דלג לתוכן

בת 26 יש לי שאלה

פורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק

אסתר אטיה

אסתר אטיה

אסתר עטיה עוסקת בטיפול בנוירופידבק ומלווה מטופלים עם הפרעות קשב וריכוז. הטיפול מתמקד בשיפור הקשב, הריכוז והויסות העצמי, תוך שימוש בגישות ממוקדות המותאמות לכל מטופל.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
 נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח
נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח דיכאון וחרדה
שפרו את חייכם ללא תרופות!
 איילת חיימוביץ
איילת חיימוביץ רפואה משלימה
מטפלת ברפואה משלימה: רפלקסולוגיה, ארומתרפיה, עיסוי משולב, עיסוי שוודי, אבנים חמות, עיסוי נשים בהריון, עיסוי רפואי
 רינה יצחק - אחות
רינה יצחק - אחות רפואה משלימה
5.0
( 5 חוות דעת )
"רינה היקרה, הגעתי אלייך לפני שנה למספר טיפולים שהפכו למפגשים קבועים, אני מלווה על ידייך כבר שנה, ואני מאוד מרוצה. הגעתי עם כאבי שרירים, ברכיים ומגרנות כרוניות והיום ברוך ה׳ אני מרגישה טוב יותר וההתקפים של המגרנות פחתו משמעותית. מעבר להקלה הפיזית, ידי הזהב שלך שאחרי כל טיפול אני מרגישה כל כך טוב. יש גם הקלה רגשית, יש לך ידי זהב ולב זהב. תודה רבה לך על המקצועיות והאנושיות, החום שאת מעניקה והטיפול המסור. שמחה שמצאתי אותך וזוכה להיות מטופלת שלך."
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD

פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!

לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHD

פורוםטיפול בכאב

בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום טיפול בכאב

פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול

בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול

פורוםנטורופתיה

בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נטורופתיה

פורוםרפואה סינית

בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית

פורוםרפלקסולוגיה

בפורום רפלקסולוגיה ניתן להתייעץ עם גב' צילה סמל רצון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפלקסולוגיה
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו