק לפני הטבילה במים. הדחקת רגשות וסגירות, מובעים, לפי התיאורים, באיזור האש, ביובש בקנה/וושת (סגירות, תחושה ש'לא מגיע לי'..) ובאודם באיזור. וכמו כן באיזור המים החיוור. יעלהוסף תגובה
-
יובש באזור האש
לימור 20/04/2012 | 07:06אוקיי, אני מבינה את תרומת הטיפול ושחרור האזור התחתון בנושא הקושי להרות - לא משנה מאיזה סיבה. וכן, אני אבדוק טמפ' לפני הטבילה במים. לגבי יובש באזור האש, זה אכן משהו שנתקלת בו אצל הרבה אנשים. רציתי לשאול - מה ההבדל בין יובש שמופיע בעיקר באזור הריאות (מתחת לאצבעות 2-4) לבין יובש שמתרכז יותר מתחת לאצבע 2 - אזור הקנה/וושת ? וגם בקשר לאותה הבחורה - עדיין רוצה לשאול לגבי האודם שיש לה באצבעות גם - ממש אדום - בחלק הכפי של האצבעות כולל אזור ה"שולחן" מתחת לאצבעות (עצבי הראש לפי מה שאני למדתי). כלומר רצוף אדום מאצבעות עד הסרעפת. זה יכול להיות קשור גם למצבים של כעס שיש לה? האודם הזה? למרות שיודעת שכעס מתבטא בצבע צהוב.. תודה רבה!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יובש באיזור האש
גב' יעל רוקח 21/04/2012 | 10:03לימור, יובש המופיע באיזור הריאות מעיד, ברמה הפיסית על בעיות במערכת הנשימה (החל מנשימה שטוחה וקצרה ועד למחלות אחרות). ברמה ההוליסטית מדובר באדם המתקשה לקבל את השפע שהחיים מציעים לו. חוסר אמון בסביבה ובסובבים אותו. יובש באיזור הקנה/ושט- תחושה של מחנק, קושי "לבלוע" את הנאמר. זהו איזור הגרון המגשר בין העולם הגשמי והמוחשי (הגוף) לבין עולם הרוח (הראש), ותפקידו "להוריד" את עולם הרוח והחשיבה לכדי פעולה. האודם באצבעות יכול לנבוע גם מכעסים וגם מהתקיעות שנוצרת בגרון והתיסכול הנובע מהקושי להביא את המחשבות לכדי מעשים. סופ"ש נעים, יעלהוסף תגובה
-
תודה רבה :)
21/04/2012 | 10:05הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בכיף :)
גב' יעל רוקח 21/04/2012 | 10:08הוסף תגובה
-
-
חרדות
רוית 15/04/2012 | 14:46שלום יש לי מטופלת בת 28 שסובלת מחרדות בריאות,מפחדת שיש לה כל מיני מחלות.כל כאב הופכת לדרמה גדולה ומחשבות טורדניות שיש לה מחלה רצינית. טופלה בעבר ע"י ציפרלקס שעזר לה מאוד,לקחה גם בהריון בשליש האחרון, לאחר כחודש מהלידה הפסיקה את התרופה וחצי שנה הרגישה טוב, כעת שוב חזרו לה הפחדים עקב כאבי גב שלדעתה זה מחלה חמורה ששוכנת בתוכה.האם לדעתך אפשר לטפל ברפלקסולוגיה בחרדות קשות ובמחשבות טורדניות, או שכדאי להמליץ לה לחזור לטיפול התרופתי? ואם כן כיצד עליי לטפל,?כרגע בטיפול הראשון התחלתי באנטי סטרס, אבל רציתי לדעת אם היית לוקחת על עצמך טיפול כזה או שזו בעיה גדולה מידי לרפלקסולוגיה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
היי רוית
- 17/04/2012 | 13:33אין טיפול שהוא "גדול על הרפלקסולוגיה" השאלה היא האם את מרגישה שזה "גדול עליך". אישית (לפחות ממה שאת מתארת) הייתי ממליצה לה ליידע את הרופא/ פסיכיאטר שהיא מטופלת ברפואה משלימה וליידע אותה שלטיפול יש לעתים ריאקציות והן יכולות להחזיר אותה אחורה למקום של החרדות.הוסף תגובה
-
היא כבר כרגע בחרדות
17/04/2012 | 14:58היא היגיעה אליי עקב כאבי הגב,ואז דרך אגב סיפרה לי שהיא בחרדות והתחילה לקחת ציפרלקס וסיפרה לי את כל הסיפור. כנראה שהכאבים התחילו לה עקב החרדות,הרגשה של כאבים בכל מיני מקומות בגוף . מה עושים מטפלים בה יחד עם הציפרלקס?הוסף תגובה
-
היי
- 17/04/2012 | 15:47ברור! אנחנו לא רופאים ולא מוסמכים להוריד תרופות/ לשנות מינון. בגלל זה אמרתי שהיא צריכה ליידע את הרופא המטפל שהיא עוברת גם טיפול רפלקסולוגי/ משלים אחר. במידה של הטבה- הוא זה שיוריד את המינון. השפעת הטיפול יכולה להיות מורגשת גם עם התרופות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חרדות
גב' יעל רוקח 19/04/2012 | 17:25רוית, אני מסכימה עם מה שנאמר לעיל; ניתן לטפל בה ומומלץ לעשות זאת בליווי טיפול פסיכיאטרי. כאשר, בהיבט הטיפול הרפלקסולוגי, יש לשים דגש על אנטי סטרס ועל הבסיס התחתון- בו יושבים הפחדים הקיומיים הללו. יעלהוסף תגובה
-
תודה רבה ,ועוד שאלה
20/04/2012 | 17:42כיצד ניתן יהיה לדעת האם השיפור בחרדות יהיו כתוצאה מהכדורים או כתוצאה מהטיפול ברפלקסולוגיה ,הרי אחרי 3 שבועות של לקיחת כדורים יש הטבה בחרדות,אז מה תפקידי בעיניין? האם להמשיך לטפל בה למרות ההטבה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שיפור
גב' יעל רוקח 21/04/2012 | 09:46הי, השיפור במצב הינו משולב מהטיפול הרפלקסולוגי ומהכדורים. השאיפה שלנו היא להביא אותה לאיזון, ובכך, להגיע למצב בו הפסיכיאטר יוכל להוריד את מינון הכדורים. חשוב לדעת כי מצבים כאלו יכולים לקחת זמן. סופ"ש נעים, יעלהוסף תגובה
-
-
צריבה בשריר לאחר נפילה
מורן 14/04/2012 | 19:08שלום, לפני מספר ימים אימי (בת 66) החליקה במהלך הליכה ברחוב ונפלה על הטוסיק. כעת כואב לה מאוד בירך השמאלית האחורית המלווה בתחושת צריבה/שריפה של השריר. הכאב אינו חולף או משתפר, אלא מחמיר. יש לציין כי אין לה שפשוף של העור, הכאב הוא פנימי. האם יש לך מושג מהי אותה תחושת צריבה? האם לדעתך יש צורך בבדיקות מסוימות? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
צריבה בשריר לאחר נפילה
גב' יעל רוקח 19/04/2012 | 17:37מורן, אותה תחושת צריבה הינה, ככל הנראה, קרע/פגיעה בשריר או דלקת שנוצרה באזור. אני ממליצה, בכל זאת, כן ללכת לבדיקה, וזה רק כדי לוודא כי אין נזק נוסף. הרבה בריאות, יעלהוסף תגובה
-
-
רפלקסולוגיה להורדת בצקות
מורן 10/04/2012 | 23:18שלום רב, סבתי מצויה בתרדמת לאחר אירוע מוחי מזה כחודש ימים, בשל חוסר התזוזה של הגוף נהיו לה בצקות ברגליים וחשבנו להביא מטפל/ת שיעשה לה רפלקסולוגיה ברגליים רציתי לדעת האם מחשבה זו הגיונית ואם את מכירה את זה... תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
רפלקסולוגיה להורדת בצקות
גב' יעל רוקח 19/04/2012 | 17:17מורן, רפלקסולוגיה במצב זה יכולה להועיל המון. ראשית - בשכיבה ממושכת, זרימת הדם פחות טובה, מה שמוביל, בין היתר, לבצקות ולתופעות נוספות. בנוסף - לטיפול הרפלקסולוגי ישנה השפעה רבה על המערכת העצבית. לכן זוהי בהחלט מחשבה הגיונית. במידה והיא נמצאת כרגע בבית חולים- יש לוודא האם צוות הרופאים מאפשרים זאת. (למיטב ידיעתי וניסיוני- לרוב מאפשרים). יעלהוסף תגובה
-
-
נפיכות באזור הקרסוליים
לימור ג. 28/01/2012 | 18:55שלום יעל, רציתי לשאול מה זה אומר פיזית/רגשית נפיכות באזור הקרסוליים, לצידי המלאולוסים. אזור לימפת בית שחי, לימפת מפסעה. איך יודעים אם זה בצקת או לא. ובכל מקרה, איך מטפלים? מהניסיון שלי זה נפוץ יותר באנשים עם עודף משקל, אבל לא רק. תודה להתייחסותך. לימור.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
איזור קרסוליים נפוח
גב' יעל רוקח 03/02/2012 | 11:40לימור, נפיחות באיזור יכולה להיגרם ממס' סיבות, כגון- הצטברות של נוזלים (בצקת), רצועות חלשות כתוצאה מנקע למשל, בעיות ורידים ועוד. כדי לדעת האם מדובר בבצקת יש ללחוץ עם האגודל על האיזור ולשחרר, אם לוקח לשקע שנוצר כתוצאה מהלחיצה כמה רגעים לחזור- ככל הנראה שמדובר בבצקת. האיזור שלצידי המלאולוסים משקף את איזור הבטן התחתונה, לכן נפיחות באיזור זה יכולה, בין היתר, להעיד על שרירי בטן תחתונה חלשים (לכן זה נפוץ אצל אנשים עם עודף משקל). בכל מקרה יש לבדוק את מערכת הלימפה, שכן, כפי שציינת זהו גם איזור לימפת המפסעה. יעלהוסף תגובה
-
תודה יעל
לימור ג. 03/02/2012 | 22:05תודה יעל על התשובה. מה גורם בעצם ליצירת בצקת? ממה זה יכול להיגרם? ומה אומר מצב של נפיכות כזאת שאינה בצקת? זה לא הצטברות של נוזלים? תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בצקת
גב' יעל רוקח 04/02/2012 | 19:48לימור, בצקת יכולה להיווצר כתוצאה מחסימה בניקוז הלימפטי או הורידי, חסימה בכבד, תרופות מסויימות, ליקוי בתפקודי כליות ועוד. כאמור, נפיחות כזו, שאינה בצקת, מעידה בד"כ על שרירי בטן תחתונה חלשים. מדובר באנשים, עם או בלי בעיות משקל, שקצת "יצאה להם הבטן", מעין כרסונת קטנה (לאנשים כבדי משקל היא יותר גדולה..), והם מתקשים 'להחזיק' את הבטן. שבוע נפלא, יעלהוסף תגובה
-
-
שאלה
אורה 26/03/2012 | 08:05בוקר טוב יעל, יש לי 2 שאלות: בעצם ליד הבוהן הקשת מהצד ברגל ימין ומעט מאד ברגל שמאל יש לי כאבים מזה כ-3 חודשים וזה לא ברור לי ממה עברתי לנעול נעליים שהן רחבות יותר שלא ילחצו אך זה לא עוזר. ושנית עשיתי פעם אחת רפלקסולוגיה והלחיצות מאד כאבו לי האם זה אמור לכאוב? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
גב' יעל רוקח 08/04/2012 | 13:54אורה, לפי התיאור- את מדברת על העצם הבולטת, הנקראת הלוקס ולגוס. רפלקסולוגיה, במקרה זה יכולה לעזור אך זה מאד תלוי בזוית המפרק ובגמישותו (את זאת ניתן לדעת רק בבדיקה). לגבי כאב בטיפול רפלקסולוגי- הטיפול, לעיתים, יכול לכאוב, אם זה בגלל איזורים רגישים בכף הרגל (לדוגמא, איזור הקשת מהצד הפנימי של כף הרגל משקף את עמוד השדרה, במקרים של גב תפוס/בעיות עמוד שדרה- מעבר על אזור זה ילווה בכאב) ואם זה בגלל לחץ חזק מידי של המטפל.. חג שמח, יעלהוסף תגובה
-
כף רגל
אורה 08/04/2012 | 14:09תודה יעל, אך זה לא מעיד על בעייה לדוגמא באזור הכליות? אני צריכה ללכת לבדיקת רופא בגלל כאב באזור זה? כי אורטופד אמר שזה דלקת במפרק ונתן לי כדורים נוגדי דלקת 10 ימים וזה לא עזר. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כף רגל
גב' יעל רוקח 08/04/2012 | 14:22אורה, זהו האיזור המשקף את עמוד השדרה- חוליה c7, ולא את הכליות. רפלקסולוגיה יכולה להקל בכאבים ואף לטפל בתופעה זו, אבל כפי שציינתי- זה מאד תלוי בגמישות המפרק ובמידת הנזק. חג שמח, יעלהוסף תגובה
-
כף רגל
אורה 09/04/2012 | 07:47יעל תודה על התשובות, ושיהיה לך חג שמח וכייפי. אורההוסף תגובה
-
-
מתן עיסוי בבית המבוטח.
מרדכי בז'רנו 08/04/2012 | 15:19קיימת מוגבלות תנועה וחולשה גדולה. האם ניתן לקבל טיפולי עיסוי בבית המבוטח?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
עיסוי בבית המטופל
גב' יעל רוקח 08/04/2012 | 15:31מרדכי, במקרים מסויימים אני אכן מגיעה לבית המטופל. לפרטים נוספים ומטעמי צינעת הפרט- אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר במייל- yaelir1@gmail.com. יעלהוסף תגובה
-
-
גיל ההתבגרות ושבר תוך פירקי
ירדן זיו 25/03/2012 | 11:37לא מזמן חזרתי לשיגרה אחרי שהיה לי שבר תוך פירקי בבוהן, אני בן 14, גיל הצמיחה הגופנית. האם הדבר יכול להשפיע על הגדילה שלי? מבנה הבוהן וכו'?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שבר תוך פרקי
גב' יעל רוקח 03/04/2012 | 17:07ירדן, זה לתוי בהרבה דברים כגון- האם היתה פגיעה בסחוס? איך קיבעו את הרגל? האם איחוי העצם הושלם? וכו'.. אני לא אורטופדית ואין לי מספיק מידע על הפגיעה שלך או את הצילומים, לכן קצת קשה לי לענות לך.. בכל מקרה, מומלץ להתייעץ עם אורטופד. חג שמח, יעלהוסף תגובה
-
-
כשל כליות
מתנאל 21/03/2012 | 16:55האם אפשר לעזור דרך רפלקסולוגיה לבחור צעיר 28 שהתגלה אצלו בעיות חמורות בכליות. ושאחת מהכליות לא מתפקדת כמו שצריך אחיו הגדול גם סובל מהבעיההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כשל כליות
גב' יעל רוקח 21/03/2012 | 22:34מתנאל, מה הבעיה בכליות? למה יש כשל? אילו טיפולים קונבציונליים הוא מקבל? יעלהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
עיסוי רפואי
-
דמיון מודרך
-
הרפיית שרירים הדרגתית
-
תרופות קשורות
-
פאמציקלוביר
-
פרופוקסיפן
-
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
סומטי
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
פיט סטפ פרו
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס