פורום טיפול בכאב - עמוד 13
אבנר מן
כאבים בחזה בצד שמאל סופיה רחמילביץ שרוני 08/01/2018 | 09:16היי בוקר טוב יש לי כאבים כבר עשרה חודשים בחזה בצד שמאל מקרין לי ליד שמאל כולל גב ושכמות לא יודעת מה לעשות מיואשת כבר מפריע ליום יום שלי לפעמים נשימות כבדות לא ניתן לנשום עד הסוף עשינו אקג תקין ברוך ה כל הבדיקות דם תקין מה ניתן לעשות ישמח לתשוב תודה רבה והמשך יום טובהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בחזה בצד שמאל מר גבעון פלד 09/01/2018 | 09:46אני מקבל המון פניות לגבי כאבי חזה בצד שמאל. לכולם זה מתקשר לבעיות לבביות. בכל מקרה בו יש כאבים יש לבצע בדיקות כפי שעשית לבירור אם אכן אין גורם משמעותי כגון בעיות לבביות אך לרוב המקור הוא שרירי. ישנם מספר שרירים בעיקר שריר המעלות, שעלולים לייצר כאבים דמויי בעיות לבביות כלומר הקרנות לחזה, ליד ולשכמה. אם אחרי הבדיקות האמורות אין מקור, ניתם לפנות למטפל מתחום השיקום האורטופדי ולרוב לאחר מספר טיפולים בודדים ניתן לאתר את המקור\ להוריד את הכאב ולהנחות אותך מה לעשות על מנת שלא יחזור.הוסף תגובה
כאבים בחזה למעלה וקוצר נשימב כבר חודשיםליז 09/04/2019 | 11:56הי אני ליז סובלת כבר כימעט חודשים מכאבים בחזהה וקוצר נשימה יש לצין שהכאבים לא מיתפשטים לידים אלה רק בבית החזה למעלה כאבים באופן יום יומי וקוצר נשימה באופן יום יומי קשה לי מאוד לתפקד ביום יום חלשה מאוד השמח אם ינתן מענה לבעיה עשיתי מלא בדיקות הכטל יצא תקין מחכה לאקו לב תודה לעונים חסרת אונים לגמרי מלא כספים על רופאים ולאף אחד אין תשובה לתת לבנתים אני סובלתהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי חזה וקוצר נשימה מר גבעון פלד 10/04/2019 | 13:27שלום ליז. אשמח לפרטים עלייך על מנת לנסות להבין ולעזור: גיל, גובה, משקל. בעיות רקע בעבר ובהווה סגנון עבודה האם היו תאונות בעבר או מקרים מחלה שיש לציין? האם הכאב בחזה מתגבר כאשר את הפעילות אפילו מתונה כמו הליכה של 10 דקות?הוסף תגובה
הילעז 19/04/2019 | 00:55הגובה שלי 1.57 מישקל שלי 50 הגילצשלי 42 אני עובדת כסיעת בחינוך מיוחד יש לצין שעברתי תאונת עבודה ב12/9 נחבלתי בראש ובכול חלקי הגוף האחורים. אני בדרך כלל אישה בריאה רק ה3 חודשים האחרונים החלו לי כאבים בבית החזה לא קשור לפעילות גם תוך כדי ישיבה או שכיבה יכול להיות כאב וגם בנוסף לזה קוצר נשימה שממש קשה לי להכניס אויר גם במשך כול היום והלילה השמח לתשובה ועזרה תודה רבה יש לצין שעשיתי גסטרו הכול תקין אקו לב הכול תקין דם צואה הכול תקיןהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי חזה וקוצר נשימה מר גבעון פלד 22/04/2019 | 11:08חד שמח. האם העבודה שלך מצריכה הרמת ילדים או פעילות פיזיזת אחרת? האם אחרי התאונה נוצר חשש, לחץ,חרדה ממנה?הוסף תגובה
חג שמחליז 23/04/2019 | 09:52הי כן העבודה שלע יחסית פיזית החלפות לקחת לשירותים להרים יש מעמסה פיזית בעבודהה ...וכן יכול להיות שיש קת לחץ נפשי כי עברתי הרבה מהתאונה וכול כאב לקחתי למקומות אחרים ומאוד חששתי לגבי וביוחד בקושי נשימה שפחדתי מאודדדהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי חזה וקוצר נשימה מר גבעון פלד 23/04/2019 | 11:44כלל התמונה מעידה על התכנות של בעיה הנובעת ממקור שרירי והטיפול בו נקרא שיקום אורטופדי. הוא מתבצע ידנית על ידי לחיצות על מרכזים עצביים ברקמת החיבור של השריר וניתן ליישום על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
ליזליז 02/05/2019 | 14:39אתה יכול להסביר לי בבקשה מזה בעיה אורגנית.ואם זה קשור לקוצר נשימה שלי שכבר חודשים אני ככה למי ליפנותת לאיזה בדיקה אולי כדי ליבדוק ממה הקוצר שקשה להכניס אויר כול היום? תודהה רבה על המענההוסף תגובה
תשובת מומחה קוצר נשימה מר גבעון פלד 02/05/2019 | 19:01תצטרכי לפרט מה נאמר לך...הוסף תגובה
ליזליז 02/05/2019 | 21:08לא נאמר לי כלוםם מנסה להבין ממה הקוצר נשימה הזה שבא לי ככה באמצע החיים חודשים רצופים מתוסכלת מאודד לא ישנה בלילות פשוט חסרת אונים...הרופא אומר לי לחצ נפשי ועומד על כך וזה ממש לא ניראה לי מיזה ביכלל מה אני עושה?הוסף תגובה
תשובת מומחה קוצר נשימה מר גבעון פלד 05/05/2019 | 10:50שלום ליז. דרך הפורום לא ניתן לטפל. ניתן לתת כיוונים כפי שעשיתית עבורך. מציע פשוט לגשת לאיבחון וטיפול כפי שהמלצתי לך. לא להתייאש ובטח לא לתת לעצמך להתדרדר רגשית ונפשית, אלא לגשת לטיפולהוסף תגובה
שאלהאן 25/07/2022 | 12:16האם הרמת ילדים יכולה להוביל לשריר תפוס בחזה?הוסף תגובה
תשובת מומחה הרמת ילדים מר גבעון פלד 27/07/2022 | 19:14בהחלט כן, אך זה לא אומר שזה מה שקרה היפוטטית... כן.הוסף תגובה
נקע חוזר בקרסול גם אחרי שנים. שניר 26/07/2022 | 04:42היי לפני 8 שנים נקעתי את הקרסול כמה וכמה פעמים... טוב עזבתי את הכדורגל בגלל זה .. חזרתי לשחק לפני שנה והכל היה טוב עד ששוב נקעתי את הקרסול המדובר ,אחרי 3 שבועות לשחק ו.. שוב הדאש לא היה ישר ובום עשיתי נקע שוב לאותו קרסול חחח תוך חודש וחצי 2 נקעים קפצתי מכאבים אבל אחרי הכל זה נקע קל בינוני לא צריך מיון וכ... ואני רק 5 ימים אחרי יכול לדרוך כמעט רגיל. לנושא יש לי שם בעייה , מה הטיפול שאני יכול לעשות+ מה אפשר לקנות אביזרים גם, על מנת שאני יכול יהיה לחזור לשחק נורמלי, אני מפחד לשחק בגלל הדבר הזה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נקע חוזר בקרסול גם אחרי שנים. מר גבעון פלד 27/07/2022 | 19:13נקע חוזר הוא תופעה מוכרת. הרצועות הקולוגניות המחזיקות את הנקע לא חוזרות למצב הראשוני ולכן נקע חוזר אפשרי ועלול להתרחש. יש לחזק נכון על ידי מאמן המכיר את הנושא את השרירים התומכים ונכון יהיה להשתמש בתחבושות אלסטיות מתאימות בעת משחק.הוסף תגובה
כאב נקודתי בגב שמאל עליון (לת) ניצן 23/07/2022 | 10:39לאחרונה אני מרגישה מידי פעם כאב חד ונקודתי בגב עליון מצד שמאל מרגיש כמו כאב פנימי ולא של השריר.. מידי פעם מרגישה גם צורך לקחת נשימות עמוקות.. מה זה יכול להיות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
כאב קשה לאחר בוטוקס יעל 16/07/2022 | 19:47שלום, יש לי מיגרנה 24/7 כל יום. הפעם הראשונה שקיבלתי בוטוקס למיגרנה הכאב החמיר לרמה 10 לשבועיים וחצי ולא יכלתי לעמוד בזה. בשגרה אני שמה כובע קרח הרבה למיגרנה אז הרופא אמר שאסור שבועיים אחרי כובע קרח או לעסות את המקום כדי שהחומר לא ינדוד. מה ניתו לעשות בפעם הבאה לאחר ההזרקה? האם עירויי משככי כאבים יעזרו? כי משככי כאבים בכדורים לא עזרו. ואם כן, אעלו עירויים כדאי לעשןת? או האם ישנם כדורים חזקים שאפשר לקחת לכאב? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מגרנות מר גבעון פלד 17/07/2022 | 15:47לא כל כך הבנתי . את הולכת לאותו טיפול שגרם להחמרה?הוסף תגובה
ההחמרהיעל 17/07/2022 | 21:05ההחמרה נמשכה שבועיים וחצי והרופא אמר שזה קורה לחלק מהאנשים עקב ההזרקה אבל שווה להמשיך שנה כדי לראות אם יעזור למיגרנה. תודההוסף תגובה
תשובת מומחה מיגרנות מר גבעון פלד 18/07/2022 | 16:31אם החלטת שאת מנסה את הטיפול, אז להמשיך על פי הנחיות הרופא המטפל וכנל עם השאלות לגבי הפחתת הכאב מאחר ויש לדעת רקע רפואיות, רגישויות ואת ההתאמה לטיפולהוסף תגובה
שימוש בכדור ליריקה חנה 14/07/2022 | 17:15שלום, כבר חודש וחצי סובלת נכאב בשוק הרגל ממקור עמוד שדרה מותני. הכאב בלילה עצום (בשכיבה) ובמהלך היום קשה ללכת מרחקים. ניסיתי אטופן וארקוקסיה לא עזר. תור למרפאת כאב לזריקת אפידורל בעוד כחודש. האם עד אז מומלץ לקחת כדורי ליריקה (אורטופד רשם לי) ובמקביל גם אמר שהכאב יכול לחלוף מעצמו תוך כדי דיקור ופיזותרפיה. כיצס יודעים מתמ להפסיק את הליריקה?? שהרי אם הכדור מכדא את הכאב איך אדע שהעת להפסיק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ליריקה מר גבעון פלד 15/07/2022 | 11:48האם הליריקה מפחיתה את הכאב?הוסף תגובה
כאבים בצד ימין של הצלעות חיים 11/07/2022 | 00:22שלום לפני כארבע שנים עברתי ביופסיה לכבד,מאז כאבים באזור הצלעות לאחר הבדיקה הכאב התעצם מאוד והרופא נתן לי זריקת וולטרן ,האם נפגע משהו ? מה עושים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בצד ימין של הצלעות מר גבעון פלד 12/07/2022 | 17:32מתואר זמן רב מאוד של כאבים. האם יש מעקב של הרופא המטפל? האם הכאב קבוע כל הזמן או משתנה במהלך היום או בשינוי יציבה?הוסף תגובה
גליה גליה 19/06/2022 | 15:09שלום רב.מזה 3 חודשים סובלת אני מזרמים חולשה וכאבים ביד שמאל.האורטופד שלח אותי לבדיקת emg ובה כתוב: בדיקת ncs תקינה. בבדיקת מחט סימני רדיקלופטיה c6 משמאל. איך אפשר לטפל? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה זרמים מר גבעון פלד 19/06/2022 | 16:03האם הזרמים משתנים במהלך היום או שקבועים באותה עוצמה?הוסף תגובה
זרמיםגליה 20/06/2022 | 10:58הזרמים ביד שמאל הם קבועים ולעיתים גובריםהוסף תגובה
תשובת מומחה זרמים מר גבעון פלד 22/06/2022 | 13:16אם הזרמים קבועים ולא משתנים רצוי לללחוץ ולמצוא את ההמקור... אולי צווארי אם הכאבים היו משתנים הייתי מציע לך פתרונות אחרים אך מאחר ואין ירידה של הכאב רק עליה חשוב למצוא את המקור. מציע דימות, צילום צווארי בהתאם להנחיות של הרופא המטפלהוסף תגובה
רותי רותי 21/06/2022 | 00:00היי דר, לא יודעת אם זה המקום הנכון , מקווה שכן. עקב כאבי שיניים חזקים התחלתי ליטול אדוויל , אקמול ובלילה טרמדקס במקביל לאנטיביוטיקה ... אני ממשיכה לקחת אוגמנטין אבל הפסקתי אחרי יומיים עם הטרמדקס, לקחתי את הטרמדקס בחמישי ובשישי בלילה . כבר יומיים אני חווה תשישות ועייפות ברמה של לא לקום מהמיטה יומיים חוסר תאבון קיצוני - האם זה מהטרמדקס? אם כן, איך ומתי זה אמור לעבור? נ.ב על מנת לנסות להפיג יותר את הכאב במקביל לנטילת הטרמדקס עישנתי קנאביס רפואי...עד אתמולהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים מר גבעון פלד 22/06/2022 | 13:13הי. את מתארת שימוש במספר משככים כולל אנטיביוטיקה זה יכול להפיל כל אדם ואינני מכיר כלום מעברך הרפואי. אכן הפסקה היא הפתרון אך הכל צריך להעשות בפיקוח של הרופא המטפל...הוסף תגובה
טיפול בכאב דור 18/06/2022 | 22:47שלום, הומלץ לי על ידי פסיכיאטר טיפול בלוסטרל (לאחר טיפול בציפרלקס עם השפעה נמוכה) 1. אני סובל מדיכאון קל, חרדה כללית וומחשבות טורדניות 2. בנוסף, אני סובל מnf1, פיברומאלגיה מה שגורם לכאבים עצביים, כאבי גב וגפיים, כאבי ראש ומיגרנות ועייפות האם טיפול בלוסטרל יכול לעזור גם בתסמיניים גופנים אלו? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול בכאב מר גבעון פלד 19/06/2022 | 16:03רצוי לחפש פורום תרופות.... זה לא המקום, מתנצלהוסף תגובה
טיפול בכאב אבי 18/06/2022 | 00:59שלום, האם סרנדה/לוסטרל יכולה להקל גם על כאבים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול בכאב מר גבעון פלד 18/06/2022 | 11:08תלוי במה והאם נכון לךהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
דמיון מודרך
-
הרפיית שרירים הדרגתית
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
פרופוקסיפן
-
נורטריפטילין
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
דיקור (אקופונקטורה)

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס