פורום טיפול בכאב - עמוד 74
אבנר מן
כאב בחזה מצד שמאל א.ב 05/07/2018 | 22:07שלום רב, אני כבר 3 ימים סובלת מכאב בחזה מצד שמאל, הכאב בא ליידי ביטוי בזמן שכיבה ונשימות עמוקות (בזמן מנוחה בלבד) אך ברגע שהכאב מתחיל גם כשאני עומדת הוא ממשיך, הכאב לא נוראי אבל נורא מציק . קבעתי תור לרופא משפחה אך הוא יהיה רק בעוד 3 ימים. השאלה היא אם יש משהו שאני יכולה לעשות בכדי למזער את הכאב הזה? אני בת 24, גובה 162 משקל 60.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בחזה בזמן מנוחה מר גבעון פלד 08/07/2018 | 12:15תשימי לב אם הכאב נמצא כשאת נשענת לאחור או שוכבת כלומר כשאת מייצר לחץ על אזור הגב העליון. אם זה מופיע רק במצבים אלו זהו לרוב מקור שרירי שיכול להיות ממקור של מספר נקודות טריגר בגב עליון או צוואר.הוסף תגובה
כאבים בחזה בצד ימין אורטל 03/07/2018 | 13:07שלום אני בת 27 גובה 165 משקל 68. בזמן האחרון יש לי כאבים בחזה בצד ימין למטה, כאבים של דקירות וקושי בנשימה ובתזוזה. רק שאני שוכבת על צד ימין זה עובר אחרי דקות ארוכות ממה זה יכול להגרם?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בחזה מר גבעון פלד 04/07/2018 | 15:13האם את פעילה גופנית? האם חווית שיעול או קירור בחודשים האחרונים? האם יש או היו בעיות רקע?הוסף תגובה
תשובהאורטל 04/07/2018 | 16:56תודה על המענה, אני לא כ"כ פעילה גופנית ולא הייתה התקררות אבל יוצא לי לשבת הרבה מתחת למזגן או מאווררים גם כשלא חם לי. האם זו יכולה להיות הסיבה? או שאתה מציע לבדוק את זה באופן יותר מעמיק?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים בחזה מר גבעון פלד 04/07/2018 | 21:23ראשית רצוי לבצע פעם בשנה ביקורת רפואית אם לא עשית, מומלץ. אם יש התגברות של הכאב בפעילות אפילו לאחר עליית מספר מדרגות יש לגשת לביקורת רפואית. הרבה פעמים יש מצב של נעילת מערכות שריר עקב העדר פעילות המשולבת עם ישיבה ארוכה והתאמה למה שתיארת ששכיבה על הצד לכמה דקות תקל. מצב זה יכול להיות מוקל על ידי טיפול בטריגר פוינט טראפי או/ו קינזיוטייפינג.הוסף תגובה
כאב בצלעות לאחר נפילה יניב רוזנברג 04/07/2018 | 08:03נפלתי בשישי האחרון די חזק מהאופניים. את עיקר המכה קיבלצי בצחעות מצד שמאל והיה לי מאוד מאוד קשה להרגע ולנשום. בערב הלכתי ל"טרם" שם עשו לי צילום לצלעות וטוענים שאין שבר או סדרים. הבעיה שכואב לי בכל תנועה ,ואני לא מצליח למצוא זוית שאני יכול לישון ללא כאב. רופאת המשפחה חושבת שמדובר בשרירים אבל ממש קשה לי לישון. אשמח לדעת מה ניתן לעשות. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בצלעות מר גבעון פלד 04/07/2018 | 15:12שימוש בקור בצורה מושכלת וטיפול של קינזיוטיים יכול להועיל ולקדם את היציאה מהכאב.הוסף תגובה
כאבים בצלעות רונית 29/06/2018 | 16:56היי, שמי רונית בת 18 וחצי גובה מטר 66 שוקלת 65 קג לפני כשבועיים היה לי מסיבת סיום מעדתי והחלקתי על הגב ומאז הכאבים החלו להחריף, הכאבים בצלעות בצד ימין, אין לי שום סימן כחול או מכה יבשה, הכאבים תמידיים בכל תזוזה בשינה ואפילו בנהיגה. רציתי לדעת אם זה בעיה רצינית שמחייבת ללכת לבדיקה וטיפול או שזה יחלוף בן רגע.. אשמח לשמוע את דעתך בנושא זה, תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בצלעות מר גבעון פלד 01/07/2018 | 16:58כל כאב מעבר לשלשוה ימים שנשאר או מחריף מצריך בירור. לא צריך לדאוג מהבדיקה או תוצתה, המטרה חשובה, טיפול נכון. מאחר וזו שאלתך הייתי ממליץ לך דבר ראשו לגשת לבדיקה פיזית אצל רופא המשפחה. אם יתברר שהכל תקין ניתן להמשיך את ההתכתבות בפורום הזה.הוסף תגובה
כאבים בצלעות בצד ימיןרונית 01/07/2018 | 22:46היי, ומה אתה חושב שזה? נקע? או מתיחת שריר?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בצלעות מר גבעון פלד 02/07/2018 | 12:00יכול להיות ממגוון של גורמים אך כפי שרשמתי מאחר ואת מתארת כאב קבוע, כל הזמן במגוון תנוחות וזמנים, ראשית הייתי ממליץ ביקורת רפואית פיזית.הוסף תגובה
כאבים בחזה צד ימין פלוני 01/07/2018 | 19:37מס ימים אחרונים כאשר אני לוקחת נשימה עמוקה אני מרגישה כאב צד ימיי בחזה, אני לא מתאמנת אבל הכאב בזמן נשימה מציק ולא מאפשר לסיים נשימה עמוקה מה יכול להיות??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בחזה מר גבעון פלד 02/07/2018 | 11:58זה יכול להיות מאינסוף גורמים. אני זקוק למידע והרבה על מנת לנסות ולתת לך מענה. פרטים אישיים על גובה ומשקל, בעיות רקע בעבר ובהווה, פעילות גופנית והכי חשוב את תחושת הכאב המדוייקת, מתי מופיע מתי לא מופיע, מה מגביר אותה וכו.הוסף תגובה
כאב מתמשך בצד ימין מתחת לשד לילוש 29/06/2018 | 19:58שלום, מזה מספר ימים יש לי כאב בצד ימין. מתקשה לישון על צד שמאל. אין כאב בנשימה בזמן מנוחה.הכאב הינו גם בחלק העליון של הגב משני הצדדים. אודה לתשובה למי לפנות ומה יכולה להיות האבחנה. מאוד חוששת ופוחדתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב מתמשך מר גבעון פלד 01/07/2018 | 17:01התאור אינו ברור לי: כאב בצד ימין בשד או בחלק העליון של הגב בשני בצדדים? אנא דייקי אותי. מעבר לכך אשמח לפרטים של גיל, גובה ומשקל בעיות רקע בעבר וכיום אם יש פעילות גופנית אם את מבצעת סגנון עבודתך והאם היו מקרים חריגים של החלקה, פספוס מדרגה כמעט תאונה בתקופה האחרונה ואם כן נא לתאר. אשמח לנסות לעזור לאחר מכן...הוסף תגובה
כאב בצד ימין בחזה אופיר 27/06/2018 | 18:19שלום, היום בבוקר התחלתי להרגיש כאב בצד ימין של החזה, אני מעוניין לציין בנוסף שיש לי בנוסף תחושות תפיסות בצוואר ובגב העליון.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בחזה מר גבעון פלד 27/06/2018 | 18:56האם אתה פעיל גופנית? אשמח לגיל, גובה ומשקל ולבעיות רקע בעבר ובהווההוסף תגובה
דקירות וכאבים בחזה ליאת 24/06/2018 | 23:51שלום. אני בת 29 גובה 155 משקל 69. לאחרונה לא פעילה גופנית. בשבועות האחרונים סובלת מדקירות בחזה באזור שמתחת לחזה ובגב באזור האחורי המקביל. לפעמים בצד שמאל ולפעמים בימין,ולפעמים הכאב מגיע עד אזור בית השחי. לפני כמה ימים היו לי דקירות בצד הימני בנשימה שהעירו אותי כשישנתי על צד שמאל ורק כשהסתובבתי לצד ימין הם פסקו מאז הם לא חזרו אבל כרגע הכאב מתמקד יותר בצד השמאלי. בנוסף יש לציין שלאחרונה יש לי כאבים עזים בגב התחתון והרופאה אבחנה אותי עם לפני כמה חודשים תסמונת בית החזה (tos) עקב כאבים שהרגשתי במרכז החזה. ממה יכולות להגרם הדקירות? האם זה יכול להיות קשור לtos? ואיך אפשר לטפל בזה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה דקירות וכאב בחזה מר גבעון פלד 25/06/2018 | 14:25אני מבין כי הכאבים אינם קבועים ושיש שינוי בעוצמתם ומיקומם. ישנם שלושה סוגים עיקריים של tos וחלק מתאורך תואם אותם. האם יש הכחלה או שינוינ בגוון של הידיים או אחת מהן?הוסף תגובה
אין שינויליאת 25/06/2018 | 22:09עם הצבע בידיים וגם לא כאביםהוסף תגובה
תשובת מומחה דקירות בחזה מר גבעון פלד 27/06/2018 | 12:10לאור תשובותייך מעבר לכל מה שאת עושה לאיבחון נכון של מקור ה TOS הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפלים מתחום הטריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
תודהליאת 27/06/2018 | 17:50תודה אך האם תחושת דקירות אכן יכולים להגרם מtos? והאם יש דבר שאתה יכול להמליץ להקלה על התסמינים?הוסף תגובה
כאב בטן בצד ימין למטה בחחיצה חיים כהן 27/06/2018 | 13:51אני בן 37 גובה 1.76 סובל מזה חודש מפיסורה ותחורים עקב זה אוכל פחות וירדתי במשקל מ71 קילו ל 62 ביומיים האחרונים כשאני אוכל יש לי כאבים בבטן בצד ימין כשאני לוחץ מה זה יכול להיות תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בטן בלחיצה מר גבעון פלד 27/06/2018 | 14:51נראה לי שאתה צריך לגשת לבדיקה של גסטרולוגהוסף תגובה
כאב בטן בצד ימין למטה בחחיצה (לת) חיים כהן 27/06/2018 | 13:59אני בן 37 גובה 1.76 סובל מזה חודש מפיסורה ותחורים עקב זה אוכל פחות וירדתי במשקל מ71 קילו ל 62 ביומיים האחרונים כשאני אוכל יש לי כאבים בבטן בצד ימין כשאני לוחץ מה זה יכול להיות תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פלדנקרייז
-
הרפיית שרירים הדרגתית
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
פרופוקסיפן
-
נורטריפטילין
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
דיקור (אקופונקטורה)

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס