( 13 חוות דעת )שלום, שמי דנה רובין - מטפלת אנרגטית ומרפאה כאבים ומחלות. הגעתי לריפוי דרך כאבי ראש חזקים שהופיעו אצל בני בגיל 5 והנוירולוג אבחן אותם כמיגרנות, המסע שלי לעולם הריפוי האנרגטי התחיל מתוך צורך אישי, אך מהר מאוד הפך לייעוד. גיליתי יכולת מיוחדת להקשיב לכאב, לזהות את מקורותיו הרגשיים, ולסייע בשחרור רגשות כלואים - תהליך שמוביל לא רק להקלה בכאב (גם כאבים של שנים יכולים לעבור באופן מיידי) , אלא גם לשינוי עמוק באיכות החיים. ריפאתי מאות אנשים מ: מיגרנות, כאב ראש מפרצי, כאבי גב כרוניים, כתף קפואה, צוואר או שכמות תפוסים, דורבן ברגל, אסטמה של העור, אסטמה, חוסר תנועה באצבעות, חרדות, דיכאון, מניה דיפרסיה, כאבי אזניים, עיניים מגורות ואדומות, כאבי ברכיים, בעיות לחץ דם, כאבי שיניים ועוד..... אני בעצמי החלמתי ממחלה שנקראת 'אנדומטריוזיס'
הי, אני בת 44.5. סובלת כבר מספר ימין מכאבים לכל אורך זרוע ימין. קשה לי לדעת מה מקור הכאב. לפעמים נדמה לי שהוא בשכם/כתף, לפעמים המרפק כואב ולפעמים שורש כף היד. כמו כן לעיתים חשה תחושת עקצוץ / נימול בזרת ובקמיצה. הכאב מחריף בשעות הלילה... מה נראה לך הגורם ומה עליי לעשות? חשוב לציין שיש לי ילד בן שנה, די כבד :) ויתכן שהדבר קרה אחרי שהרמתי אותו על היד.
קודם כל הטיפול בילדים סביב ואף מעבר הגיל שציינת עלולים לייצר כאבים כפי שתיארת בגלל העומס שנוצר מהחזקתם. הכאב שתיארת משתנה וזז ולכן סביר להניח שהוא ממקור שרירי ונובע מנעילת נקודות טריגר. הטיפול לכך נקרא שיקום אורטופדי וניתן לבצעו אצל מטפלים שהוכשרו לכך. האם את שמאלית דומיננטית?
"רופאה מנוסה! מקצועית מעל המצופה! הבינה ישר את הבעיה ומצאה פתרון במפגש הראשון! סבלנית ונעימה! הצילה לי את החיים ואני אסירת תודה לה! ביקרתי אצל רופאים רבים! יש עוד הרבה מה ללמוד מד״ר גולדין! כן ירבו כמוה!! ממליצה בחום! לדעתי ומנסיוני, מיותר לחפש רופא/ה אחר/ת.. בזבוז של זמן, אנרגיה, ניסיונות שווא ולא מעט אכזבות והוצאת כספים מיותרים. רק ד״ר גולדין!!!"
"סבלתי מכאבים חזקים בגב ,ברמה שלא יכולתי לקום. כאשר המליצו לי על הטיפול הייתי סקפטית. אחרי שדנה דברה איתי כדי להבין את הבעיה היא אמרה שהיא יכולה לעזור. לא כ"כ האמנתי ובכל זאת החלטתי לנסות. בזמן הטיפול שעשתה לי מרחוק דרך הטלפון הכאב לאט לאט נעלם עד שלא נשאר זכר מהכאבים,אני עדיין המומה שהטיפול עבד מנסיוני אני ממליצה עליה ועל הטיפול בחום!! תודה רבה!!!!"
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!