( 11 חוות דעת )שלום, שמי דנה רובין - מטפלת אנרגטית ומרפאה כאבים ומחלות. הגעתי לריפוי דרך כאבי ראש חזקים שהופיעו אצל בני בגיל 5 והנוירולוג אבחן אותם כמיגרנות, המסע שלי לעולם הריפוי האנרגטי התחיל מתוך צורך אישי, אך מהר מאוד הפך לייעוד. גיליתי יכולת מיוחדת להקשיב לכאב, לזהות את מקורותיו הרגשיים, ולסייע בשחרור רגשות כלואים - תהליך שמוביל לא רק להקלה בכאב (גם כאבים של שנים יכולים לעבור באופן מיידי) , אלא גם לשינוי עמוק באיכות החיים. ריפאתי מאות אנשים מ: מיגרנות, כאב ראש מפרצי, כאבי גב כרוניים, כתף קפואה, צוואר או שכמות תפוסים, דורבן ברגל, אסטמה של העור, אסטמה, חוסר תנועה באצבעות, חרדות, דיכאון, מניה דיפרסיה, כאבי אזניים, עיניים מגורות ואדומות, כאבי ברכיים, בעיות לחץ דם, כאבי שיניים ועוד..... אני בעצמי החלמתי ממחלה שנקראת 'אנדומטריוזיס'
שלום כבר תקופה שאני מרגישה כאבים בראש באזור המצח מעל העיניים. זה יכול להופיע כשאני הולכת לישון או כשאני קמה בבוקר יכול להיות במהלך היום. שמתי לב שלפני מחזור ובימים הראשונים של המחזור הכאב מחריף מאוד. בנוסף לאחרונה סובלת מדקירות בחלק האחורי בראש שבאות והולכות. יכולות להופיע גם תוך כדי שינה. לפעמים הכאבים במקביל. אני בת 42 לא עושה ספורט, יש לי הטרוזיגוט פקטור 5. לא ישנה טוב בכלל ועם כאבים בצוואר ובשכמות כבר תקופה ארוכה עשיתי פיזיוטרפיה שלא ממש עזר. עשו צילום עמוד שדרה וגילו שיש עקמת בגלל זה גם הלכתי לפיזיוטרפיה. ממש מפחדת ודואגת..יש ממה? קבעתי תור לנוירולוג אבל התורים ארוכים מאוד.. אשמח להכוונה ועזרה ממה זה נובע? תודה רבה!
לאור תשובתך הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול בגישה שהיא מתחום הרפואה המשלימה הנקראת שיקום אורטופדי או איזון רקמות רכות. נעשה על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.
הוסף תגובה
תשובה
קרן14/09/2022 | 21:07
פקטור 5 הובחנתי בגיל צעיר יותר. לא מטופלת בשוטף רק כשיש צורך כמו לפני טיסות, הריונות וכו. בדיקות דם תקינות. הספקתי להיות אצל נוירולוג השבוע עשתה לי בדיקה כללית יצאה תקינה. הפנתה אותי ל mri מח. בשביל לשלול כל מיני. כל אזור הצוואר הכתפיים והשכמות כואב ממש ותפוס מנסה לברר על רפואה משלימה ומה הכי יתאים לטיפול אולי יקל על הכאבים. הכאבים בראש מאחורה מרגיש כמו דקירות מגיע כמעט מהצוואר עד לאמצע הראש ממש ברמה יומית. יש דרך אחרת לטפל בכאב ובתחושה של הכאבים בצוואר והשכמות מלבד רפואה משלימה? תודה
שלום רב. האם בוצעו לך בדיקות הנוגעים לפקטור 5? בנוסף האם את מטופלת בשוטף ובדקתי בנושא זה. לבסוף העקמת עלולה להיות קשורה אך הייתי ממליץ בדיקות כלליות ולא לבטל את הנוירולוג
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!