דלג לתוכן

מתח נפשי וכניסה להריון

פורום פריון וגינקולוגיה ברפואה סינית

ענת בויס

ענת בויס

5
( 3 חוות דעת )
קצת עליי, שמי ענת בויס, מטפלת ברפואה סינית ונטורופתיה.  תחום התמחות נשים - גניקולוגיה ובריאות האישה. בקליניקה אני מלווה נשים בכל שלבי החיים - מגיל בגרות ועד גיל המעבר, כאשר הטיפול מתמקד בשורש הבעיה ולא רק בסימפטום.  🔵 נערות - חוסר איזון הורמונלי, תסמונת קדם ווסתית, כאבי מחזור, שחלות פוליציסטיות, אנדומטריוזיס, מיגרנות. 🔵 טיפול בפריון - לרבות במקביל לטיפולי פוריות (הזרעות, IVF). 🔵 גיל מעבר - גלי חום, הפרעות שינה, הזעה לילית, חרדות, סטרס, מצבי רוח, השמנה בטנית וכדו׳. 🔵 מיגרנה 🔵 מערכת העיכול 🔵 אונקולוגי - סרטן הורמונלי 🔵 דיקור קוסמטי 🔵 ילדים - מחלות נשימה, אלרגיות ומחלות חורף. בליווי תהליכי פריון וטיפולי IVF, הדיקור הסיני והתמיכה התזונתית מותאמים לשלבי הטיפול השונים – במטרה לתמוך בתפקוד השחלתי, לשפר זרימת דם לרחם ולרירית, לווסת את הציר ההורמונלי ולהפחית עומס סטרס פיזיולוגי ונפשי, התומכים בתנאים הפיזיולוגיים הנדרשים להשרשה ולקליטה. הכשרתי כוללת לימודי רפואה סינית ונטורופתיה, לצד התמחות קלינית בסין, אשר העמיקה את ההבנה והדיוק בעבודה עם מצבים גינקולוגיים מורכבים. הטיפול מבוסס על אבחנה מעמיקה הכוללת תשאול, הסתכלות קלינית, אבחון דופק ולשון, ומתוך כך בניית תכנית טיפול מותאמת אישית. אני משלבת דיקור סיני עם התאמות תזונתיות והכוונה לאורח חיים, בהתאם לצורך ולשלב שבו נמצאת המטופלת. הגישה הטיפולית שלי שמה דגש על זיהוי שורש חוסר האיזון ולא רק על הקלה בתסמינים. אני עובדת מתוך שילוב בין עקרונות הרפואה הסינית להבנה פיזיולוגית עדכנית, במטרה לייצר תהליך מדויק, הדרגתי ובר־קיימא. במהלך הטיפול אני שמה דגש על הקשבה, דיוק והתאמה מתמשכת – מתוך הבנה שהגוף משתנה לאורך הדרך, והטיפול צריך להשתנות יחד איתו. אני רואה בטיפול תהליך שמאפשר לא רק שיפור סימפטומים, אלא חזרה לאיזון פנימי ולתפקוד מיטבי של הגוף לאורך זמן

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
 ראודה מאדי
ראודה מאדי סחרחורת
5.0
( 94 חוות דעת )
"ראודה אישה נעימה, לבבית, מלאת סבלנות, מקצועית מאד. היא רגישה ומתעניינת . כבר המלצתי להרבה אנשים עליה. ואמשיך להמליץ."
ד"ר ורד ליבנה
ד"ר ורד ליבנה נוירולוגיה
5
( 8 חוות דעת )
"חוויה נעימה וקבלת מענה לצרכים"
 יעל פורת
יעל פורת רפלקסולוגיה
רפלקסולוגית בכירה, בעלת 20 שנות ניסיון
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםהריון ולידה

פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום הריון ולידה

פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD

פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!

לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHD

פורוםטיפול בכאב

בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום טיפול בכאב

פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול

בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול

פורוםנטורופתיה

בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נטורופתיה

פורוםקנאביס רפואי

בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום קנאביס רפואי
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו