שאלה: אני בת 25. ההריון הראשון התקדם בסדר גמור, כל הבדיקות היו תקינות חוץ מהתוצאה בבדיקת חלבון עוברי שהיתה 1:43. בעקבות תוצאה זו נאלצתי לבצע ניקור מי שפיר בשבוע ה-21. באותו יום היו לי צירים, ירידת מים ופתיחה, שבעקבותיהם התרחשה לידה מוקדמת. התוצאות של בדיקת מי השפיר היו תקינות. לאחר כחודש עברתי אולטרסאונד והטכנאית אמרה לי שיש רושם שיש לי רחם דו-קרני. אף רופא שבדק אותי לפני ההריון ובמהלכו לא הבחין בזה. לאחר ההפלה התייעצתי עם הרבה רופאים שטענו כי ההפלה נגרמה כתוצאה מהניקור, ורק רופאה אחת טענה כי ההפלה התרחשה עקב רחם דו-קרני, והמליצה לבצע היסטרוסקופיה של הרחם. אני מתכוונת שוב להיכנס להריון אבל מאוד חוששת שהסיפור הזה יחזור על עצמו. האם רחם דו-קרני יכול לגרום להפלה? באמצעות איזו בדיקה ניתן לברר אם יש לי רחם דו-קרני? האם היסטרוסקופיה עלולה לגרום לסיבוכים כלשהם בעתיד?
שאלה: כיצד ממטפלים בפרוגריה?
שאלה: אני בן 15 וחצי. הבעיה שלי היא שאני הכי נמוך בשכבה שלי. הגובה שלי הוא 160 ס"מ. אני לא גובה, או שאני גובה ממש מעט. לכל החברים שלי היתה תקופה בה הם גבהו הרבה בזמן קצר, ורק אני לא גובה. רציתי לדעת אם יש דרכים להאיץ את הגדילה שלי, ואם כן, אילו דרכים
שאלה: בני מקבל נורדיטרופין בשל חוסר בהורמון גדילה שהתגלה, והוא מקבל תרופה זו במשך קרוב לחמש שנים. הוא נולד פג בשבוע ה-32 של ההריון. אם תרופה זו מגדילה את הסיכוי לחלות בסוכרת, מה עלי לעשות? האם להמשיך את מתן התרופה או להפסיקו? גובהי 1.50 מ' וגובה אביו 1.70.