פורום טיפול בכאב - עמוד 15
אבנר מן
כאב בצלעות יעקב 16/05/2022 | 09:49שלום רב נפלתי במדרכה על צד שמאל בצילום לא ראו שבר אבל יש כאבים חזקים נסיתי כמה סוגי כדורים וולא עזר הכאב חזק מאוד.מה ניתן לעשות להקלה מיידיתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בצלעות מר גבעון פלד 16/05/2022 | 09:54שימוש נכון בקרח יכול לעזור. בנוסף טיפול בקינזיוטייפ יכול להאיץ את ההחלמה ולהפחית כאבהוסף תגובה
כאבים בחזה שעוברים מיקום בעקבות מכה בצלעות רן 15/05/2022 | 16:19שלום, קפצתי למים וקיבלתי מכה רצינית. בימים הראשונים לא יכלתי לישון והכאבים היו עזים בצד שמאל בצלעות. לאחר יומיים התחילו לי כאבים גם בחזה וכ 6 ימים לאחר מכן התחילו לי גם כאבים בחזה העליון בצד ימין ליד השחי ובצידי החלק העליון של צלע ימין. האם זה טבעי שכזה דבר יקרה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בחזה שעוברים מיקום בעקבות מכה בצלעות מר גבעון פלד 15/05/2022 | 16:25בגדול התשובה היא שזה עלול לקרות... הכאב עלול להתפשט ולהשתנות בקטן זה תלוי האדם, מצבו הפיזי והמנטלי. האם טופלת או טיפלת בעצמך?הוסף תגובה
כאבים בחזה שעוברים מיקום בעקבות מכה בצלעותרן 15/05/2022 | 21:08תודה רבה על התגובה המהירה! מצבי הפיזי והמנטלי טוב. האמת היא שלא נחתי כראוי. היום אני שבוע לאחר הפגיעה ואני סוף סוף יכול לשכב על הבטן. לא הלכתי להיבדק כי אני לא נמצא בישראל. אני כן מרגיש שיש שיפור ניכר אבל הכאבים נוספו במקום אחר אז זה הלחיץ אותי מעט.הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים בחזה שעוברים מיקום בעקבות מכה בצלעות מר גבעון פלד 15/05/2022 | 22:45הכאב יכול לזוז בעיקר כשהפגיעה היא ברקמה רכה, שריר ורקמת חיבור.הוסף תגובה
זרוע ימין רדומה וחלשה חן 12/11/2017 | 10:33היי, בשבוע וחצי האחרון התחלתי לחוש עקצוצים וחוסר תחושה באיזור הגב בצד ימין, הכאב וחוסר התחושה הקרינו לצד ימין של הצוואר, וכרגע יד ימין שלי מהזרוע ועד לכף היד הינה חלשה וחסרת תחושה. הרופאת משפחה שלי טענה שזה מלחצים אבל אני לא מרגישה שאני בתקופה לחוצה, והחוסר תחושה לא עובר אלא רק מעמיק. במה יכול להיות שמדובר? אני ממתינה לתור לנוירולוג ולצערי הוא בחודש הבא ולאחרונה אני מתחילה לחשוב שאני צריכה להגיע לרופא באופו בהול יותר כי הכאב וחוסר התחושה פשוט לא עוברים..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חולשה, הרדמות ועוד ביד ימין מר גבעון פלד 12/11/2017 | 12:34אשמח לנתונים עלייך של גיל, גובה ומשקל. מעט מידע על פעילות גופנית שאת מבצעת וכן על סוג העבודה וצורתה כלומר האם בישיבה למשל מול מחשב ומה מנחי הישיבה....הוסף תגובה
תשובהחן 12/11/2017 | 14:04היי, אני כרגע לא מבצעת פעילות גופנית, אולי מעט הליכות אבל לא מעבר. אני עובדת במשרד ויושבת מול מחשב, הרבה עבודה עם מקלדת ועכבר 8 שעות ביום. בת 28, 162, 56 קילו.הוסף תגובה
תשובת מומחה חולשה והרדמות ביד ימין מר גבעון פלד 12/11/2017 | 15:20ואת דומיננטית ימנית ?הוסף תגובה
תשובהחן 12/11/2017 | 16:52כן זו היד הדומיננטית שליהוסף תגובה
תשובת מומחה החלשות והרדמות זרוע ימין מר גבעון פלד 12/11/2017 | 17:08עבודה מתמשכת מול מחשב ובמיוחד בשימוש בעכבר עלולות לייצר כאבים. האופייניים ביותר הם תחושות שלש ריפה בגב עליון או ליתר דיוק סביב השכמה, לרוב ביד הדומיננטית וזה עלול להתפשט להרדמות, חולשה ואף לכאב לאורך היד. עיקר הבעיה היא לרוב אוסף של מספר שרירים שבהן ננעלות מערכות של נקודות טריגר המייצרות הקרנות של תחושות וכאב. היי ממליץ לך לפנות לטיפול מתחום השיקום האורטופדי לאיבחון וטיפול.הוסף תגובה
תשובהחן 13/11/2017 | 07:39תודה רבה על המענההוסף תגובה
גפייםיוספה לוי חברוני 27/03/2021 | 07:37כאב יד ימין מרגישה נימולהוסף תגובה
חולשה משעותיתיוסי לבנון 15/05/2022 | 11:04חולשה גדולה ביד ימיןהוסף תגובה
תשובת מומחה חולשה משעותית מר גבעון פלד 15/05/2022 | 11:11נא לפרטהוסף תגובה
כאב כרוני בשכמה הילי 10/05/2022 | 19:36כאבים כרוניים שנתיים בשיכמה כאבים מהבוקר עד הערב שלא עוזבים אותי עשיתי ct וmri צווארי לא ראו לחץ שיושב על הדיסק רק הצרות בתעלה .הייתי אצל אורטופדים רופאי משפחה רופאי כאב , רופא כתף שטען שיש שרירים שתפוסים חזק פשוט וצריך לשחרר אותם בפיזותרפיה.כמו כן הייתי אצל כמה רופאים מומחים לעמוד שידרה צווארי שלא מצאו בmri משהו שבגללו יש את הכאבים, הייתי אצל מומחה לעצבים ששלח אותי לכל הבדיקות ולא נמצאו ממצאים שבגללם הכאב. עברתי מרפאת כאב חצי שנה זריקות סטרואידים וזריקות לשריר שלא עזרו, כמו כן הייתי אצל כירופרקט, דיקורים סיניים, דיקור מערבי, הייתי אצל הוסאופט, פיזותרפיה מכל הסוגים גלי הלם ומפה מתחיל היאוש..הצעות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב כרוני בשכמה מר גבעון פלד 11/05/2022 | 11:07אשמח לכמה פרטים: 1. האם את פעילה גופנית ואם כן האם יש החמרה בכאב בעת פעילות. 2. האם הכאב ומיקומו זהים לאורך כל שעות היממה ובכל התנוחות (עמידה, הליכה, שכיבה...) 3. העם עברת תאונות, נפילות, פציעות משמעותיות במהלך החיים? 4. סגנון עבודתך תודההוסף תגובה
כאב כרוני בשכמההילי 12/05/2022 | 16:59לא פעילה גופנית ובפעילות יש החמרה הכאב כל הזמן באותו מקום מהבוקר עד הערב לא עברתי נפילות ותאונות סגנון עבודה מגוונת גמישההוסף תגובה
תשובת מומחה כאב כרוני בשכמה מר גבעון פלד 14/05/2022 | 21:30תודה על המענה. רק לחידוד: את מציינת כי הכאב באותה עוצמה בוקר עד ערב ובכל תנוחה גם הכאב באותה עוצמה: שכיבה, ישיבה, עמידה והליכה. האם אני מבין נכון?הוסף תגובה
כאב כרוני בשכמההילי 14/05/2022 | 22:20כן כל הזמן אותו דברהוסף תגובה
תשובת מומחה כאב כרוני בשכמה מר גבעון פלד 15/05/2022 | 10:03שבוע טוב. לרוב כאב קבוע מעיד על בעיה גרמית אך הזמן הרב שחלף בו את כואבת וכל הבדיקות שערכת עלולות להעיד כי למרות שזו בעיה ברקמה הרכה היא התקבעה. מציע לך לפנות לאיבחון וטיפול מתחום האיזון רקמות רכות או שיקום אורטופדי.מבוצע על ידי מטפלים שהוכשרו לכךהוסף תגובה
זכרון המח של כאב הילי 12/05/2022 | 17:15כאשר אנו חווים כאב לאורך זמן המערכת האוטונומית בונה תמונת כאב שמחזיקה כאב על מנת ליצצר כמה שפחות "רעש" במערכת. ראיתי תגובה זו אך איך משנים את זה???הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה זכרון המח של כאב מר גבעון פלד 14/05/2022 | 21:31שילוב של טיפול ברקמות רכות ופעילות גופנית לרוב מאפשרת שינוי של תפיסת הכאב במוחהוסף תגובה
כאבים בצלעות צד ימין יסמין 11/05/2022 | 22:28איך אפשר להקל על הכאבים . כנראה חטפתי מכה כשטיפסתי על מעקה ...וכבר כמה ימים טובים הכאב לא חולף. בגלל בעיות בקיבה לא יכולה לקחת משככים ..חוץ מלתת לזמן לעשות את שלו מה ניתן לעשות??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בצלעות צד ימין מר גבעון פלד 14/05/2022 | 21:27שימוש נכון בקרח וטיפול בקינזיוטייפ יכול להקל ולהאיץ את ההחלמה מהכאב. האם ביצעת צילום?הוסף תגובה
כאבי דקירה במותן ימין אחורי תמר 02/05/2022 | 15:06בת 43, מרגישה כאבים דמוי דקירות במותן ימין האחורי. הכאבים יכולים לנוע בין דקירות קלות ועד דקירות חזקות ומתמשכות של כחצי דקה כל דקירה. לעיתים הכאבים עלולים גם להעיר מתוך שינה. הכאבים באים והולכים ולא מלווים בכאבים אחרים ו/או חום. אין בעיה במתן שתן. יכולים להופיע במשך חודשיים רצוף ואז להיעלם כמו שבאו לתקופות של חודשים. חשוב לציין כי זה קיים אצלי (זוכרת) מגיל צעיר לפעמים נעלמים אפילו למספר שנים ואז חוזרים. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבי דקירה במותן ימין אחורי מר גבעון פלד 03/05/2022 | 13:11כאבים משתנים, בעוצמת ומיקום, מרביתם נובעים מרקמה רכה, רקמות חיבור ושרירים. ממליץ לך לגשת לאבחון וטיפול מתחום השיקום האורתופדי או הטרייר פוינטסהוסף תגובה
כמה זמן נמשך כאב ממכה יבשה בצלעות ימין גילה 30/04/2022 | 18:06כמה זמן נמשך כאב בצלעות ימין כתוצאה מנפילה על הצלעותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מכה בצלעות מר גבעון פלד 30/04/2022 | 21:53כאב כתוצאה ממכה בצלעות יכול לקחת גם כמה שבועות. ניתן לטפל עם קרח וקינזיוטייפהוסף תגובה
תגובה חריפה לקנאביס מורן 30/04/2022 | 18:03אני עם בקע בחוליה ובימים האחרונים עם כאבים חזקים. לקחתי מחבר שמן קנאביס בשם ג'אנגל דרימס T20 C4 שמתי 4 טיפות מתחת ללשון ומה שעבר עליי ב24 שעות אחרי זה הסיוט של חיי. אף פעם לא השתמשתי בסמים חוץ מעישון קנאביס שלא עשה לי רע. הייתי בהזיות, בחרדות, בכי תמרורים, רעידות, הזעות, שלשולים והרבה מאוד פחד. זה נשמע כמו משהו הגיוני? אולי רגישות גבוהה לחומרים הפעילים? כל טיפה מכילה: THC 6.4mg CBD 1.28 mgהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תגובה לקנאביס מר גבעון פלד 30/04/2022 | 21:52בפשטות... להתייעץ עם הרופא המטפל ולא לקחת על דעת עצמךהוסף תגובה
דורבן דורבן 28/04/2022 | 21:46שלום אני סובלת כשנה מדורבן בכף הרגל. עשיתי כ8 טיפולי דיקור סיני רפלקסולוגיה כ10 טיפולים. אין שינוי. יש לי כאבים חזקים. שמעתי על טיפול בגלי הלם. רוצה בבקשה חוות דעת לעניין זה, והיכן ניתן לטפל במקום מומלץ בירושלים. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה דורבן מר גבעון פלד 29/04/2022 | 10:25האם תוכלי בבקשה לתאר את הכאב במהלך היום? אם הוא משחק או קבוע כל הזמן, האם חזק יותר בבוקר שאת כמה ואחרי שעה נרגע.....הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיה
-
עיסוי רפואי
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
סומטי

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס