פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 23
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר מוני פרידמן, מומחה לכירורגיה, בעשור האחרון ד"ר פרידמן מעודד את החזון שלו, ומחזיק בקליניקת בוטיק פרטית בתחום הרפואה האסתטית בברודצקי 43 רמת אביב, תל אביב.
בעברו, ד"ר מוני פרידמן שימש ככירורג בכיר במחלקת כירורגיה א', בית חולים אסף הרופא, מכבי שרותי בריאות ואסותא.
בשירותו הצבאי, שירת כרב סרן בחייל הרפואה ועדיין מתנדב בוועדות רפואיות של יחידות שדה.
במרפאה של דוקטור מוני פרידמן ניתן למצוא טיפולים אסתטיים - טיפולי הזרקות, בוטוקס, הסרת נגעים בלייזר וכמובן דגל המרפאה – מכשור ייחודי ובלעדי לטיפולים אסתטיים ברמה המתקדמת והגבוהה בעולם.
ד"ר פרידמן להשתמש ולהביא למרפאתו אך ורק ציוד משוכלל וייחודי מהטובים ביותר בעולם, אשר קיבל את כל האישורים הרפואיים הנדרשים ועשוי מהחומרים האיכותיים ביותר. ביחד עם הניסיון הרב והבקיאות המקצועית, התוצאה היא טיפולים בטוחים לחלוטין עם דגש על המראה הטבעי והתוצאות האולטימטיביות.
דגש נוסף הוא יושרה: ד"ר מוני פרידמן מספק לכל המטופלות והמטופלים חוות דעת אובייקטיבית לגבי הצורך בטיפול והכדאיות שלו, ומציע רק הליכים שהוא בטוח שיספקו את הפתרון האופטימלי.
-
בצקות לאחר מילוי שקעי עיניים
רינת 19/04/2023 | 14:55שלום האם עיסוי לימפטי יכול לעזור במקרה הנ"ל או שעדיף להימנע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מסז לימפטי
ד"ר מוני פרידמן 20/04/2023 | 18:59מהניסיון שלי במידה מינימלית עם בכלל. אפשר לנסותהוסף תגובה
-
בצקות
רינת 28/04/2023 | 20:57אז מה כן יכול לעזור במקרה של בצקת, חוץ מהמסה? האם מריחה של משחה עם סטרואידים נקודתית יכולה לעזור? האם בצקת יכולה לעבור מעצמה, מתישהו? או שזה לכל החיים אם לא מתערבים איכשהו?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בצקת תחת העיניים
ד"ר מוני פרידמן 28/04/2023 | 21:12אם הבצקת מינימלית אז אפשר לנסות טיפול בסטרואידים מקומי. לרוב זה חוזר לאחר סיום הטיפול. בצקת תחת העינים עלולה להמשך שנים. אני לא מכיר שום טיפול יעיל מספיק לבצקות חוץ מהמסה. אפשר לנסות אמפולות של היאלורונידז במריחה מקומית אם את חוששת מהזרקה לאזור.הוסף תגובה
-
בצקות
רינת 29/04/2023 | 11:00תודה. כלומר, הבצקת תיעלם רק כשהחומצה ההיאלרונית תיעלם? אם כך, חוץ מאמפולות היאלרונידאז, האם יש דרך לזרז את פירוק החומצה? עיסוי חיצוני? חום? כל דבר שיזרז את פירוק החומר שהוזרק.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 29/04/2023 | 11:07גלי רדיו כגון מורפאוס עשוי לעזור. אולי גם טיפולים פחות אגרסיביים של גלי רדיו. אין לי ניסיון ואין מחקרים רציניים על היעילות .את יכולה לנסות כל דבר ,בעדינות כמובן כי העור באזור העפעף התחתון מאוד עדיןהוסף תגובה
-
בצקת
רינת 08/05/2023 | 10:58רק כדי שאהיה בטוחה שהבנתי נכון, אם הבצקת מינימלית ומורחים משחת סטרואידים, לאחר סיום השימוש הבצקת כנראה תחזור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סטרואידים
ד"ר מוני פרידמן 08/05/2023 | 13:59לסטרואידים יש לפעמים אפקט של ריבאונד. בהתחלה זה מפחית וברגע שאתה מפסיק זה חוזר להתחלה. אם יש בצקת מינימלית אז שווה אולי תקופה של 10 ימים. יש גם השפעה מקומית של המשחההוסף תגובה
-
-
בוטוקס בסנטר
אנו ימ ית 06/05/2023 | 20:57היי, לפני כשבוע הזורק לי בוטוקס בסנטר על מנת לטשטש מעט את הסנטר הבולט שלי. מאתמול התחלתי לשים לב שהחיוך שלי נפגע, מעט עקום וכי כשפה נכנסת פנימה כאשר אני מחייכת. החיוך נפגע עד כדי כך שאני מתהיישת בזה בפומבי וצריכה להסתיר את הפנים. רציתי לדעת מה אפשר לעשות? העם זה יעבור בזמן הקרוב או ניתן לזרז את התהליך? בעוד כחודש אני מתחתנת וממש לא מצליחה לחייך תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בוטוליניום לסנטר
ד"ר מוני פרידמן 06/05/2023 | 21:38מטרת הזריקה לסנטר היא להפחית את הכיווץ של השרירים ולמעשה להאריך אותו. במידה והחומר זלג לשרירים אחרים ההרפיה עלולה לגרום לקושי במשיכת קצוות השפה אשר גורם למעשה שינוי מסוים בחיוך. התוצאות של החומר מתקבעות עד שבועיים מההזרקה ואולי משהו ישתפר. לצערי אני לא איש בשורות, אין ממש דרך לזרז כי זה תהליך ביולוגי של התחדשות התאים. יתכן ויכול שיפור תוך מספר שבועותהוסף תגובה
-
בוטוקס בסנטר
אנונימית 06/05/2023 | 22:55האם כדאי לשים קומפרסים באיזור? קרמים? פעילות גופנית? כל הפרצוף שלי התעוות ואני ממש אובדת עצות חייבת לדעת אם המצב הולך להשתפר בחודש הקרוב..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 06/05/2023 | 23:08תנסי להפעיל את השרירים ולחייך כמה שיותר. יש כאלה שממליצים על גירוי חשמלי עם הידית של מברשת שיניים חשמלית. יש להניח את הידית על הסנטר. לא ברור כמה זה עוזר . פעילות גופנית תמיד מומלצת.הוסף תגובה
-
-
עיניים ובוטוקס
סיגל 02/05/2023 | 17:59אני בעלת קוצר ראייה מאד גבוה והסטורית קרעים ברשתית תיקוני לייזר בשתי העיניים והזרקת גז ויטרקטומיה בעקבות קרעים ברשתית לפני מספר שנים - האם הזרקת בוטוקס במצח עשויה לסכן את בריאות העיניים שלי ? בתודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 02/05/2023 | 19:21אין בעיה להזריק. לקחת בחשבון שזה יכול ליצור כבדות על הגבות ותחושת עיפות בהתחלה. זה קשור לשרירי המצח ולא לעינייםהוסף תגובה
-
-
המסת חומצה
מרי 02/05/2023 | 00:48למה יש נטיה להימנע או פחות העדפה של הרופאים (לפחות לתחושתי) להשתמש בחומר שממיס חומצה הילאןרנית?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
את צודקת
ד"ר מוני פרידמן 02/05/2023 | 08:15זה נכון שיש פחד ורתיעה משימוש בהיאלז הקרב חלק מהופאים. רק לשליש מהרופאים יש היאלורונידז בקליניקה למרות שזאת תרופת חובה. היו מספר מקרים בודדים של אלרגיות וגם בספרות מדווחים מקרים בודדים כמו לכל תרופה אחרת . יש רופאים צעירים שלא מודעים מספיק לסכנות של ההזרקות, יש רופאי אסתטיקה שמאמינים שלהם לא יהיו סיבוכים של חסימת כלי דם בהזרקה. רוב הרופאים שאני מכיר מחזיקים ומשתמשים בהיאלז.לדעתי השימוש בהיאלז חשוב לא רק לסיבוכים, אלה גם לתופעות לוואי של טיפול בבצקות תחת העינים והמסת גושים באזורים אחרים של הפנים.הוסף תגובה
-
-
אמפולות היאלרונידאז
מירי 01/05/2023 | 13:39שלום 3 חודשים לאחר הזרקת ח. היאלרונית בשקעי עיניים. הזרקה כושלת. האם אמפולות היאלרונידאז במריחה חיצונית יעילות בהמסת החומצה? האם הפוטנציאל לאלרגיה פוחת במריחה חיצונית לעומת הזרקת החומר הממיס? אם יש בצקות קטנות/הצטברות נוזלים, זה אמור להסתדר כאשר החומצה נעלמת? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
היאלז
ד"ר מוני פרידמן 01/05/2023 | 14:37ראשית רק. לידע כללי, הסיכוי לאלרגיה כמעט אפסי בלי קשר לצורת ההזרקה. ישנו שיפור מסויים במריחה מקומית של האמפולות היאלז, של כ30% . אני משתמש די הרבה באמפולות הללו. אפשר למרוח כמה פעמיים ביום עד קבלת תוצאה רצויה. במידה ואין שיפור ניתן לשקול המסה בהזרקההוסף תגובה
-
-
בוטוקס
נועה 30/04/2023 | 14:38היי דוקטור, עשיתי בוטוקס ב 3 אזורים במצח וצידיי העיניים, התחילה לי נפילה של העפעף וזה פגע לי בראייה.. הדבר הקריטי הוא שאני לפני אירוע חשוב! מה עלי לעשות ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תופעות לוואי
ד"ר מוני פרידמן 01/05/2023 | 07:13ראשית עליך לחזור לרופא המזריק. ניתן על ידי הזרקת בוטוליניום לשרירים שמסביב לעין להרפות אותם קצת ולפעמים העפעף משתחרר ועשוי להתרומם. בנוסף הוא יכול לרשום לך מרשם ליודיפין שאלו טיפות אשר מרימות את העפעף למספר שעות. מאחר ולרוב מעל לגבה מזריקים כמות קטנה של בוטוליניום אז יש סיכוי שההשפעה תתחיל לפוג בעוד מספר שבועות. לצערינו לבוטוליניום אין תרופת נגד ישירההוסף תגובה
-
-
דיקור סיני
PP 30/04/2023 | 23:27היי אני מתעניינת לעשות אצל רופא סיני טיפול של דיקור קוסמטי. אני כחצי שנה לאחר מילוי של חומצה הילארונית בפנים- האם לדיקור יהיה השפעה על תוצאות ההזרקה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דיקור סיני
ד"ר מוני פרידמן 01/05/2023 | 07:05אין בעיה רק לוודא שהוא מחטה היטב את הפניםהוסף תגובה
-
-
צניחת צד אחד של הפנים וחולשת עצב שלא עוברת
סיון 15/01/2023 | 08:16שלום ד"ר. לפני כחמישה חודשים וחצי בערך הוזרק לי בוטוקס בצידי העיניים ומתחת לעיניים. במשך החודשים הראשונים סבלתי מתופעות לוואי קשות, מכאבי ראש וטשטוש ראייה ובצד ימין של הפנים הלחי צנחה למטה וגם צד הפה נוטה למטה. יש אי סימטריה מובהקת בפנים ועיוות. כשלושה חודשים וחצי לאחר ההזרקה התחילה תחושה מוזרה של לחץ באזור המוזרק ונימול בצד ימין מהחלק התחתון של העין עד הפה. נפגשתי עם כמה נוירולוגים ואחד מהן הציע טיפול תרופתי. נטלתי אותו והוא עזר במעט לתחושת הנימול והלחץ סביב העיניים. אך הזמן חלף והעצב והשריר לא השתקמו עדיין ומרגישים מנוונים. הובטח לי על ידי הרופאה שהזמן יחלוף כך ההשפעה של הבוטוקס תחלוף. אך זה לא קורה ואני מודאגת מכך שהפגיעה היא לטווח ארוך או אף לצמיתות. אני בטוחה שהוזרק לי יותר מידי חומר. ממש הרגשתי בעת ההזרקה ובמיקום בעייתי מתחת לעיניים ומכך נוצרו תופעות הלוואי. אך למה זה לא עובר? :(הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תופעת. לוואי קשה
ד"ר מוני פרידמן 16/01/2023 | 23:24ראשית הרופא צריך לדווח לחברה. בוטוליניום נחשבת לתרופה . תופעות לוואי כאלה צריכות להיות מדווחות . חשוב שתדעי איזה חומר הוזרק. האם בוטוקס דיספורט או קסאומין מה חושבים הנוירולוגים? תופעות הללו נדירות ונמשכות גם 7 חודשים. לא ידוע על על פגיעה לטווח ארוך של בוטוליניום. זה אמור לחלוף. מקווה שהכל יחלוף תוך מספר שבועותהוסף תגובה
-
תופעת לוואי קשה
סיון 18/01/2023 | 05:53תודה רבה על המענה ד"ר. מסכימה מאוד על כך שהרופאה צריכה לדווח על זה לחברה המייצרת. לזיכרוני היא ציינה את השם דיספורט. נפגשתי עם כשלושה נוירולוגים כדי לקבל כמה שיותר חוות דעת. הנוירולוג הראשון הציע את הטיפול התרופתי שנטלתי והשניים אחריו שללו טיפול תרופתי לחלוטין ואמרו שאין מה לעשות מול החלבון של הבוטוקס אלא רק לחכות. שלושתם הציעו mri למוח כדי להסיר ספק. ואכן עשיתי והכל בסדר במוח :) אין חסימה עצבית שמגיעה משם. תודה על מילות העידוד והכנות. אכן מבינה ששעון החול שלי להתפוגגות התופעות שונה מהנורמה. מקווה שיסתיים ויעבור בשבועות הקרובים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 18/01/2023 | 23:13מאחר ולא נמצאה סיבה אחרת , אז כנראה שהתופעות לוואי הם מהבוטוליניום וזה יחלוף. במידה ותרצי לחזור שוב על טיפולים בעתיד ממליץ שתשתמשי הבוטוליניום מסוג אחר. תחזיקי מעמד עוד קצתהוסף תגובה
-
המשך תגובה
סיון 19/01/2023 | 15:00תודה על העידוד ד"ר. אמן שהכל יעבור ויסתיים בטובהוסף תגובה
-
צניחת פנים וחולשת שרירים שלא עוברת
סיון 05/04/2023 | 06:33שלום ד"ר. אני חוזרת אליך בשאלה. חלפו 8 חודשים מעת ההזרקה ותופעת הלוואי בצד ימין לא עברה. ישנו ניוון חריף מתחת לעין כלפי מטה שמצניח לי את הלחי והפה כלפי מטה. כפי שתיארתי לפני. יש פגיעה בעצב שלא חולפת וכך גם העיוות. החומר שהרופאה הזריקה הוא קסאומין. האם נתקלת בעבר בדבר כזה. האם יכול להיות שההשפעה תיהיה לזמן כלכך ארוך או חמור מכך, האם יש אפשרות שנגרם נזק לעצב והוא לא מצליח להתאושש מהשפעת החומר? אשמח לחוות דעתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תופעת לוואי
ד"ר מוני פרידמן 14/04/2023 | 11:52היי סיון בררתי עם החברה המשווקת ונוירולוגים. לדעתם זה לא קשור לבוטוליניום. מציעים שתבדקי תמונות שלפני ולהמשיך ברור נויולוגי. היועץ הנוירולוג של החברה טוען שלא שמע או נתקל בסיבוך כזה מבוטוליניום ולא משנה של איזה חברה. ולמעשה כל הסיבוכים חולפים תוך פרק זמן של מספר חודשים. תמשיכי את הברורהוסף תגובה
-
חולשת שריר
סיון 25/04/2023 | 17:54שלום ד"ר. תודה על המאמץ והברור המקיף שעשית עבורי. כמובן שאני במעקב על התמונות של לפני והפנים לא חזרו להיות כשהיו ותחושת השפעת הבוטוקס עדיין קיימת באופן הזוי ולא ברור למה. כנראה שאני בסטטיסטיקת המקרים הנדירים. למרות שההסבר של המשווק לא ברור לי מכיוון שעשיתי MRI והכל יצא תקין במוח. בקרוב נפגשת עם הרופאה שהזריקה שוב לבדיקה מעמיקה יותר ולקבלת עצת מומחים דרכה. שוב, תודה על המענה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 25/04/2023 | 17:59אני שמח שאת במעקב , שהרופאה תפנה לאילן מהחברה המשווקת ,הוא עשה את הברור עבורי. מקווה שזה יחלוף במהרה. חג שמח!הוסף תגובה
-
חולשת עצב
סיון 29/04/2023 | 06:47ד"ר יקר. האיש מהחברה המשווקת אינו אובייקטיבי והוא לא האדם לברר מולו. הצורך לברור הוא עם נוירולוגים ללא אינטרס. משווקי החברה לא יכירו בפגיעה, אחרת הם חשופים לתביעה או פגיעה בפרנסה. רק אם רופא נטול אינטרס יבצע את הבדיקה והברור בעצמו. ומתוך הברור הרופאה שהזריקה תוכל לדווח לחברה על התופעות. אין שום סיכוי שהבעיה נובעת ממני משום שהיא התחילה מייד עם השפעת החומר ולא לפני ובדיקת המוח שלי תקינה לחלוטין. מה שכן יכול להיות זה משהו שנמצא בחומר. אין מספיק אינדיקציות על קסאומין בארץ מכיוון שהוא חומר חדש ובשימוש רק מ2020. בקיצור, אני בהחלט חושבת שמשהו לא תקין בחומר ואמשיך בברור מעמיק על כך עם רופאים אובייקטיבים. תודה רבה על המענה והאכפתיותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 29/04/2023 | 09:08במצב של תכשיר קוסמטי את צודקת. קסאומין נחשבת לתרופת מרשם. כל תופעת לוואי חריגה אשר לא רשומה או לא ידוע חייבת להיות מדווחת לחברה המיצרת וגם למשרד הבריאות ולכן הם הכתובת. החברה המשווקת מתיחסת ברצינות ךכל דיווח כזה. כל תופעות הלוואי שציינת מדווחות כבר , רק לא מצאתי התיחסות למשך הזמן הארוך של התופעות. אם הבעיה אך ורק בקסאומין אז זה אמור לעבורהוסף תגובה
-
-
מילוי שקעי עיניים
אסתר 18/04/2023 | 19:52ערב טוב עשיתי מילוי שקעי עיניים אצל רופא שהוא רופא משפחה ,החומר שהוזרק לי נקרא בשם ריגיניאל איטלקי הוזרק לפניי שלושה שבועות ומאז אני עם בצקות מתחת לעיניים ונפיחות שיורדת לאט אט . לציין שבימים הראשונים של הבצקות הרופא נתן לי כדור בנטיזול היום הופיעו לי בועות לבנות בצדדים של העין,האם זה נורמלי ?האם כדאי להמתין עם ההמסה או להמיס במיידי ?? אני מאוד לחוצה ולא רגועה מהמצב נאלצת ללכת עם משקפיי שמש כי זה ממש בולט אשמח ליעוץ מקצועי על מנת לדעת מה לעשות. ואם הנזק הוא הפיך ?והאם ולאחר המסה המצב יחזור לקדמותו. דבר נוסף לגביי ההמסה הבנתי שצריך לבצע בדיקת אלרגיה על מנת לא לפתח אלרגיה נוספת לחומר ההמסה. ממש נואשתתתתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בצקות לאחר מילוי שקעי עיניים
ד"ר מוני פרידמן 19/04/2023 | 09:56היי אסתר. אני לא מכיר את החומר. לרוב החברות יש חומצות שמתאימות לשקעי העינים. מקווה שזה אחד מהם. אחד התופעות לוואי הכי שכיחות בהזרקה לאזור הזה זה בצקות. לכן מזריקים כמות מדודוה של חצי מזרק לכל היותר בכל צד וממתינים מספר שבועות לראות איך זה מתקבל. לדעתי הסיכוי שישתפר ללא המסה לא גבוה ואם כן זה בהחלט עלול לקחת הרבה זמן. ממליץ לחזור לרופא שימיס. הסיכוי לאלרגיה מההיאלז מאוד נמוך . אם תלכי לקליניקה אחרת יגבו ממך כמה אלפים על המסה אחת או יותר. אם הוא מספיק מיומן בהזרקה אז אמור לדעת גם להמיס. זה לא ממש מסובך. עדיף להמיס עם קנולה למניעת שתפי דם. בהצלחההוסף תגובה
-
-
מילוי רקות ובוטוקס בין הגבות
מיכל 01/04/2023 | 06:56שלום, לפני יומים עשיתי מילוי ברקות ובוטוקס בין הגבות. יש לי כאב ראש חזק בצד אחד( בצד של הרקה שהזריקו יותר כי השקע שם היה עמוק ) לפעמים אחרי בוטוקס יש לי כאבי ראש ,אבל חברה אמרה לי שאולי בגלל מילוי הרקות יש חסימה של כלי דם / עורק . מה הסימפטומים של מצב זה? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים לאחר הזרקה
ד"ר מוני פרידמן 01/04/2023 | 11:15אכן בוטוליניום עלול לגרום לכאבי ראש. בהזרקה ישירה של חומר מילוי לרכות מגרדים את עצם הגולגולת עם המחט ולכן בדרך כלל יש כאבים. זה יחלוף תוך מספר ימים. זה נכון גם לגבי הזרקה ישירה לסנטר ולחיים. חסימת כלי דם זהו מאורע נדיר ודרמתי. מעבר לכאבים נוצר שינוי מבע עקב חוסר הספקת דם עד לנמק של העור. על פי התאור לא נראה שזה המצב אצלך, אבל את חייבת לידע את הרופא בהקדם,לשלוח לו תמונות ואף להגיע לבדיקה. אני נותן רק רקע כללי והמלצות אבל ללא בדיקה זה תאורטי בלבד. בהצלחההוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קסנטלזמה
-
סרחי עור
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
סקולפטרה
-
ניתוח הזעת-יתר ראשונית
-
הסרת נקודת חן
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתר
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר רונן גלילי