פורום פסיכותרפיה - עמוד 4
הדרך של רונית תעסוקה: 2023-2024 ועד היום ספקית משרד הבטחון ומרכז חוסן עד היום ומתנדבת בתחילת המלחמה עם מתחם מפונים. 2014-2024 ועד היום עצמאית, בעלת מרכז לפסיכותרפיה אינטגרטיבית וטיפול בחרדה טראומה וטראומה מורכבת התמכרויות וחולי כרוני. 2003-2015 - עובדת סוציאלית במרכז הרפואי ע"ש א. וולפסון, תפקידים: מרכזת אלימות במשפחה ותקיפות מיניות, וועדות להפסקת הריון, מרפאת סוכרת נעורים ומבוגרים, מרפאה בריאטרית- כולל העברת סדנאות תמיכה בתוך ומחוץ לביה"ח למבוגרים וילדים וטיפול בהפרעות אכילה. טיפול נמרץ ילדים. בעבר: התפתחות הילד, מחלקה פנימית, מחלקת נשים ואם ועובר ומרפאת מג"ן (מטבולית גנטית נוירולוגית - ילדים), וכן כחלק מדרישת התפקיד פעילה בכוננויות בהם עובדת במרכז לנפגעות תקיפה מינית של ביה"ח, ילדים בסיכון, טראומות, אירועים רבי נפגעים, אבל פתאומי ועוד. 2013 - קבלת תעודת הכרה משרד הבריאות ועדה לאלימות במשפחה. מחקר בתחום המצב הנפשי של חולי סוכרת. 2010-2023 ועד היום- מלמדת NLP CBT MINDFULNESS ודימיון מודרך 2012-2023 ועד היום קליניקה פרטית- טיפול בעיקר בהפרעות אלמ״ב חרדות וטראומות. 2010-2011 - מדריכה סטודנטים לעבודה סוציאלית מכללת תל-חי. 2008-2010 – מדריכה סטודנטים לעבודה סוציאלית אוניברסיטה ת"א 2002-2003 – עובדת סוציאלית במרכז הרפואי סוראסקי מחלקה פנימית 2001-2002 עובדת סוציאלית בשירות למען הילד, איחוד משפחות פליטים, Brent Children Social Services, Wembley, London, England 2000-2001 עובדת סוציאלית במרכז הרפואי ע"ש א. וולפסון מחלקות: פנימית, א.א.ג, אורולוגיה, עיניים, סוכרת, וכן כחלק מהתפקיד פעילה בכוננויות בהם עובדת במרכז לנפגעות תקיפה מינית של ביה"ח, אלימות במשפחה, ילדים בסיכון, טראומות, אבל פתאומי ועוד.
,תרופות יעלי 05/10/2015 | 21:53שלום! תגיד לי בבקשה איזו תרופות מרגיעות חזקות יש? שגם גורמים לשינה ולא מקבוצת פסיכוטרופים. עם מינימום תופעות לוואי ( אפשר שלא יהיו בסל). תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תרופות ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 06/10/2015 | 04:59ליעילי שלום, פורומים באינטרנט לא נועדות לתת טיפול תרופתי. באופן עקרוני יש סתירה פנימית בבקשה שלך כי תרופות "חזקות" לרוב גורמות ליותר תופעות לוואי מאשר תרופות "לא חזקות". ותרופות הרגעה לפי הגדרה פועלות על המח ולכן נחשבים לפסיכוטרופיות. לבקש תרופת הרגעה לא פסיכותרופית זה כמו לבקש תרופה נגד סוכרת שלא תעבוד על מעגל הסוכר בדם. אז... אנא פני לרופא ותתייעצי איתו ושתרגישי טוב כמה שיותר מהר ועם כמה שפחות תופעות לוואי!הוסף תגובה
שאלה לגבי התנדבות שרית 12/08/2015 | 19:55יש לי שאלה דומה אבל בקשר להתנדבות.אני מתנדבת חודשיים במועדון לקשישים בצפון הארץ.ולפני כמה ימים אמרתי למנהל של המקום שאני רוצה להפסיק להתנדב.אני חתמתי על ביטוח והמנהל אמר לי להתקשר עוד כמה ימים לאחראית על המתנדבים כדי להגיד לה את זה.רציתי לדעת האם מחייבים להישאר בהתנדבות? כי אני בחרדה מה יהיה אם היא תחייב אותי? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שאלה לגבי התנדבות ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 13/08/2015 | 14:24לשרית שלום, אני מתנצל, אך לא הבנתי מה את שואלת או כיצד הנושא שלך קשור לפורום פסיכותרפיה, איך אפשר להכריח מישהו להתנדב בכלל? אנא פרטי יותר מה מטריד אותךהוסף תגובה
בקשר להתנדבותשרית 13/08/2015 | 14:44מה שקורה חתמתי על ביטוח,במקום ההתנדבות,והמנהל פשוט ביקש שאתקשר לאחראית של המתנדבים להגיד לה שאני רוצה לעזוב.בגלל שחתמתי אני מפחדת איך היא תגיב,או שהיא תגיד לי שאני מחוייבת להישאר,ואני אגיד לך בכללי אני סובלת ממחשבות אובססיביות שליליות.כול דבר אני לוקחת שלילי.אז מה שבאמת חשוב לי בפורום פסיכותרפיה זה איך להתגבר על המחשבות האלה? אני מודה לך.הוסף תגובה
תשובת מומחה בקר להתנדבות ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 13/08/2015 | 20:58לשאלתך יש היבט משפטי שאין לי כל מושג לגביו. לגבי המחשבות, אני מציע לך להחליט שתחשבי אותם רק שעה כל יום ותעשה את זה על ידי כתיבה, לא בראש, אלא עם נייר ועיפרון, אולי זה יראה לך שיש מידע רבה של הגזמה בדאגה שלך. הקדישי במשך כמה ימים שעה (60 דקות) ותכריחי את עצמך באותו הזמן לכתוב דברים סביב לדאגה הקשורה להתנדבות. אם במשך היום תותקפי דאגה, הגידי לעצמך שאת המחשבות האלה מותר לחשוב אותן בשה הייעודההוסף תגובה
תשובה שאולי תרגיע אותךכפיר 27/09/2015 | 14:37היי לי יש מעט ידע בנושא כי אני אכן התנדבתי בדיוק בתחום של ריכוז מתנדבים(בכפוף לרכזת שכירה). בארגונים גדולים ביטוח לאומי מבטח את המתנדבים ובארגונים קטנים יש גורם ביטוחי אחר. לאף אחד אין זכות להכריח אותך להתנדב למרות שכיביכול חתמת על תקופת התחייבות לארגון, אני מכיר מצבים שמתנדבים פרשו לאחר מספר חודשים ולעתים מספר שבועות בגלל מרכיבים של חוסר התאמה והתפרקות רגשית שלטובתם ולטובת הארגון היה עדיף שההתנדבות תיפסק. אבל, מהרגע שאת מפסיקה להתנדב חייבים להודיע באופן מסודר לגורם המבטח שיפסיק את הביטוח עבורך או לפחות לתעד את התאריך בו הפסקת להתנדב, זה קשור שאם מחר תהיה חס וחלילה תאונה , לא תוכלי להיות זכאית להגנה של הביטוח שניתן לך כמתנדבת וגם שלא תוכלי לתבוע את הארגון. בדיוק כמו במקום עבודה, אגב. ייתכן שהמנהל מבקש שתשוחחי עם רכזת המתנדבים כי אולי הוא רוצה שהיא תעשה ניסיון נוסף לשכנעך להישאר או אפילו למצוא לך מקום או זמן יותר גמיש על מנת למצות את התרומה שלך לארגון . שיחה זו חשובה גם לך וגם לה משום שרק כך היא לומדת מה הסיבות שבגללן מתנדבים נושרים או מסיימים את פעילותם. לעתים יש בארגונים מסויימים טווח מסויים של חיי המתנדב שמגיע שלב שהוא "עייף" וזקוק להפסקה או לפרידה וזה לגמרי בסדר.הוסף תגובה
אני ממש מודה לך כפירשרית 01/10/2015 | 11:37זה בסדר,דיברתי עם אחראית המתנדבים,שיהיה לך חג שמח.הוסף תגובה
בדידות חברתית עמית 19/09/2015 | 10:44שאלה חשובה מה עושים עם בדידות חברתית? מה עושים כדי להתמודד? גמר חתימה טובה,תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה בדידות חברתית ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 19/09/2015 | 12:26לעמית שלום, תודה שפנית לפורום. זאת שאלה מורכבת מדי כדי לתת תשובה פשוטה. יש להבדיל קודם כל האם מדובר על היותך בודד או שיש לך תחושה של בדידות, למרות היותך בקשר עם אנשים. אם מדובר על תחושת בדידות: זאת בעיה נפשית עמוקה, שרק טיפול נפשי מושך יכול לעזור לשנות. אם מדובר על היותך בודד, דהיינו שיש לך מעט קשרים חברתיים, אז השאלה הראשונה שליך לשאות היא מדוע, מה הסיבות לכך שאין לך קשרים חברתיים. הפתרון המעשי יהיה קשור למהות התשובה שתיתן לשאלה מדוע אין לך קשרים חברתיים מספיקים או מספקים. התשובה יכולה להיות חרדה חברתית, או בעיות מעשיות בחיים (גיל, מקום מגורים, סבות אחרות) או בעיות רגשיות הקשורות לזוגיות או כדומה. אז התחל בלהגדיר מהי הבעיה, זה ייתן לך קצה חוט להתחיל למצוא את הפתרוןהוסף תגובה
תודה רבה על תשובתך המהירהעמית 19/09/2015 | 12:42אני יעבוד על עצמי,שתהיה לך גמר חתימה טובה.הוסף תגובה
מחשבות שליליות ורד 17/09/2015 | 08:56אני מרגישה בזמן האחרון בדידות ודיכאון.זה קרה לי מאז הפרידה מאקס שלי.אני יושבת בבית ומתעסקת עם מחשבות שליליות.מה עושים כדי להיפטר מזה? תודה לך,וגמר חתימה טובה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מחשבות שליליות ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 17/09/2015 | 20:25לורד שלום, תודה שפנית לפורום. מצב דיכאוני עם מחשבות שליליות זהו סימפטום שיכול להגיב לשיטת ה- CBT. את יכולה למצוא חומר רב ברשת כיצד לבדוק את המחשבות. גם באתר של מרפאת הבטים בארוץ היוטיוב יכולה לראות סידרה של הרצאות על "טעויות החשיבה". מומלץ גם לקרוא ספר של דיויד בורנס בשם "בוחרים להרגיש טוב". באתר ש מרפאת היבטים תוכלי גם לקבל הדרכה על תכניות לטיפול עצמי (בתשלום) ובודאי תוכלי להיעזר גם על ידי התיעצות עם איש מקצוע. מרכיב נוסף של תכנית עזרה עצמית לשיפור מצב הרוח זה פעילות גופנית מוגברת. הרגישי טובהוסף תגובה
לא יודע מה לעשות כבר g 09/09/2015 | 15:47מה זה אלוהים? מה הקשר בין אלוהים לדת? האם אני חייב להיות דתי בשביל להאמין באלוהים? האם אני חייב להיות דתי ולקיים תרי"ג מצוות בשביל להאמין שקיים בורא לעולם? לא מאמין בכלום, מיואש, העולם הזה מבלבל, פעם אני קורא על הדת ועל ה', ואז מקבל חיזוק, ואז אומר שוב "אז אם זה ככה, למה כולם לא מאמינים? ויש אתאיסטים?" ואז הולך לקרוא על אתאיזם, וגם אומר שזה לא מוחלט, ויש צד אחר, כול היום אני בבלבולים, לא יודע במה להאמין, אין לי כוח לכלום, אין לי שאיפות, האם הבעיה שלי היא רוחנית? דתית? נפשית? פסיכיאטרית? האם הכול בעצם זה אותו דבר? לא יודע כבר מה יעשה אותי מאושר, כסף, משמעות בחיים, לא מאמין בכלום, אין לי דרך, כול דבר שאומרים לי, או דרך שאומרים לי ללכת בה, אני ישר מביע ניגוד של "מה לא טוב בדרך הזאת", ושיש עוד דרכים.. וזאת לא הדרך הכי טובה ללכת בה.. זאת לא ה"אמת המוחלטת", ואז אומרים שלי שאין דבר כזה "אמת מוחלטת", וצריך לבחור, וכול אחד בדרך שלו, אז מאיפה אני אקבל את העוגן שלי? איך אני יודע איזו דרך הכי טובה בשבילי ללכת בה? מאיפה אני מתחיל? אין לי ביטחון, אין משמעות בחיים.. הכול מעורפל, הכול סימני שאלה, איפה אני אמור לחפש את האמת שלי? לקלף את הקליפות שמעליי, להגיע לגרעין הפנימי שלי, האם להתחיל ללמוד קבלה? לפעמים אני סתם מוצא את עצמי קונה דברים חומריים בשביל למלא איזה ריק ריגשי.. שמתמלא ברגע ואז שוב חוזר להיות ריק.. פעם הייתי הולך לשיעורי תורה, שם היה לי קצת מעניין וכיף, ואז הפסקתי, כי אוליי הכל "פסיכולוגי", ומספיק להיות בן אדם טוב, ולא צריך להיות "דתי".. אבל אז אני שואל את עצמי מה זה להיות בן אדם טוב? מה זה טוב בכלל? מי ידריך אותי? מי הבן אדם המושלם ששווה לקחת ממנו דוגמא? מצד אחד אני אוהב את החיפוש והשאלות האלה.. כי אומרים שעצם החיפוש זה כבר המציאה, מצד שני זה מתסכל, שוחק ומייאש אותי.. :\ אני גרוע בלהתמיד בדברים.. לא יודע מה לעשות כבר אין לי כוח אפילו להתחיל לחפש, לחקור, להגיע להאמת, מיואש מלכתחילה..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה לא יודע מה לעשות כבר ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 09/09/2015 | 17:50ל- G שלום, תודה שפנית לפורום, נראה שיש לך בעיות זהות לא פטורות . אתה מעלה שאלות פילוסופיות חשובות, שקרוב לודאי שאין להם פתרון מוחלט. מהטקסט נראה שאתה עוסק בשאלות האלה, שברמה כזאו או אחרת מעסיקים כל אדם, בצורה מאד אינטנסיבית, אולי אפילו קצת כפייתית. ברור שאין לי תשובות לגופו של העניין לשאלות שאתה מעלה, אך אם אתה שואל מה יכול לעזור לך לנהל את העיסוק בשאלות אלו יותר יעיל הייתי יכול להציע לך אחד משתי אפשרויות: 1) לפנות לייעוץ פילוסופי. פרטים על כך תוכל למצוא בארגון המכונה "האקרופוליס החדשה" - http://www.newacropolis.org.il/ - או 2) לפנות לטיפול פסיכולוגי מסוג CBT, לא כדי שיענו לך על השאלות, אלא כדי שתוכל לחשוב על דרכים יעילות יותר של ניהול השאלות.הוסף תגובה
איך לשחרר את העבר אלמונית 09/09/2015 | 10:11שנה טובה לך. עברתי חיים עשירים לא קלים בעבר מבחינה זוגית וחברתית.אני בתוך תוכי מאוד חברותית,ואוהבת את החיים.אבל יש לי בעיה שאני כל הזמן תקועה במה שעברתי,למרות שזה היה מזמן.כיום אני מרגישה די בדידות בחיי,והייתי רוצה לשנות את זה,השאלה שרציתי לשאול איך אני יכולה לשחרר את עצמי מהעבר ולהתחיל חיים חדשים בעזרה עצמית תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
אשמח לתשובה מהירהאלמונית 09/09/2015 | 11:19תודה לך,ושנה טובה.הוסף תגובה
כאב בגלל חוסר זוגיות גלית 02/09/2015 | 21:45שלום. מאז שנפרדתי מאקס שלי אני מרגישה בדידות בזוגיות.אני מאוהבת במישהו אחר אבל לצערי האהבה לא תתממש.אני מרגישה כאב וחוסר אונים בגלל חוסר באהבה וזוגיות ורציתי לדעת איך אפשר להתגבר על הכאב? תודה ושנה טובה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בגלל חוסר זוגיות ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 05/09/2015 | 20:54לגלית שלום ותודה שפנית לפורום. אין ספק שזוגיות יכולה להיות חוויה מאד חשובה בחיים ואולי מרכזית, יחד עם זאת יש תופעות בחיים שכאשר רוצים יותר מדי זה דווקא לא מגיע. אני לא יודע מה ההיסטוריה שלך עם זוגיות, אך ההמלצות הכלליות בתחום הן: 1) כדי להחזיק זוגיות לאורך זמן, חשוב ללמוד לחיות לבד ולא לראות בבן הזוג כחלק בלתי נפרד מאיתנו. אם אנחנו מוסרים את המסר "אני לא מסוגל בלעדיך" (מעבר לעצם ההתאבות שמרגישה כך) זהו מסר שעלול להרתיע בני ובנות זוג. מעבר לכך, אם קיימת בעיה ספציפית בתקשורת הזוגית או במיומנויות ניהול זוגיות ו/או מיניות, עליך להגדיר את הקשיים ולחשוב על דרכים להתגבר עליהן בעזרה עצמית, בעזרת חברים או חברות או בעזרה מקצועית. והכי חשוב המשיכי לנהל חיים מלאים וחיי חברה מלאים, אפילו שכעת אין זוגיות.הוסף תגובה
שיפור מצב הרוח לימור 29/08/2015 | 21:42שלום רב. בזמן האחרון אני סובלת ממצב רוח ירוד,אני בת 45 עברתי איזה שהוא משבר ואני רוצה לחזור להתלהבות לקום כל בוקר עם חיוך.אשמח עם תייעץ לי איך אוכל לשפר את מצב הרוח שלי בלי טיפול נפשי כרגע.אני מאוד מודה לך שבוע נפלא.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שיפור מצב הרוח ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 30/08/2015 | 08:43מצב הרוח הוא משתנה ביולוגי ביסודו, כמו טונוס בשרירים, אבל אנו יכולים להשפיע עליו בצורה מסוימת על ידי פעילות. חשוב שתקבעי סדר יום נעים עם פעילויות מגוונות שאת נהנית מהן. חשוב פעילות חברתית מהנה, פעילות גופנית, מפגשים חברתיים מהנים. אם את אוהבת מוזיקה וריקודים, זה מאד יכול להטעין את הנפש. אם מטרתך היא שיפור מצב הרוח, החליטי שאת הולכת לעבוד על הנאה, במידת האפשר ומבלי להזניח את יתר חובותיך. אם את רוצה להיעזר על ידי קריאת חומר, מומלץ מאד ספר של דייויד בורנס "בוחרים להרגיש טוב" בהוצאת מכון פסגות.הוסף תגובה
תודה רבהלימור 30/08/2015 | 10:48תודה על העזרה,זה הקל עלי אני מאחלת לך שבוע נפלא.הוסף תגובה
חרדות וחששות. דנה 11/08/2015 | 11:36שלום דוקטור.החלטתי היום לעזוב את העבודה עקב בעיה בריאותית.הבוס שלי חוזר רק ביום ראשון מחופש.בינתיים אמרתי למזכירה,והיא ביקשה שאדבר עם המנהל ביום ראשון.יש לי חששות מה הוא יגיד,איך הוא יגיב ונכנסתי לחרדה עקב זה.רציתי לשאול מה אני יכולה לעשות עם החששות איך הוא יגיב,ומה עושים עם חרדה.תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חרדות וחששות ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 11/08/2015 | 15:25קודם כל שתיהי בריאה מבחינת הבעיה הבריאותית. אחרי זה זיכרי שחששות וחרדות הן רק מחשבות ולאו דווקא עובדות. אני מציע שתשבי עם אדם קרוב ותעשי משחקי תפקיד כיצד את מודיעה למנהל ושאותו אדם יחשק כל מיני אפשרויות מלהיות קשוח וכועס ועד להיות מבין ותומךהוסף תגובה
שאלה לימור 07/08/2015 | 15:43שלום לך.כבר שנתיים שאני לא מטופלת בשום מסגרת פסיכיאטרית ואין לי סל שיקום.שאלתי היא אם אני לא מטופלת כרגע ואין לי סל שיקום כי אני מבינה שסל שיקום תקף לשנה.האם אני עדיין יכולה ללכת למועדון חברתי במסגרת התחום הנפשי בלי סל שיקום וטיפול?אגב אני כן מקבלת ביטוח לאומי.אשמח לתשובתך,שבת שלום תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שאלה ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 09/08/2015 | 16:53את צודקת, סל השיקום לא תקף, כדי לחדשו, עליך ללכת לטיפול, רצוי בשירות הציבורי ואז העו"ס של המסגרת שבה תטופלי תוכל להסדיר חידוש הזכאות, אפילו בלי ועדה נוספת. ממלא חשוב שאדם הסובל מבעיות כמו שאת מתארת, יהיה באיזה שהוא סוג של מעקב. היום לאחר כניסת הרפואמה בבריאות הנפש לתוקף, עליך לקבל הפניה מרופא המשפחה, אי אפשר כבר לפנות ישירות למסקרת פסיכיאטרית, אלא בהפניה של קופת החולים שלךהוסף תגובה
המשךלימור 09/08/2015 | 18:37זאת אומרת כדי ללכת לטיפול אני צריכה לפנות לרופאת משפחה? בלי ללכת לרופאת משפחה אני לא יכולה לקבל טיפול? תודה.הוסף תגובה
שכחתי לשאוללימור 09/08/2015 | 18:39למה אתה מתכוון ללכת לטיפול בשירות ציבורי? תודה רבה על תשובתך.הוסף תגובה
תשובת מומחה שאלה ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי 09/08/2015 | 22:02בשירות הציבורי לא, על פי הרפורמה את חייבת הפניה- טופס 17 מרופא המשפחה. בשירות הפרטי בודאי שאת לא צריכה הפניה מאף אחד.הוסף תגובה
תודה רבה לךלימור 09/08/2015 | 22:46שבוע נפלא.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
חרדה, הפרעת חרדה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיה
-
טיפול בהתקפי חרדה
-
שיקום תעסוקתי
מונחים קשורים
-
סומטי
-
מיינדפולנס

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סיניתפורוםרפלקסולוגיה
בפורום רפלקסולוגיה ניתן להתייעץ עם גב' צילה סמל רצון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפלקסולוגיהפורוםטיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה
בפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה ניתן להתייעץ עם צוות המומחים של מכון נוירואקטיב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, ...

אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
צילה סמל רצון
נוירואקטיב - טיפול נוירופידבק ללא תרופות ב-ADHD, חרדה וקשב