פורום טיפול בכאב - עמוד 79
אבנר מן
כאבים בצד ימין של הבטן התחתונה (תפיסת שריר?) מאור 21/03/2018 | 01:15שלום, אני משחק טניס ועוסק בספורט, ביום שני שעבר שיחקתי ולמחרת שחזרתי הרגשתי קצת כאבים בצד (צד ימין של הבטן התחתונה) לאחר שהמצב השתפר, בחמישי שוב שיחקתי ותוך כדי המשחק הכאבים התגברו עד כדי חוסר יכולת להמשיך. עברו 5 ימים מאז, ועדיין הכאב קיים אמנם נחלש מדי יום. מה בעצם קרה? אודה לתשובתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
המשך...מאור 21/03/2018 | 11:07רציתי לדעת מתי כדאי להערכתך לחזור לשחק כדי לא למנוע החמרה בכאב?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בבטן מר גבעון פלד 21/03/2018 | 21:23תאורך לא מאפשר לי לתת לך תשובה חד משמעית. כאב הקיים מעבר ליומיים שלושה מצריך ביקורת. מאחר ואתה עוסק בספורט הייתי ממליץ לך לגשת לביקורת פיזית אצל רופא המשפחה שלך.הוסף תגובה
רגליים קרות וחרדה שרון 13/03/2018 | 19:32יש לי תופעה מוזרה שכל פעם הולכת וחוזרת ומופיעה לכמה שעות ונעלמת פתאום אני חוטפת קור ממש כיאילו הדליקו לי מקפיא בכפות רגליים וברגליים עם דפיקות לב לא סדירות ומהירות הרגשה של כמו סחרור כזה הרגשה מפחידה אני סובלת מחרדות וכן מחסור בויטמין b12 ודי ואני נוטלת כדור תת לשוני וכדור בליעה של ויטמין די אני ממש מפחדת מזה מרגישה כזה מוזר כיאילו לקחו לי את הכוחות אני נתונה בלחץ יומיומי וכן הרגשה של עומס ממה זה יכול לנבוע התחושות האלה אני ממש ממש מפחדת זה תופעה של חלילה משהו מסוכן? אני בת 25 בריאה בדרך כלל נוטלת רסיטל במשך 12 שנים כמעט האם משחק בויטמינים של יום יומיים שאני לא שותה יכול לגרום לתחושות כאלה? הרופאה אמרה לי שיש לי בעיה בספיגת הויטמינים בגוף כי אני אוכלת אוכל עם ויטמינים בשר והכל אבל הגוף משום מה לא סופג יש לי חוסר איזון הורמונלי ושחלות פוליצסטיות האם ישנו קשר? קרה לי לפני כ3 חודשים אירוע שמאוד הפחיד אותי זה קרה בבוקר אחרי לילה של חרדה ואי שקט מטורף כי עברתי תקופה מאוד לחוצה ושל הסתרה וחרדה קשה ופתאום הרגליים שלי היו קרות והרגשתי שזה כמו עולה לי לראש ואז היה לי מין קול בראש שחזר על עצמו ברצף באיזה משפט שאני לא זוכרת וקמתי בבהלה מין חוסר שקט פנימי וחולשה ודפיקות לב ופחד נוראי שהרגשתי שאלוהים לוקח אותי וכעבור חצי שעה ככה רק זה קצת נרגע לי שהלכתי לאימא ושתיתי אופטלגין טיפות היה חי חולשה בגוף משהו מפחיד מאוד שמתי לב שבזמן לחץ ושדברים מצטברים אצלי קורה לי הדברים האלה דפיקות לב מהירות חוסר שקט קיצוני בגוף פחד חוסר שליטה ממה זה נובע? האם חלילה זה מצביע על גידול או משהו?? אני ממש בפחדים ומאז קרה לי כבר פעמיים בערך שנפלה עליי עייפות קיצונית על העיניים חוסר שליטה חייבת לסגור את העיניים וכמו מין אטימות באוזניים שאני מדברת בקול קשה להסביר את התחושות אני לא יודעת ממה זה נובע והאם זה חרדה או שזה חלילה מחלה? מה זה נשמע לך דוקטור? אשמח אם תעזןר לי איזה בדיקות אני צריכה לעבור? אני רוצה לבקש ct בראש האם הct ראש יוצא תקין זה אומר שאין גידול? ואפשר להיות רגועים אני בת 25הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חרדה מר גבעון פלד 18/03/2018 | 16:47שלום שרון כלל הסימפטומים שאת מתארת מצביעים על חרדה. הגוף הנמצ בחרדה מגיע לחוסרים וכתוצאה מכך לתחושות שאת מתארת. אני חושב שהדבר הנכון הוא לחפש כיוון של הורדת מתח, לחץ ועומס. אינני יודע במה את עוסקת או מה נמצא או לא נמצא בחייך אך מצאי לך מישהו שיכול לעבוד איתך ולאורך זמן על החרדה בחייך. בהצלחה ואל יאושהוסף תגובה
המשךשרון 19/03/2018 | 11:56האם ייתכן שזה על בסיס כמעט קבוע קור ברגליים גם כשחם זה משתנה מקור למין שריפה חום וזה מלווה לאורך כל היום כבר אעזה שבוע ומשהו זה הגיוני? וזה גם בזרועות קור כזה כמו שמו לי קרח על הגוףהוסף תגובה
תשובת מומחה חרדה מר גבעון פלד 20/03/2018 | 09:34בהחלט. המערכת ההגנתית של הגוף בעודף שימוש כמו שנעשה בחרדה עלול לייצר תחושות מעין אלךו משתנות וקבועות.הוסף תגובה
המשך המשךשרון 20/03/2018 | 13:04וזה שאמרתי שחוטפת קור שוכבת ישנה ומרגישה מין סיחרור כזה כמו משהו רץ לי הרגשה מםחידה ומוזרה שמחייבת אותי חהתיישר כזה זה התקף?? מה שאני מספרת לא סימן חלילה לגידול ראש? אני ממש בלחץ והאם ct ראש מוריד את החשש? או שבדיקה נירולוגית מספיקה? וכמה זמן עורכת בדיקצ סיטי ראש? והאם היא טובה ואמינה מספיקהוסף תגובה
תשובת מומחה חרדה מר גבעון פלד 21/03/2018 | 21:21גם התגובה שלך כאן מעידה על חרדה.... מכל הלב טפלי בה ותחיי חיים איכותיים יותר.הוסף תגובה
בדיקת ct כאבי גב ובטן אתי 19/03/2018 | 19:25שלום .עקב כאבי גב עליון ובטן ביצעתי c.t התקבלו תוצאות אלה באונה הימינית יש אזור מאודר 1.1 ס"מ מתאים להמנגיומה מומלץ אולטרסאונד . בנוסף יש נוזל פלוראלי בכמות טנה בריאות. הייתי אצל רופאת משפחה שלא יחסה חשיבות לנוזל אמרה שאין לזה משמעות ולאונה בכבד שלחה לאולטרסאונד האם באמת לנוזל אין משמעות אני מקווה שהיא לא מקלה ראש כי זה מוזר שיש משו שאין לו משמעות אודה לחוות דעת נוספתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תוצאות הבדיקות מר גבעון פלד 21/03/2018 | 21:20לא הייתי מקל ראש וניגש לבדיקה אצל רופא אחר.הוסף תגובה
כאבים בחזה בצד ימין (לת) מיכל 20/03/2018 | 18:22לפני כשבוע נפלתי ושברתי את הכתף. מאתמול יש לי כאבים חזקים בצד ימין. היתכן שיש קשר בין במקריםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
דקירות עדן 18/03/2018 | 21:19היי, יש לבעלי דקירות באיזור הבטן בצד ימין, גם כשהוא נושם או משעל כשהוא נח הכאב נחלש אך לא עובר. הוא מעשן ועובד עבודה פיזית. בן 29 גובה 1.80 משקל 75. אשמח לעזרה תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה דקירות מר גבעון פלד 20/03/2018 | 09:32מערכת הכאב יכולה לייצר תחושות רבות. כאב, דקירות, חום, קור, חוסר תחושה, היפר תחושה ועוד. כולם עלולים להיות סימפטום של כאב שמטרתו יצירת מודעות לבעיה קיימת. האם בעלך פעיל גם גופנית מעבר לעבודתו בצורה אירובית כלומר, ריצה או הליכה או שחייה...הוסף תגובה
כאב במותן צד ימין עם הקרנה לגב מאיה 18/03/2018 | 11:01שלום, הריון שבוע 36, כאב חד מאוד במותן צד ימין מתחת לצלעות עם הקרנה לגב. מקשה עלי לזוז, לשכב, ללכת. שללתי רעלת הריון, פגיעה רחמית ואברי בטן עליונה. מה עלי לבדוק עוד? מאוד מפחדת להגיע מוגבלת פיסית ללידה תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב במותן בהריון מר גבעון פלד 18/03/2018 | 16:51רשמת ששללת הרבה דברים האם זה אומר כי כלל הבדיקות שלך כולל בדיקה פיזית אצל הרופא שלך יצאו תקינות?הוסף תגובה
כאבים והפרעות לספורט טיי 18/03/2018 | 16:34שלום אני ספורטאי עושה ספורט 5 פעמים בשבוע בחודש וחצי האחרונים התחלתי לחוש כאב במפסעה לאחר פעילות ואפילו באמצע פעילות אני מרגיש סוג של דופק במפסעה ליד המותן וכש שנוגעים במפסעה מרגישים כמו חוט בולט כזה שדופקהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים במפשעה בספורט מר גבעון פלד 18/03/2018 | 16:51האם יש או היו כאבי גב? אשמח לפרטים אישיים של גובה, משקל ובעיות עבר...הוסף תגובה
גלי חום ברגל ימין מור 18/03/2018 | 00:58היי, יש לי בימים האחרונים גלי חום בכף רגל ימין, כאילו שפכו עליי מים חמים על הרגל. אינלי סימנים על הרגליים. כשזה התחיל גם חטפתי וירוס בטן, אולי זה קשור? בנוסף, התחלתי טיפול בגלולות חדשות, זואלי, האם יש קשר, כי אני חווה מהן כמה תופעות לוואי שלא היו בגלולות הקודמות, סיזוניק. בתודה, מורהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה גלי חום ברגל מר גבעון פלד 18/03/2018 | 16:50תופעות הכאב בגוף יכול להיות מגוונות: כאב, דקירה, נימול הרדמות, חוסר תחושה, עודף תחושה חום, קור, תחושת של מיים זורמים ועוד... מה שאומר שיש לבצע איבחון ולראות אם ניתן לקשר את התופעה למה שרואים באיבחון אך המלצתי לפני הכל היא לבצע בדיקות דם ולגשת לרופא המטפל שלך עם התוצאות והאינפורמציה של החלפת הגלולות.הוסף תגובה
כאבים בצלעות צד ימיו מושקי 06/03/2018 | 16:34שלום וברכה, אני בהריון שבוע 28 וסובלת מזה חודש מגאבים בצלעות בצד ימין עשיתי בדיקת אולטאסאונד בטן ואין שום דבר לפי הרופא מפשחה יש אולי פיתרון איך לפחות להקל על הכאבים? אקמול לא ככ משפיע עלי ממש תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בצלעות בהריון מר גבעון פלד 07/03/2018 | 20:44יישום של קינזיוטייפ יכול להועיל. ממליץ לך לגשת למי שמתמחה ביישום של קינזיוטייפ.הוסף תגובה
כאב מתחת לצלעות צד ימין ליאור 06/03/2018 | 11:59שלום רב,אשמח מאוד לייעוץ והכוונה ..לפני כ10 חודשים בערך היהלי התקף חריף זל כאב מתחת לצלעות צד ימין. הרגשה של משהו תקוע בין הצלעות .לקח בערך חודש עד שהיתה הקלה משמעותית בכאב.יש לציין שתרופות מרפות שרירים וולטרן לא הועילו ורק הזמן לאט עשה את שלו.מאז האזור לא החלים לגמרי.כל צד ימין שלי מרגיש תפוס.אם אני מרימה את יד ימין למעלה יש הרגשה של תפוס בחלק הגבי העליון ,אם אני מרימה רגל ימין בכיפוף לצד שמאל יש מתיחה כואבת בחלק גבי צד ימין תחתון , אם אקח רגל ימין חזק אחורה יש מתיחה כואבת בכל צד ימין מהטוסיק ועד לגב עליון ימין.בהליכות אני מרגישה את אותה הרגשה של משהו תקוע בין הצלעות.יש לציין שיש לי עקמת וכ13 שנה אני עובדת כשיננית בתנוחת ישיבה בה הגוף מסובב שמאלה לכיוון המטופל.עשו לי שני צילומי חזה,צילום של עמוד שדרה ואולטרסאונד של כליות וכבד..עד כה תקין.חשוב לציין שהעמידה רגילה לא כואב לי ,בשינה לא כואב לי וכרגע רק אם אני יושבת בתנוחה לא טובה ארגיש את אותה הרגשת משהו תקוע ויחסית בקטנה.בעיקר בכל מתיחה שאני מבצעת ואני משתדלת לבצע הרבה מתיחות אני מרגישה תפוסה בכל הצד הימני.אני מרגישה שלא משנה כמה אמתח את עצמי ואעשה הליכות או תרגילים לא אצליח לשחרר את ההרגשה הזו.האם לדעתך זה יכול להתאים לטריגר פוינט?האם יש בדיקה. וספת שעלי לבצע?אני מרגישה שלאורטופד אין מה לומר לי.אני כבר שוקלת לבצע mri פרטי.אודה ממש להכוונה מצידך. המון תודה !!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בצד ימין מר גבעון פלד 07/03/2018 | 20:43תנועות ותמוחות חוזרות לאורך שנים עלולות לייצר נעילה של מערכות רקמה רכה באמצעות טריגרים, מרכזים עצביים ולייצר כאבים, משתנים כפי שתיארת. על מנת לאבחן ולטפל עלייך לגשת למטפלים מתחום השיקום האורטופדי.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיה
-
דמיון מודרך
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
דיקור (אקופונקטורה)
-
סומטי

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס