פורום טיפול בכאב - עמוד 76
אבנר מן
קצות האצבעות בשתי הידיים רדומות כל בוקר אלה 10/06/2018 | 12:05שלום לרופא לאחרונה חליתי בשלבקת חוגרת ואני כעת לוקחת ליריקת לטיפול בכאב הנוירופטי בצוואר שם היו הפצעים.לאחאונה אני מתעוררת עם אצבעות רדומות האם הסיבה היא הכאב הנוירופטי שיש לי בצוואר או זה משהו אחר בתודה איילה יעקובי בת 72הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הרדמות אצבעות בבוקר מר גבעון פלד 10/06/2018 | 12:51ארוע מהותי גופני כגון שלבקת חוגרת עלול לעורר את המערכת הגנתית של הגוף ולייצר כאבים מוקרים וגם הרדמויות. האם זה רק בבוקר? היכן היתה השלבקת? כמה זמן עבר מאז? האם היו בעבר בעיות אחרות או האם יש אחרות קיימות?הוסף תגובה
כאב בחזה ימין עדי 05/06/2018 | 23:43שלום, בת 22 בריאה בדרך ככל במשקל 62 וגובה 173. במהלך כל היום חלו אצלי כאבי בחזה ימין, עם נטייה לכאב ממש מתחת לחזה ימין. הכאב מרגישעמוק ועמום ומחריף עם נשימות עמוקות. האם ללכת להיבדק אצל רופא? האם מדובר במשהו חמור?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בחזה ימין מר גבעון פלד 06/06/2018 | 15:35ראשית אם לא היית בבדיקות בשנה האחרונה, רצוי. מעבר לכך האם יש החמרה בכאב בעת מאמץ, אפילו לא קשה כמו עליית מדרגות?הוסף תגובה
המשךעדי 06/06/2018 | 16:07שלום, לא ביצעתי בדיקות השנה האחרונה. עם זאת השינה והתזונה שלי לקויים (דילוג על ארוחות לעיתים קרובות/מחסור בשינה)הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בחזה ימין מר גבעון פלד 06/06/2018 | 16:41מה עם פעילות גופנית או פעילות מואמצת קלה? יש החמרה?הוסף תגובה
תגובהעדי 06/06/2018 | 17:21אין קשר לפעילות, הכאב בא וחולף ללא קשר לפעילות או מאמץ. הכאב מורגש כפנימי ועמום ולפעמים עולה לכיוון הצוואר.הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בחזה מר גבעון פלד 06/06/2018 | 17:51אוקי. אם לא היית בביקורת בשנה האחרונה גשי לביקורת פיזית במקביל תוכלי לגשת לאיבחון וטיפול אצך מטפלים שהוכשרו בשיקום אורטופדי או טריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
כאב בגב ובחזה בזמן נשימה עמוקה צחי 05/06/2018 | 19:15שלום היה לי שיעול לא מלווה בחום וכדומה במהלכם היה לי כאב בחזה הוא הפסיק לכמה ימים יחד עם השיעול ולאחר מכן הרגשתי חולשה כללית ללא חום כעין שפעת שבסופה הרגשתי בתחילה כאב באזור הבטן בזמן נשימה בעיקר ובראש. לאחר מכן הכאב עבר לחזה בצד שמאל וכן באזור זה מאחורי הגב כאמור בעיקר בזמן נשימה עמוקה. מה זה ומה עלי לעשות תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בחזה ובגב בנשימה מר גבעון פלד 06/06/2018 | 15:33תאורך מסתמן כבעית רקמה רכה/ שרירית, בעיקר עקב שינויי המיקום והתנודתיות. אשמח למעט רקע עלייך של גיל, גובה, משקל, בעיות רקע אם יש או היו ופעילות גופנית.הוסף תגובה
כאבים בחזה בצד שמאל אנונימי 04/06/2018 | 15:38שלום רב , כבר מעל חצי שנה אני סובלת מכאבים בחזה מצד שמאל אשר נראה שמוקרנים מהגב או ההפך . כמו כן מדי פעם תחושה של ראש כבד. ( ללא נפילות או איבוד שליטה ) . עברתי המון בדיקות שנכון לעכשיו הראו שהכל תקין ( רטנגן ריאות ועמוד שדרה צווארי , אקו לב , א.ק.ג , סי טי חזה וגב, מיפוי עצמות , אולטרסאונד ריאות ובטן וכמובן בדיקות דם ) אני ממש מיואשת . אני מופנת מרופא לרופא , מעבר לעובדה שהכאבים לא פוסקים ומטרידים גם הדאגה אינה מרפה .ראיתי בפורום שיש כמה פונים עם בעיה דומה אך לא ראיתי התייחסות של פונים האם הכאבים עברו אחרי טיפול זה אחר . אשמח לקבל את דעתך המקצועיתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בחזה שמאלי מר גבעון פלד 05/06/2018 | 10:55שלום רב, אכן יש חלק נכבד של כאבי חזה שמקורם אינו מוגדר או מה שנקרא non specific pain ולרוב מקורו ברקמה רכה כלומר רקמת חיבור או שריר ולכן הבדיקות שציינת ואחרות לא מראות דבר. על מנת לנסות לתת לך מענה אשמח למידע כללי עלייך של גיל, גובה, משקל, האם יש בעיות רקע, פעילות גופנית, סגנון עבודה וכל פרט אחר שעלול להיות קשר. לשאלתך על פתרון הכאב, אין הצלחה של 100% אך אם המקור הינו ברקמה רכה יש אחוזי הצלחה גבוהים.הוסף תגובה
כאבים בחזה בצד שמאלאנונימי 05/06/2018 | 12:37קודם כל , תודה רבה על המענה המהיר . גיל 39 , משקל 57 , גובה 1.6 . עוסקת בפעילות ספורטיבית בעיקר פילאטיס ועיצוב דינאמי ( לא משקלים כבדים , עשיתי תקופה קצרה גם דחיקה של משקלים עד 8 קג במסגרת חוגים והפסקתי ואם אני לא טועה זה גם די קורב לתקופה שהחלו הכאבים ). ללא בעיות רקע כלל עם בדיקות דם תקינות לחלוטין . העבודה שלי הינה ישיבה מול מחשב . לא יודעת אם יש קשר אך לפני כחצי שנה גם התקנתי התקן תוך רחמי . עשיתי טיפול אחד אצל כרופרקט שלא ממש עזר וגם טופול אחד של דיקור . המון המון תודה .הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים בחזה השמאלי מר גבעון פלד 05/06/2018 | 13:02מתשובתך בעיקר בנושא העבודה אני יכול לאמר לך שאני מכיר הרבה מקרים של עבודת מחשה שמפתחת יציבה והקרנות כאב כפי שציארת. הייתי ממליץ לך לאור מה שתיארת לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפל מתחום השיקום האורטופדיץ הטיפול נעשה על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
כאבים בחזה בצד שמאלאנונימי 05/06/2018 | 13:45שוב תודה , האם יש מטפל שתוכל להמליץ עליו באזור ראשון לציון ? יום נעים ,הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים בחזה מר גבעון פלד 05/06/2018 | 14:59שלחי לי הודעה במייל ל gIvonpeled@gmail.com עם תזכורת על אזור מגוריך ואנסה להמליץ לך על מטפלהוסף תגובה
כאבים חזקים בצלעות בגב מה קורה פה 03/06/2018 | 09:01שלום רב, אני בת 26, לא עוסקת בספורט. כבר חודש שאני סובלת מכאבים חדים בצלעות בגב, כאבים שמורגשים בעת נשימה עמוקה ומורגשים בעיקר בלילה. עשיתי סיטי, מיפוי עצמות ורנטגן שמורים שהכל תקין. הכאבים בלתי נסבלים. מה זה יכול להיות? האם שבר שלא רואים או משהו אחר בשרירים?? נואשת לפתרוןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים חזקים בצלעות מר גבעון פלד 03/06/2018 | 14:50אשמח לפרטים של גובה ומשקל. והאם יש בעיות רקע או היו בעבר.הוסף תגובה
תשובהזאת אני 03/06/2018 | 15:49גובה 158 משקל 49 לא היו בעיות רקע בעברהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים חזקים בצלעות בגב מר גבעון פלד 03/06/2018 | 16:37לפי תאורך והבדיקות שערכת כנראה אכן שהמקור שרירי. נקודות טריגר הנמצאות ברקמת החיבור של השריר ומהוות חלר ממערכת"ההגנה" הגופנית עלולות להינעל ממגוון סיבות ולייצר כאבים מקומיים ומוקרנים לאורך מתיחת הרקמה. הדבר הברור ביותר הם שהכאבים משתנים במיקום ובעוצמה כפי שתיארת והפתרון הוא טיפול הנקרא שיקום אורטופדי. הטיפול מתבצע על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
תשובהתודה 03/06/2018 | 16:39אשמח לשמות או טלפונים של מטפלים כאלו תודה רבה על התשובה המהירה והעניייניתהוסף תגובה
תשובת מומחה טיפול מר גבעון פלד 03/06/2018 | 16:48שלחי לי בבקשה הודעה למיייל: givonpeled@gmail.com עם אזור מגורייך ואנסה להמליץ לך על מטפל הקרוב אלייך.הוסף תגובה
כאב בחזה בצד שמאל יניב 02/06/2018 | 22:18ערב טוב, אני בן 30 עוסק בספורט של רכיבה שחייה וריצה, לא מעשן. חש היום כאב בצד שמאל בחזה , בנשימה הכאב מתגבר ככל שהנשימה יותר עמוקה, מעין דקירות חדות שמתגברות ככל שהנשימה יותר עמוקה. לא היה לי בעבר מקרה כזה, מה יכולה להיות הסיבה לכאבים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בחזה שמאל מר גבעון פלד 03/06/2018 | 14:49הסיבות לכאבים בזה יכולים להיות שונים ומגוונים. ראשית אם לא ערכת בדיקות תקופתיות רצוי לגשת ולבצע. מעבר לזאת האם יש החמרה של הכאב בעת פעילות קלה כמו עלייה של מספר מדרגות כשקצב הלב עולה?הוסף תגובה
כאבים מאחורי הצלעות בצד ימין נתנאל אלדד 23/05/2018 | 14:08שלום רב יש לי סוג של כאב כזה מאחורי הצלעות בצד ימין וזה קורה בדרך כלל יותר שאני יושב. אשמח בבקשה לדעת מה זה ואיך אוכל לטפל אני בן 16 מעשן סיגריה או שתיים ביום לאחרונה אני התחלתי להתאמן טיפונתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בצלעות מצד ימין מר גבעון פלד 23/05/2018 | 17:49על מנת לתת מענה באמצעות הפורום שזה מסובך גם כך, אני צריך פרטים עלייך, על בעיות עבר אם היו, מה זה מתאמן טיפונת לאחרונה, מה אתה חש בכאב, מיקום מדוייק ובכלל כמה שיותר פרטים. לאחר פירוט נוסף אנסה לתת לך מענה.הוסף תגובה
כאב מאחורי הצלעות בצד ימיןנתנאל אלדד 23/05/2018 | 18:29לפני משהו כמו חודש הרגשתי בחזה ימין כמו דקירות כאלה אבל זה היה כמה דקות והפסיק מאז לא היה ועכשיו מתחת לחזה ימין מאחורי הצלעות טיפה למטה יש לי כאב אני לא יודע מה זה יכול להיותהוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בצלעות בצד ימין מר גבעון פלד 23/05/2018 | 19:44במה התחלת להתאמן ומתי?הוסף תגובה
כאב מאחורי הצלעות בצד ימיןנתנאל אלדד 23/05/2018 | 19:47פעם פעם בשבוע במשך שבועיים לא משהו רציניהוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בצלעות בצד ימין מר גבעון פלד 24/05/2018 | 10:36ללא כל הפרטים שביקשתי אין לי שום דרך להתחיל לתת לך מענה. פעם בשבוע למשך שבועיים במה? יש בעיות רקע? איך מורגש הכאב? מתי הוא מורגש ומתי הוא לא? משקל? גובה? כתבתי לך זאת כבר, ללא כל זה ההמלצה היחידה שלי היא לגשת לביקורת פיזית אצל אופא המשפחה שלך.הוסף תגובה
כאבים ברגל ימין כתוצאה מפריצת דיסק. אהרון 19/05/2018 | 19:18מדוע כשאני מרים את רגל ימין אני מרגיש שאני מרים משקל.מה הפיתרון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים ברגל ימין מר גבעון פלד 21/05/2018 | 13:13על פי הכותרת אני מבין שזיהו אצלך פריצת דיסק? אשמח אם תפרט לגבי מצבך על מנת שאוכל להתיחס.הוסף תגובה
כאבי ראש כמו זרם חזק ישר לראש הדס 23/04/2018 | 23:51שבוע טוב... גיל 27 ברקע לחץ דם גבוה כרוני ולא מטופלת בכדורים ומיקרואדנומה בהיפופיזה שגם לא מטופלת בכדורים... יש לי הרבה פעמים כאבי ראש שהם כמו פטישים במצח שאני רגילה אליהם... שלשום בלילה כשאני כבר במיטה היה לי כאב ראש שונה... כמו התקפים של זרמים חזקים (זבנג זבנג)... לא יכלתי אפילו לקום לקחת משכך כאבים מרוב כאב. הראש שלי היה כבד ונמשך מטה. הרגשתי שאני גם שולטת מתי הזרם יגיע... כלומר עם עיניים סגורות חזק הוא לא בא וכשפתחתי עיניים זה בא... כאב ראש מפחיד ומאוד חזק... אתמול בשעות היום גם כאב ראש זרמים אבל תפקדתי בעבודה רגיל למרות. בערב הגעתי הביתה מפורקת עם כאבי פטישים עצומים. האם כאבי ראש כאלה נשמעים מיגרנה רגילה? איך אני יודעת מתי לפנות לרופא בגלל כאבי ראש ומתי אני סתם נודניקית וזה רק מיגרנה או לחץ דם? אני לא רוצה להיות נודניקית... תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבי ראש מר גבעון פלד 25/04/2018 | 06:30הרופא אמור לתת לך מענה ממש כמו לבעיה אמיתית אינך נודניקית אף פעם! את מתארת מצב של כאב שונה וקיצוני העלול להיות מיגרנה או אפילו cluster headache אלו כאבים חזקים במיוחד ויש לשלוט בהם בהתחלה באמצעות תרופות ובהמך לנסות לברר מקור ולטפל בו. הרבה פעמים המקור הוא עורפי-צווארי. האם יש או היו לך כאבי צוואר או עורף או קושי תנועתי בהם?הוסף תגובה
תשובההדס 25/04/2018 | 07:23יש לי לפעמים כאב בעורף ובצוואר... אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים מעסה את האזור.. זה רק כשאני עומדת או יושבת... לא בשכיבה... נגיד עומדץ ליד הכיור לעשות כלים תפוס לי הצוואר או כשאני נוהגת נתפס לי הצוואר... לפני כמה ימים הצוואר נתפס לחצי יום כזה אבל המשכתי רגיל... יש לי סף כאב גבוה... האם לדעתך זאת הסיבה? שאלת רק על צוואר אבל אני רוצה להוסיף שהתחיל לי כאב וחוסר נעימות קטן במותן בין הירך לבטן... בצד של הגוף. בעצמות... אני מרגישה שבגלל זה אני הולכת עקום כשכואב אז הנחתי שהכאבי צוואר בגלל זה... בכל אופן מה הטיפול? אתמול אחרי העבודה בדרך הביתה שוב כאב ראש... פטישים... לא זרמים.. פחדתי לעשות טעות באמצע הנהיגה מרוב חוסר ריכוז וריכוז בכאב... תודההוסף תגובה
מה הטיפול...?הדס 08/05/2018 | 06:02מה הטיפול...?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש מר גבעון פלד 21/05/2018 | 13:12ראשית לא להתיאש ולהמשיך לחפש פתרון, לא להשלים עם הכאב. מעבר לכך לגשת לטיפול אצל מטפלים מתחום השיקום האורטופדי. המערכת הכלל גופנית עלולה להיות המקור.הוסף תגובה
כאב בבטן ימנית עליונה אח 09/05/2018 | 12:30מזה שנתיים לאישתי יש כאבים בבטן ימנית עליונה נעשו כל הבדיקות us mri pet ct , ct בדיקות דם רחבות כולל מרקרים. ניתוח להסרת כיס מרה נעשה בירור גסטרו מקיף כולל קולונו עם ביופסיות. בשום בדיקה אין משהו חריג עכשיו היא בהריון שבוע 10 אנחנו לא יודעים מה לעות והכאבים משתלטים עלייה בבקשה תעזור לנוהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בטן מר גבעון פלד 10/05/2018 | 11:56אשמח למעט מידע. האם יש בעיות רקע ידועות מהעבר? האם הכאב התחיל בהריון או לפניו? אשמח לתיאור יותר מפורט של הכאב, מיקומו, תחושתו וכו. האם יש שינוי בתחושות הכאב במנחי עמיד, ישבה או שכיבה? האם הליכה מגבירה את הכאב? בגדול טיפול לפני תום הטרימסטר הראשון הוא כמעט בלתי אפשרי אך אשתדל בהתאם לתשובותיכם להענות.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פלדנקרייז
-
עיסוי רפואי
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
דיקור (אקופונקטורה)

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס