פורום טיפול בכאב - עמוד 24
אבנר מן
תחושת נימול צד שמאל בגוף זיו 12/06/2021 | 06:32שלום לפני כחצי שנה התחילו עקצוצי נימול בלשון ואצבעות כף יד ורגל שמאל עם הזמן זה התפשט לכל צד שמאל בפנים ..כתף שמאל עד כף היד כולל רעד והרגל מהברך ומטה עם אובדן תחושה וצליעה מחולשה .. עברתי בדיקות mri מוח ..צווארי..מותני ללא ממצאים אורטופדיים ונויירולוגיים . Emg תקין.בדיקות דם צילומי ראות ולב כולל אקו לב ואין ממצאים שמצביעים על התופעה לאן אפשר להמשיך מפה את הבדיקות ? האם נרופתיה זה משהו שכדאי לבדוק? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תחושות נימול מר גבעון פלד 13/06/2021 | 08:45על פי תאורה הייתי ממליץ קודם כל לסיים את כלל הבדיקות הנדרשות כולל החשש לנורופתיההוסף תגובה
כאבים בחזה צד ימין מירב 07/06/2021 | 16:41מזה כ3 שבועות יש לי כאב חד בצד ימין בצלעות, הכאבים התחילו אחרי אימון שעשיתי. הכאבים בזמן מאמץ/נשימה/מתיחה, מתיחה של יד ימין למעלה. אטופן כ10 ימים, עזר קצת, אבל הכאבים חזרו ועכשיו אני מרגישה אותם יותר למעלה ממש מאחורי עצם החזה. המקום כואב כשאני נוגעת. עשיתי צילום חזה וצילום ממוקד לצלעות ימין שיצאו תקינים מה עוד ניתן לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בחזה צד ימין מר גבעון פלד 08/06/2021 | 09:22תאורה תואם כאב ממקור של רקמה רכה, רקמת חיבור ו/או שריר. ממליץ לך לגשת לאבחון וטיפול מתחום של איזון רקמות רכות או שיקום אורתופדי. מתבצע על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
קושי בנשימה שני 31/05/2021 | 16:59לפני חודשיים חליתי בדלקת ריאות , מאז התחילו דקירות בחזה עם הזמן זה התדרדר ובנוסף התחיל לכאוב לי הגב . קושי בנשימות עמוקות עשיתי צילום חזה 3 פעמים ,א.ק.ג והכל תקין . אשמח להכוונה בנושא מזה יכול להיותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה קושי בנשימה מר גבעון פלד 02/06/2021 | 09:22בהתאם למה שציינת וזה חשוב שביצעת בדיקות וביקורות ממליץ לגשת לאבחון וטיפול מתחום הטרידר פוינטס או איזון רקמות רכות. נשמע שזה יעזור מתאורךהוסף תגובה
כאב בצלעות בעקבות מכה תמי 30/05/2021 | 18:05שלום. ביום שישי מעדתי וקיבלתי מכה בצלעות ובחזה ממשענות של כסאות מתקפלים. היום יום ראשון והכאב לא עבר.וטיפה החמיר. הוא מורגש עם הנשימה, עם פעולה של מאמץ, בהתעטדות וכד'. האם זה מצריך בדיקה? או שזה צפוי לכאוב כמה ימים? (הכאב הוא נסבל) אני מנקה ועקב כך מסיזה די הרבה את הגוף, גם מזיזה דברים. האם זה יכול לגרום נזק או החמרה? תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בצלעות בעקבות מכה מר גבעון פלד 31/05/2021 | 13:27לפי תאורך יכול להיות אפילו שיש סדק בצלעות. אם את רוצה לבדוק יש לבצע צילום. לגבי התנועתיות... רק לא להגיע לכאב חד לנוע בעדינות כל עוד הכאב קיים.הוסף תגובה
כאב בחזה Nola 27/05/2021 | 15:08שלום, בת 25, גובה 167, משקל 64, מבצעת פעילות גופנית 3-4 פעמים בשבוע. בשבועיים האחרונים הופיעו לי כאבים בחזה שמאל עם השפעה גם על הגב. הכאב מופיע בתנוחות מסוימות, בנגיעה באיזור, נשימה עמוקה. אין נפיחות או אודם באיזור. בוצע אקג פעמיים וצילום חזה שיצאו תקינים. אני מאוד מודאגת. אשמח להכוונההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בחזה מר גבעון פלד 30/05/2021 | 17:36על פי הנתונים, הבדיקות שתיארת והמידע כנראה שמדובר בנעילה של מערכות רקמה רכה על ידי טריגרים. ניתן לאיבחון וטיפול באמצעות שיקום אורטופיד או איזון רקמות רכותהוסף תגובה
תחושות עצביות קשות בכל הגוף רוסריו 12/05/2021 | 19:13שלום , בגפיה / רגליה של אחותי נמצאו שטפי דם באצבעות ומכאן נגשה לבדיקות התקשתה ללכת . נגשה לבדיקות ושם הבינה שמצב הרגליים שלה רע במיוחד בגלל זרימת דם לקויה מאוד . בהמשך ניגשת לכירורג כלי דם שמבשר לה כי חייבת לעבור ניתוח באבי העורקים בשל חסימה קשה . אחותי נחרדת "ונעלמת" מהמשך הטיפול בתקווה למצוא עזרה אלטרנטיבית כלשהי . משך שנתיים !!! ומצבה הרפואי מחמיר יותר ויותר , כאשר זרמים עצביים בכל גופה הולכים ומתעצמים ומכסים את כל גופה מהן סובלת אנושות מתחושות שריפה , לחץ , כאב , תפקוד לקוי - הליכה . לפני 1/2 שנה עברה את הניתוח המורכב בכלי הדם שלה בהצלחה . אך ההפרעה העצבית הקשה המרסקת את חייה נותרה . מבקש לדעת , האם ישנו קשר בין כלי הדם שלא טופלו בזמן לדאבוני, ובין המערכת העצבית שככל הנראה נפגעה / שינתה תפקודה הנורמלי . מחסור בחמצן לרקמות בשל חסימה בכלי דם , עלול לגרום נזק למערכת העצבית ?? תודה לעונים/תהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תחושות עצביות קשות מר גבעון פלד 12/05/2021 | 19:52השאלה לא ניתנת למענה ספציפי כל כך בקלות בגדול כן, ירידה של זרימת דם לאיבר גורמת נזק לאורך זמן. ספציפית לגבי אחותך מציע לגשת לקבלת מענה מקצועי פיזית אצל רופא עם כל המידע הרפואי הרלוונטי.הוסף תגובה
תודה על תגובתךרוסריו 13/05/2021 | 00:55היינו אצל נוירולוגים , ניורוכירוגים , רמאטולוגים , מרפאות כאב ועוד . ואף אושפזה ! כולם מכוונים לנפשי בלבד . סומטיזציה ! היות ואין ממצאים אורגניים לתלונותיה שאלת השאלות היא : האם חלילה לא יודעים לאבחן כראוי את בעיותיה , או מסיבה לא ברורה לא מעמיקים באבחנה ומכאן "קל" להם לומר נפשי ... ונשלחת לפסיכיאטרים ?? גם בנושא הנפשי מטופלת אגב , אך ללא שיפור במצבה לא יתכן שאחותי חידה רפואית נדירה שלא נראתה בעולם , עד כדי כך לא ?? תודה לך ,הוסף תגובה
תחושות עצביות , המשךרוסריו 13/05/2021 | 00:59היינו אצל נוירולוגים , ניורוכירוגים , רמאטולוגים , מרפאות כאב ועוד . ואף אושפזה ! כולם מכוונים לנפשי בלבד . סומטיזציה ! היות ואין ממצאים אורגניים לתלונותיה שאלת השאלות היא : האם חלילה לא יודעים לאבחן כראוי את בעיותיה , או מסיבה לא ברורה לא מעמיקים באבחנה ומכאן "קל" להם לומר נפשי ... ונשלחת לפסיכיאטרים ?? גם בנושא הנפשי מטופלת אגב , אך ללא שיפור במצבה . לא יתכן שאחותי חידה רפואית נדירה שלא נראתה מעולם , עד כדי כך לא ?? תודה לך ,הוסף תגובה
תשובת מומחה תחושות עצביות מר גבעון פלד 16/05/2021 | 11:15האם הכאבים והתחושות משנות במהלך היום?הוסף תגובה
כאברוסריו 16/05/2021 | 11:22לא ,הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב מר גבעון פלד 30/05/2021 | 17:35מתאורך לא אוכל להפנות אותך למשהו אחר למעט מה שהציעו לך...הוסף תגובה
כאבים בזמן התעטשות עידן 24/05/2021 | 22:57שלום לאחר התעטשות אני חווה כאבים חזקים מאוד שממש משביתים אותי ל20-30 שניות. הכאבים הם בכל הגוף. אציין שזה קורה רק בזמן התעטשות כחלק ממצב מחלתי (התקררות, שפעת וכו'), כלומר זה לא קורה לאחר התעטשות אקראית ביומיום. אשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך וכיצד ניתן לטפל. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בזמן התעטשות מר גבעון פלד 25/05/2021 | 13:39אשמח לנתוני גובה , גיל ומשקל בעיות רקע אם קיימות והאם בוצעו בדיקות שגרתיות בחצי השנה האחרונההוסף תגובה
נתוניםעידן 25/05/2021 | 23:01גיל - 43, גובה -168, משקל - 96. בוצעו בדיקות לאחרונה, כולן בנורמה.הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים בזמן התעטשות מר גבעון פלד 30/05/2021 | 17:34מתאורך אינני יכול לקבו משהו חד משמעית אך מעצם העניין שאין זה בשגרה, רק במקרי שפעת/התקררות יכול להיות שאתה מגיב בעוצמת יתר למקרים אלו אם ביום יום אין שום עניין והבדיקות תקינות...רק לעקוב אחרי זההוסף תגובה
כאב לאורך כל יד שמאל כבר כמעט שנה שרק מחריף שיר13 14/05/2021 | 16:10בת 27, לפני כשנה התפרצו לי כאבים בגוף שאובחנו כפיברומיאלגיה ולאחרונה גם אהרלס דנלוס. סמוך להתפרצות הכאבים לפני כשנה התקבע גם כאב כרוני נודד לאורך כל היד השמאלית. כתף, זרוע , כף יד, ואפילו אצבעות כפות היד. הכאב עם הזמן מחריף והוא 24/7 ללא הקלה. הייתי אצל אורטופדים, וחוץ מלהגיד לי שיש לי גמישות יתר ואולי תת פריקה בכתף, אין שום דבר שמסביר את הכאבים לאורך כל היד הזו. זה מאוד מגביל אותי ביום יום ואפילו מונע ממני לישון. עשיתי אולטרהסאונד כתף, רנטגן כתף, סיטי עמוד שדרה צווארי הכל יצא תקין. הכאב קבוע אך לעיתים יכול להגיע לעוצמות ממש גבוהות. אני לא מבינה למה אני ממשיכה לסבול מכאבים קשים כאלו ביד הזו ולאן עוד ניתן לפנות? מיואשת ....הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב לאורך יד שמאל מר גבעון פלד 16/05/2021 | 11:17זה מקרה שקשה לתת לו מענה בפורום. שילוב של פיברומיאלגיה עם כאב ספציפי שמציק. מציע לך לגשת לאבחון ואם יצא נכון לטיפול טריגיר פוינטס. חשוב שיהיה מטפל שעובד עדיןהוסף תגובה
כאב בצד שמאל בגב סהר 14/05/2021 | 05:00היי יש לי כבר יומים כאב בצד שמאל בגב מתחת לצלעות והוא מתגבר כאשר אני נושמת עמוק בת 22הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
סהרסהר 14/05/2021 | 11:44בת 22 שוקלת 45 1.53 מעשנתהוסף תגובה
כאב בבוהן רגל שמאל רן 09/05/2021 | 23:24חשוב לי לעדכן לא עושה פעילות ספורטיבית. הכאב בא והולך בקידמת הבוהן. כמו צריבה חזקה .ללא דלקת ללא חשד לציפורן חודרנית רופאמשפחה לא מצליח לעלות על הבעיה.תודה על המלצתך לטפל בבעיה זוהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בבוהן רגל שמאל מר גבעון פלד 10/05/2021 | 11:01ממליץ לך לעשות איבחון יציבתי... יכול להיות שיציבה לא נכונה גורמת לעומס ולבעיה.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פלדנקרייז
-
הרפיית שרירים הדרגתית
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
סומטי

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס